Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *126*
Raspunsuri - Pagina 22
iuliapapusa spune:
Dana ce faceti?Totul bine?Ana scumpilica ce face?Tot cumintica nu? O tot striga luta mea la joacatoata ziulica zice ana si ham.Mama doar la apel..Tare mi-era dor de tine
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
iuliapapusa spune:
Bely da ce a spus ca poate avea?Sper sa se insele si sa fie bine Patricia.Sti, si lutei mele ii scartie uneori soldurile si genunchii.Oare de la ce?Calciu i-am dat mereu cate 10 zile lunar in primele 4 luni si apoi la 2 luni.
poze luta
bely spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iuliapapusa Bely da ce a spus ca poate avea?Sper sa se insele si sa fie bine Patricia.Sti, si lutei mele ii scartie uneori soldurile si genunchii.Oare de la ce?Calciu i-am dat mereu cate 10 zile lunar in primele 4 luni si apoi la 2 luni. de luta Stefania Gabriela (13.09) poze luta |
nu mi-a spus prea multe pt ca nu e sigura, dar a tinut neaparat s-o vada pediatru, ca daca e ceva acuma e usor de corectat la ortopedie de cat mai tarziu, noh eu ce am inteles din asta?
cica dupa ce s-a uitat la picioare si ia vazut pliurile de la picioruse? ca nu-s uniforme.. eu ma uit la ea si nu vad nimica neinregula..fata isi duce piciorusele la gurita,daca o ridic in picioare tinde sa faca pasi,sta bine in picioare sustinuta, ca doar n-are de cat 7 luni, n-am pretentia sa stea singura..in fine sper sa fie bine si doar sa i se fi parut ca nu e in regula dar sincer imi vine sa plang
bely spune:
Aaa am uitat sa specific, ieri cand incerca sa-i roteasca bulanasele(ma refer la solduri) a inceput Patri sa maraie, nu a fost plans dar nici vesela numai era, acuma nu stiu daca o durea sau incepea sa-i fie frica.. se uita cu o fata la asistenta de imi spunea ca ii e frica.
andraiulia spune:
Lali, pe mine nu are de ce sa ma deranjeze mesajul tau ca eu n-am zis nimic de leacurile babesti ever. De altcineva iti amintesti tu. Mie mi-a dat doc uleiul si de-aia il folosesc.
Nela, imi pare tare rau ca inca va luptati cu virusul acesta. Mi-e ciuda ca nu stiu mai multe despre asta sa te pot ajuta. Dar ai vazut ca fetele mai informate si-au dat cu parerea. Cred ca e ideal sa ajungi iar la doctor. Va pupam sa treaca si Anutza sa-si revina.
iuliapapusa spune:
[bBely][/b] asta e chiar ciudat.Ce o fi facut nu stiu dar doctora in mod sigur a stiut.Astet rezultatul cum ca este bine si s-a inselat doctora
poze luta
kawaichan spune:
daca va mai aduceti aminte,in preajma anului nou ne procopsisem si noi cu un virus la stomac...am fost la urgente si nu au putut sa ne faca analize atunci pt ca erau toate laboratoarele inchise.medicul de garda zicea ca e ori rota ori norovirus dupa simptome...vomat,kk galben deschis spre alb,apos si cu mult mucus...a durat cam o saptamana mx pana si-a revenit.
noro e un virus f des intalnit in asia,cel putin asa ne-a spus atunci doc si anyway,toti copiii il fac cam o data pe sezon(cam din nov pana prin martie cica e in floare..).la adulti se manifesta mai puternic,cu o diaree nasoala de tot si dezhidratare.am prins la un moment dat o conversatie in cancelarie,directorul ii povestea femeii de servici:) cum a tras el cu noro(nu va mirati,japonezii nu au nici o jena in a discuta detalii de genul,ei sunt..mai deschisi asa),zicea ca a stat lipit de buda vreo cateva zile si ca a slabit dintr-un foc cam 5 kg.Pe perioada de iarna erau adevarate epidemii in scoala si la gradi,la fel si cu influenza,la ordinea zilei.
Nela va pupam si imbratisam si noi si ne rugam sa se insanatoseasca Anuta scumpa repede !
Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"Babies can't be spoiled...only nurtured."
selen80 spune:
buna fetele
nu prea mai am chef asa sa scriu prea multe, cand aud de bebelaci asa bolnaviori
Sabina uf, prin ce ati trecut si voi, bine ca a trecut! acum speram ca Erika sa se adapteze bine la gradi, iar Lisa sa fie iar in forma!
Nela suntem alaturi de tine, macar cu ganduri bune daca cu altceva nu putem...te asteptam cu vesti cat mai curand si pupam bolnavioara Anuska si mamica puternica
Bely si noi am avut aceeasi problema, cand am iesit din maternitate ni s-a spus ca are ceva la sold si ne-a trimis la ortoped...faza cu pliurile este ca atunci cand indrepti picioarele si le lipesti unul de altul, sa fie pliurile simetrice...in rest nu prea sunt simptome la problemele de sold deocamdata....la noi n-a fost cazul, mai mergem la un control de siguranta acum, pe 28....
daca e vreo problema, se rezolva la varste asa mici prin purtarea unui ham, care ii tine piciorusele intr-o pozitie in care se fixeaza soldul cum trebuie... mai tarziu doar prin gips, de aceea e bine sa fie depistata din timp....la varsta asta, voi puteti deja sa faceti radiografie, care e cea mai relevanta, probabil o sa va trimita orotopedul daca simte el ceva la control....
eu sunt sigura ca Pati n-are nimic, ca trebuia sa fi simtit cineva ceva pana acum....iar cu pliurile, noi le avem in continuare asimetrice si uite ca n-avem nimic
LA MULTE LUNITE ANDREI, ADAM, IRIS SI DARIUS!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
vias spune:
noi am ajuns la urgente cu Flavius, varsa...m-am speriat foarte tare, dar dupa ce l-au consultat si i-au facut radiografii la cap m-am linistit, ESTE ok!!! multumesc lui Dumnezeu...
Sperietura a fost groaznica!
Dar ne-am dus cu capul si ne-am intors cu burtica...se pare ca are niste crampe..de la burtica varsa..asa ca avem medicamente de luat!
Hawaichan din pacate eu nu stiu cum a cazut , il lasasem in pat si eram la bucatarie sa-i pregatesc papa..l-am auzit plangand si am mers la el..era jos...asta a fost derutant pt mine, ca nu stiam cum a cazut..in cap, in picioare, de-a lungul...
NelaM imi pare asa de rau ca treci prin asa ceva cu Ana, sper sa gasiti un medic bun..sa se gaseasca o solutie pentru pitica! Va pup, sanatate multa!
Si sarbatoritilor de azi! din suflet va doresc sa cresteti mari, sanatosi si frumosi!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
bely spune:
selen multumesc pt lamurire si incurajari.
Imi tot spunea si asistenta sa stau linistita si m-am gamdit si eu ca daca era sigura ca are ceva ma trimitea direct la ortopedie si nu imi facea programare pe 22 la pediatru s-o vada daca intr-adevar are ceva sau a fost doar o suspiciune de a ei.