Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *126*

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Ola fetele,

sarbatoritilor de azi

Iulika, Monikus . Maria e bine. Nu am observat nici atunci sa aiba urmari cazatura. M-am speriat eu tare iar pe ea o durea nasucul.

Fetelor care va luati tarc asa va invidiez. Si eu vreau ca nu mai pot cu miscareata mea dar nu am unde sa il pun. De fapt eu am acel tarc clasic ca si patutul, dar l-am luat pentru concediu si e impachetat.

Lali, referitor la otet si spirt, poate nu s-a inteles bine ce am scris acolo, otetul e foarte bun pentru febra, doar spirtul o creste. Si e pe probate. ca si eu cu mama i-am pus la frate-miu comprese cu spirt si ii tot crestea febra si atunci am chemat medicul si cand i-am zis ce am facut ne-a spus valeu ca am incurcat otetul cu spirtul si sa nu mai facem asa ceva.

Sabina, sanatate multa la Lisa! Imi pare rau ca treceti prin asa ceva. Bine ca macar sistemul sanitar e bun ca la noi in situatie asemanatoare nici macar analize nu itt fac.
Am vazut si pozicile cu voi fetele si sunteti toate foarte frumoase

Nela, tare imi pare rau ca nu sunteti bine. Cand Maria a avut diaree si a vomitat ne-a zis pediatra ca daca o alaptam ar fi trebuit sa ii dau doar lapte si ori de cate ori cerea. Asa ca eu cred ca e bine ca accepta laptele si nici nu incerca altceva pana nu isi revine.

Cristina_ana,

Alex, bine ca ati trecut peste vaccin! dovlecica sa ii treaca buba.

Camy, sanatate la Flavius.

Vad ca avem o muultime de dovlecei bolnaviori. O zi tare urata.

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Ma bag repede le capitol, fiti cuminti.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimi cu intarziere de la noi.Of cate probleme cu bebicii,cum lupta ei micutii cu toate chestiile cu care abea daca poate tine piept un adult.Face cineva capitol nou sau pot sa incerc si eu?

Lali Lacra de
Paul-Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

Poftiti repede la casuta noua:

127

alex25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Pana am scris eu il face Alex

Lali Lacra de
Paul-Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Iulia ce scumpa esti! si zici la luta o stiga pe ana?! ma bucur tare ca ai facut rost de un calculator;

Mihaela te pup! ma bucur tare mult ca Joshulinul este bine si ca nu v-ati ales decat cu sperietura..Slava Domnului! (multumesc mult ca mi-ai scris pe YM..n-am spucat sa raspund...)

Cami ufff! ma bucur si pentru sufletelul tau, mami! ca te-ai linistit cu cazatura lui Flavius..pupici pentru voinic! sa treaca repede burtica!

va pup dragele mele pe toate si va doresc o dupa masa minunata! o sa intru mai pe seara sa mai povestesc cu voi, sa va mai spun ce mai facem..

Nela

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Nasterea unei prichindute

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput