Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *126*
Raspunsuri - Pagina 15
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete Uka ce mult imi place cum iesiti amandoua in poze... Eu tre sa devin 'bampir' ,sa nu ma vad in poze,ca ies uraataa rau de tot Lali Lacra de Paul-Iulian |
..sunteti voi dragute, nu e chiar asa..
Dar acum cand vad o poza o vad doar pe Carina in ea, restul nu conteaza..cum imi sta parul, ca am cosuri...neah..
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
andraiulia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
esti de coma am reusit sa pun si comentariile, nu-s asa geniale cum spui tu, dar mersic, esti dulce. suntem impartite, half-fan-zara, half-fan-Z echidistante.. daca doar astea sunt aici in provintze.. a, sa nu uit linku. Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
Cam la fel suntem si noi impartite cu fanatismele. Intr-adevar aici sunt multe magazine, poate e ceva mai variata situatia. Dar tot tragem spre cateva anume, la care merg mereu. Ata ete.
Gata, pupam si ma retrag si eu langa puiutza mica. Somn usorel va dorim!!
Lali_mete spune:
Si eu ma bag la somn,langa puiuti. Dorm asa frumos amandoi ca imi vine numa' sa ma uit la ei. noapte buna.
Lali Lacra de
Paul-Iulian
andraiulia spune:
Lali, da, la ulei am ajuns. De fapt, asta am ales. Se cam extinde dermatita asta. Cred ca apa de aici, de la munte nu prea ajuta ca vad ca e mai pronuntata situatia pe corp. Sper sa nu fie altceva. Aici ii fac baie direct in cada mare..dar e noua...e in casa noastra...e in camera in care stam cand venim noi. Sper sa n-aiba legatura si treaca totusi.
Lali_mete spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andraiulia Lali, da, la ulei am ajuns. De fapt, asta am ales. Se cam extinde dermatita asta. Cred ca apa de aici, de la munte nu prea ajuta ca vad ca e mai pronuntata situatia pe corp. Sper sa nu fie altceva. Aici ii fac baie direct in cada mare..dar e noua...e in casa noastra...e in camera in care stam cand venim noi. Sper sa n-aiba legatura si treaca totusi. Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u! Povestea gogoshicii |
sa treaca. Andra,sper ca nu a deranjat "scosul de ochi",a fost cu mesaj general.Noi in incercarea noastra de a face cat mai bine totul ignoram faptul ca inaintea noastra au nascut atatea femei care si-au facut copiii mari in cele mai grele si mai ciudate conditii,si uneori cadem in absurd.Cred ca cel mai bine este sa ne luam dupa un singur cap pana in momentul in care dovedeste ca nu e destul de bun in ceea ce spune,atunci il schimbam cu altul apt sa ne ajute. Cand sunt mai multe pareri ne zapacim,ajungem sa ne contrazicem propriile cuvinte,ni se rastoarna miturile, lucruri pentru care bagam mana in foc ni se par apoi apa de ploaie.
Am editat ca iar scrisesem aiurea. Acum chiar ma bag la somnic.noapte buna.
Lali Lacra de
Paul-Iulian
Ellenuta spune:
uka esti o scumpa! eva mi se pare frumusica, in schimb, anna e cam ratusca cea urata .. nu e asa draguta ca evuta sa stii ca eva era tare incantata de sticle .. mai puneam niste paste colorate in ele sau boabe de orez si se juca de numa' cu ele .. eu pe eva am intarcat-o la 10 luni, laptic nu mai era cine stie ce .. a fost greu caci nu vroia bibe, dar am izbandit in cele din urma. anna e mult mai atasata de tzatza decat eva .. sa vedem cum oi intarca-o .. cred ca in jur de 1 an voi face asta ... daca nu ma lasa mai devreme ..
alex mi-a spus o prietena ca a vazut toata gama de la pilsan, inclusiv tarc, la un magazin langa realul din vitan .. cum te duci catre trag, pana in semafor, pe aceeasi parte cu realul. are expuse afara tot soiul de biciclete ptr copilasi.
techiluto daca platiti bine .. .. cu placere .. ei .. glumesc, si mie mi-e lene sa fac d-astea migaloase ptr pui dar n-am incotro ..
hepi da, asta vroiam sa spun si eu .. oul nu e voie sa-l dai proaspat gata luat din cuibar .. tb sa aiba minim 3 zile ..
iulika ba da .. paravion .. multumim de aprecieri. da, e nepotelul meu, stefan. are 2 ani jumatate. seamana bine cu eva .. caci eu si sora mea semanam mult, iar el e leit mama-sa.
fragutza la bulgari, obzor .. obzor beach resort .. a fost sora mea si e superb!
andra nu are salteluta tarcul. eu l-am asezat pe un covor, apoi am pus o patura din aia groasa si pufoasa apoi am invelit patura intr-un cearceaf mare ..
pupici si noapte buna!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Ellenuta spune:
uka ma omori si tu cu tinutele carinei .. tare frumos costumul de baie si salopeta e superba! ce bulane are puiuta .. numa bune de rontait ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
SabinaY. spune:
Dragelor,inutil sa spun ca nu pot recupera...
E o perioada nebuna de tot!
Am inceput gradi si acomodarea vine greu,pentru toata lumea!Ne trezim mai devreme,sunt f multe lucruri de pregatit si de plecat de-acasa mai repede...In fine,usor sper sa ne obisnuim.
Duminica,Lisa mi-a vomitat cu jet,pe unitatea calculatorului,pe cablurile USB din fata...am zis ca e o intamplare,ca am apasat-o eu pe burta.
Am culcat-o,era inca 7 dimineata...si m-am bagat si eu cu Erika in pat,in alta camera.Am adormit pana pe la 9.I-am dat un bibe Lisei si am plecat la plimbare,ca tocmai erau ciresii infloriti.Nu cu masina,cu bus-ul,ca isi dorea Erika de mult sa mearga!
Ajunsi acolo,multa lume,galagie.Lisa in wrap,Erika cu tati de mana.Era un mini-spectacol pt copii,si in boxe urla muzica.La un moment dat,am simtit ceva cald intre picioare...nu facusem pe mine...era Lisa,si nu pipi,cum am crezut initial...ci vomitase,pe pieptul meu,tot ce avea in stomac...erau uda pana la piele si haine de schimb ioc!(a se lua aminte,haine de schimb si pentru mami in geanta!)
Am facut stanga imprejur si am plecat spre casa.Lisa adormise,in pas de plimbare,catre statia de autobuz,mai privind la ciresii infloriti...
Ajunsi acasa,am schimbat copil,i-am dat un bibe si l-am bagat la nani.Eu am facut un dus si apoi a fost liniste cateva ore.
Cand s-a trezit diaree...ceva a inceput sa nu-mi miroasa bine.Seara la 7,un bibe de 200 ml,l-a vomitat cu jet pe parchet.Iar diaree.
Dimieata dupa ce am lasat mandra la gradi,am mers la medic.
I-am explicat ce si cum,in prima faza doctorul a crezut ca e rotavirus...dar ca sa fim siguri,analize(cui ii e frica de analize pt bb,aici se fac cu un pistolas in degetul mare,Lisa radea la asistenta cand a intepat-o,si a scos o picatura de sange din degetel)
Nu era rota...era norovirus...cand am auzit...sa cad jos.Nu m-am asteptat de nici o culoare la ceva asa grav,credeam ca e vreo indigestie,ce trece rapid si usor.
Dar analizele au aratat ca Lisa era si f dezhidratata,era sub limita de jos!Au bagat-o pe perfuzie fara discutii.
Detalii de aici in colo nu mai dau.Sters kk,sters voma de prin casa,dezinfectat de fiecare data sa nu luam si noi...
Acum mananca cat de cat,si se hidrateaza.Dar,au aparut din nou mucii si iar la pediatru
Cand s-o termina nush...am scris acum repede,cat am avut timp...
Aaaa,las cateva poze de la inceputul de gradi,pentru doritori
http://picasaweb.google.com/Sabina.Yamamoto8/Aprilie?authkey=Gv1sRgCMqwl7r25OTB0AE#
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
alex25 spune:
Buna dimineata!
Sunt in fuga mare ca trebuie sa strang prin casa pentru ca vine dr sa ii faca vaccinul...ooof, sa ne tineti pumnii.
Va las multa proaspata si aburinda.
Elle multumesc mult de tot, mama se duce cu alte treburi si oricum nu are masina, dar vroiam sa se uite sa nu ma duc sambata de pomana.fetele
Uka dementiala salopeta aia. De costumul de baie nici nu discut.
Sabina ai niste fete absolut superbe si tu impreuna cu ele. Tinem pumnii sa fiti bine in continuare si sa nu va mai luptati cu virusi.
Gata, am fugeat.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
vias spune:
Buna dimineata
Alex bafta multa la vaccin
noi ne-am trezit...eu sunt tare nefunctionala la ora asta, azi-noapte stateam sa calc rufe...si acum plang de somn..Flavius este trez de vreo ora si ceva, acum l-am lasat la el in patut..sa previn un buf-buf...si eu beau din lasata de Alex
O zi buna, fara buf-buf sau alte peripetii!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE