Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *126*
Raspunsuri - Pagina 14
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hepilica Hai ca n-am mai plecat la culcare. M-ati pus pe ganduri cu ouale astea. Am cautat pe net info despre cat de proaspete se pot consuma si n-am gasit deocamdata nimic care sa spuna ca nu se consuma ouale din aceeasi zi. Am gasit in schimb info conf carora ouale dupa 5 zile nu mai sunt chiar proaspete. Nu mai am rabdare acum sa caut, o sa mai incerc maine. Voi ati gasit ceva? Aveti ceva argumente, explicatii de la doc? Na, ca uite cate ne pot scapa. Tare-as vrea sa am unde ma documenta. Daca voi gasiti ceva, ziceti-mi va rog si mie. Noapte buna! h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
Pai tocmai, ca am cautat si eu si daca nu a iesit nimic am zis ca e alta aberatie.. Eu stiu de la o prietena f informata, dar .. nu stiu de unde stie. Uite ca si Lali a experimentat pe ea chestia, se pare ca e ceva. Sunt sigura ca nu va avea nimic Maia, stai linistita!! Nu m-am gandit sa va zic si voua, nu stiu de ce.. imi pare tare rau. Acum imi storc creierii dar nu cred ca mai am ceva util sau interseant acolo.
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
happy_uka spune:
citat din mesajul lui andraiulia Gata, ma intorsei. Doarme linistit bebele sus, in camera. Ukutza, asta ziceam, ca acasa stam singurei, ne-am mutat inainte sa se nasca bebele. Mi se pare destul de greu, dar am considerat ca ma pot descurca. Evident ca s-a oferit toata lumea sa ne ajute, sa stam colo sau dincolo, ca aveam spatiu, slava Domnului. Noi nu si nu. O mai las pe Sophie la mum sau la buni lui Cristi cate o ora doua cateodata, rar. Dar mai nou vrea doar cu mine. Dificila situatie. Legat de alaptat, mie doc mi-a zis ca daca i-am dat 6 luni, e perfect. Apoi este optional. Si ca daca vreau, pot sa-i dau pana la 1 an. Este chiar suficient. Eu cam vreau, desi treptat tre' sa ma intorc si la actoria mea. Dar nu vad cum m-as desprinde de ea. Mie imi plac de mor momentele cu alaptatul si felul in care papa ea si se bucura...Nu credeam vreodata ca va fi asa. Mi-era groaza inainte de nastere cand ma gandeam. Iar acum... Tu stii cel mai bine. Important e ca are parte de primele 6 luni. E f bine. Apoi...ai vazut ce parere au si doctorii. Deci daca reusesti s-o desprinzi..treptat...va fi bine pt amandoua. Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u! Povestea gogoshicii |
Foarte bine Andra ca stati singuri, la fel si noi, nu ma ajuta nimeni, nu am lasat-o niciodata peste noapte la mama ( o sg data, am fost la o nunta da nu se pune, ca tot veneam, plecam...)
Eu mai mult ma refeream la munte daca te descurci dar am inteles ca esti cu mama ta, asa d fain...mi-e dor de alt aer, de o plimbare, o iesire...Sa vina 1mai odata!!
Referitor la laptic, asta seara am esuat in incercarea de a-i da lapte praf.. plange o tona Am cedat, dat tztz, bebe fericit. Da macar reusesc sa o adorm pe picioare, tot e ceva, e a doua oara azi
Noapte buna !!! Va pup
andraiulia spune:
Fetele cu tarculetul magic, spuneti-mi si mie, va rog daca are salteluta sau ceva. Voi cum ati procedat, daca n-are?
Lali_mete spune:
Eu citesc din urma,mai dau un refresh aici,iar ma intorc la pagina unde scriu un mesaj kilometric... Mai,legat de oua,nu e batut in cuie,adca nu toti fac intoxicatie sau indigestie...Scrofolina de sora-mea mijlocie nu are nici pe dracu' nici daca ar manca gaini zapacite. Papa ouale acum luate din cuibar si nu are nimic.Eu daca mananc unul imediat ma scarpin. Am invatat sa le cunosc pe alea proaspete din consistenta ,i sa le evit.
Lali Lacra de
Paul-Iulian
happy_uka spune:
citat din mesajul lui andraiulia Fetele cu tarculetul magic, spuneti-mi si mie, va rog daca are salteluta sau ceva. Voi cum ati procedat, daca n-are? Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u! Povestea gogoshicii |
Uff, stiam ca am uitat ceva!
Nu, nu are decat garduletul de plastic. Eu am pus 3 pilote in forma aia de dreptunghi sau fagure , cum vrei, plus alte paturici mici ... Mama zicea sa cumparam de la metro un burete sau sa comandam o saltea.. Deocamdata sunt multumita, eu ii las o usita deschisa ca sa ne vada, ii place cand noi stam pe canapea sa ne aiba sub observatie, sa nu facem "buff"
Cam asta e, era si mai bun daca avea o salteluta ceva dar nu are.
andraiulia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
Foarte bine Andra ca stati singuri, la fel si noi, nu ma ajuta nimeni, nu am lasat-o niciodata peste noapte la mama ( o sg data, am fost la o nunta da nu se pune, ca tot veneam, plecam...) Eu mai mult ma refeream la munte daca te descurci dar am inteles ca esti cu mama ta, asa d fain...mi-e dor de alt aer, de o plimbare, o iesire...Sa vina 1mai odata!! Referitor la laptic, asta seara am esuat in incercarea de a-i da lapte praf.. plange o tona Am cedat, dat tztz, bebe fericit. Da macar reusesc sa o adorm pe picioare, tot e ceva, e a doua oara azi Noapte buna !!! Va pup Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
Mai, pui poze si nu-mi spui mie,fana infocata? Acum ma uit! Dar din prima poza, cred ca vad o alta pasionata de zara(banuiam eu demult)..salopetica aceea superba. Poop si somnic usor!!
andraiulia spune:
Aha..multumesc frumos. Da, ma gandeam ce sa-i pun pe jos, ca banuiam ca nu are salteluta. Vedem. Superba papusa draga ai. Si pozele cu voi doua sunt superbe. Aaaa..stiu de ce nu ne zisesei ca ai pus pozici. Nu ai apucat sa pui commenturile tale geniale...si sperai sa apuci maine. Daar...
Lali_mete spune:
Eu sunt nerecuperata rau,asa ca citesc de pe undeva de la capitolul 123,cu 4 pagini deschise + doua de picassa.
Urez bun venit mamicii KTM ,stiu sigur ca am vazut si ieri poze facute de Uka Carinutei fotomodeala, si am mai vazut pozici de Techilosi (scrisesem un mesaj lungut aseara despre pozici,dar l-a sters sotz din neatentie).Felicitari Carinutei pentru dintisor.Sa vezi tu Uka de acum cum o sa pape ea si cate o bucatiza din tzitzi nu doar laptic daca o superi la supt .
Selen sar'mana de prajiturica cu lamaie,de mult asteptam o reteta 'la sigur' cu lamaie.Eu mor dupa asa ceva,in timp ce sotz ar devora tot ce contine ciocolata cred ca d'aia are si 110 kile .Cat despre suzeta bagata in gurita,si eu m-am uitat tamp juma' de zi la Paul cum o scotea,o muta dintr-o mana in alta si o baga chicotind la loc.Parca si el era bucuros de performanta.moniiulia ,m-ai amuzat cum i-ai dat tu copilului sa linga copanul ,eu i-am dat o 'rama' de aia jeleu,ca eu rad cate o punga odata .Alex bun venit in clubul celor cu vecini dusi cu capul . Felicitari piticutei pentru statul in fundic,intorsul de pe o parte pe alta.incet dar sigur copilasii nostri cresc,devin tot mai siguri pe ei,iar noi ii iubim din ce in ce mai mult.
Bun venit si Aricelului ,vad ca se marete gasca.Mely .
andraiulia iti amintesti ca uleiul fiert in apa l-am recomandat si eu cand erau probleme cu iritatia la fundulet care nu voia sa treaca,la unii dovlecuti?Cineva,nu mai stiu cine,spunea ca nu vrea sa foloseasca de astea 'babesti'.Iata ca uneori tocmai astea sunt singurele solutii.
Stati ca am vazut ceva... Cum adica apa cu spirt si otet creste febra? Nu pot sa cred asa ceva,fara sa vreau sa jignesc pe nimeni,astfel de chestii cine le spune? Sunt probate au ba? Pe mine dintotdeauna parintii inainte sa ma bage pe antibiotic,incercau sa imi scada febra prin frectie cu spirt si otet pus pe sosete,si mi-a scazut aproape intotdeauna,dar de crescut niciodata.Vorba cuiva(sorry ca nu imi amintesc numele),cred ca e in functie de moda,sa zic asa. Acu' douaj'de ani copii se cresteau cu mar ras cu biscuite,frectiile se faceau cu otet si spirt.Acum nu sunt bune,merele provoaca aciditate,biscuitii au gluten,otetul si spirtul cresc febra,adica exact pe dos.Peste cativa ani or sa fie iar bune. Intradevar otetul nediluat irita pielea,dar de crescut febra never.
Lali Lacra de
Paul-Iulian
Am editat ca scrisesem fara multe litere ,ced ca imi era foame,asa ca mi-am adus si o felie de tort de mere ...
happy_uka spune:
citat din mesajul lui andraiulia Aha..multumesc frumos. Da, ma gandeam ce sa-i pun pe jos, ca banuiam ca nu are salteluta. Vedem. Superba papusa draga ai. Si pozele cu voi doua sunt superbe. Aaaa..stiu de ce nu ne zisesei ca ai pus pozici. Nu ai apucat sa pui commenturile tale geniale...si sperai sa apuci maine. Daar... Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u! Povestea gogoshicii |
esti de coma
am reusit sa pun si comentariile, nu-s asa geniale cum spui tu, dar mersic, esti dulce.
suntem impartite, half-fan-zara, half-fan-Z echidistante..
daca doar astea sunt aici in provintze..
a, sa nu uit linku.
Lali_mete spune:
Uka ce mult imi place cum iesiti amandoua in poze... Eu tre sa devin 'bampir' ,sa nu ma vad in poze,ca ies uraataa rau de tot
Lali Lacra de
Paul-Iulian