Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *126*
Raspunsuri - Pagina 10
andraiulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Draga mea Uka te rog sa accepti declaratia mia de prietenie vesnica....eu sunt prima tufa in bucatarie, nici o oala cu presiune nu stiu cum arata...si totusi prestez supe si piureuri comestibile deocamdata, mai icolo sa, ne tinem de mana se vedem noi cum o scoatem la capat...eu sunt panicata in privinta asta. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
Va rog,primiti-ma si pe mine in club si haideti sa invatam impreuna!!
happy_uka spune:
citat din mesajul lui techila alex, uka, ma bag si io in seama si vin cu solutia salvatoare: punem mana de la mana si o angajam pe ellenuta sa ne faca si noua mancare la pui...facem un fel de beibicantina....merge?? Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. |
Da ...fiecare ar trebui sa avem o Elle la casa omului...Elle, noi te iubim ! Si ca tine vrem sa fim !
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
aricelul spune:
Buna fetelor,
aoleu se vorbeste de prepararea mancarii....ufff ...nici eu nu sunt prea priceputa, abia acum am inceput sa gatesc si eu ...dar sper sa ne ajutam una pe alta si sa invatam .....e drept ca pana acum mi-a spus Dr ce sa fac ....dar de acum incolo (la ce retete a pomenit happy-uka) se pare ca e greu de tot ...asa ca va rog sa nu ma uitati si pe mine ....sau vorba Techillei ...o rugam pe Elle
Maria (28.08.2009)
happy_uka spune:
citat din mesajul lui andraiulia Sau vb Techilei, s-o rugam pe Elle. Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u! Povestea gogoshicii |
Ma gandeam adineauri la tine, cum faci cu pitica? Sunteti si cu parintii, te ajuta cineva ? Sau stai tu mereu cu ea? Ca si noi vrem la munte da' mi se pare greu...doar noi tinerii adica, fara "maia" dupa noi...
De 1 mai mergem si noi undeva la munte, dar la casa noastra, cu multe "maini de rezerva"...abia astept!!
Dixtractie placuta in continuare frumoaselor !
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
aricelul spune:
Ne ducem si noi la baita ...si apoi somnic
Va doresc o seara cat mai linistita !
Maria (28.08.2009)
andraiulia spune:
Mai fetelor, piticutza mea sta sprijinita de canapea si cand i se inmoaie genuncheii se lasa si se ridica la loc. Si ce mai bucur ca mai nou-de cand cu fructe si legume face cacutza tare, ca noi(aprox) si e mult mai usor de manipulat.
Uka, abia astept pozici.
Ma duc la baitz si vin mai tarziu.
Lali_mete spune:
Buna seaaaraaa!!! in stanga si in dreapta,impart la toata lumea. Ma laudam daunazi ca recapitulez tot...Ei as... Sunt mama de 2 copii de ieri dimineata pana maine,si mi-am cam prins urechile .Este fata soramii la mine,maine pun si poze,ca mi-a luat sotz iar jucarica si nu pot baga cardul la pc.Paul este binemarait ca ii mai ies doi dintisori,i-a aratat bunicutului ca el e baiat mare si se intoarce de pe spate be burta,si i-a mai aratat ca daca nu are mancarica gata cand ii e foame,nu mai doarme nimeni .Sotz a decretat : al doilea bebel cand face Paul 4 ani,ca tare bine s-au intees nepotica si piciul meu. Si acum el face : uaa ua ua au ,si ea ii explica cum functioneaza o juvcarie cu un calm pe care il mai are doar Techila,poate si revin dupa ce ii imbaiez si ii adorm pe pici.
Lali Lacra de
Paul-Iulian
moni_iulia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
Da ...fiecare ar trebui sa avem o Elle la casa omului...Elle, noi te iubim ! Si ca tine vrem sa fim ! Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
Si eu!Si eu!
Eu sunt atat de varza ca nici nu stiu daca ar fi cazul sa introduc si masa de fructe din moment ce papam de 2 saptamani legume(am vb la tel cu dr despre diversificare la inceput si mi-a zis sa incep cu legume,ca-i pot da ficat,ou,branza dar, de fructe n-a zis nimic).
Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita(18 oct) in asteptarea primaverii
Romania- The land of choice