Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *126*
Raspunsuri - Pagina 9
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Cam liniste pe aici...care e treaba? ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
Eram io afara ! But I'm back !!
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
alex25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
Eram io afara ! But I'm back !! Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
Asa dom'le, pai se poate....ce e aici? sat fara caini? Care mai e treaba, ce face expresiva noastra?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ellenuta
in tarc, cu o tona de jucarii pe langa ei. il gasesti de vanzare pe internet. dai search pe google "tarc pilsan". Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) Eva Anna papa bun |
Si eu tot dupa prima cazatura am cumparat the tarc
Ce tare !!! Elle, si Carina adora sticlele de 2 litri de Bucovina..mereu are cate una in tarc
happy_uka spune:
citat din mesajul lui camy_pus [green]Flavius se simte bine... |
Slava Domnului
happy_uka spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui alex25
Asa dom'le, pai se poate....ce e aici? sat fara caini? Care mai e treaba, ce face expresiva noastra? ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
Expresiva doarme...astept sa se trezeasca s-o pozez in noul costum de baie si in salopetica de blugi cumparate azi Da' parca vad ca-m itrage clapa si doarme iar pana maine.. Da a mancat doar de 4 ori azi, se va trezi ea..
Zeina ce face? E ora de baitza?
alex25 spune:
Zeina se uita la pozele cu Carina! Si e foarte atenta la detalii!
Acusi intram la baitza, mai pe la 9 si ceva, si apoi ne bagam la somnic, ca maine dimineata ne inteapa.
Asteptam reultatul sedintei foto.
Aaaaa, si eu astept scanul de la bunaciunea Hepilica!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
happy_uka spune:
citat din mesajul lui alex25 Zeina se uita la pozele cu Carina! Si e foarte atenta la detalii! Acusi intram la baitza, mai pe la 9 si ceva, si apoi ne bagam la somnic, ca maine dimineata ne inteapa. Asteptam reultatul sedintei foto. Aaaaa, si eu astept scanul de la bunaciunea Hepilica! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
Draga de ea..
Eu citeam fisierele de pe mail, alea cu retete , ma apuca deprimarea cand vad cate trebuie facute, eu stiu maxim o omleta si o paine prajita Oare ce va manca bebela mea cand va creste mare??
alex25 spune:
Draga mea Uka te rog sa accepti declaratia mia de prietenie vesnica....eu sunt prima tufa in bucatarie, nici o oala cu presiune nu stiu cum arata...si totusi prestez supe si piureuri comestibile deocamdata, mai icolo sa, ne tinem de mana se vedem noi cum o scoatem la capat...eu sunt panicata in privinta asta.
happy_uka spune:
citat din mesajul lui alex25 Draga mea Uka te rog sa accepti declaratia mia de prietenie vesnica....eu sunt prima tufa in bucatarie, nici o oala cu presiune nu stiu cum arata...si totusi prestez supe si piureuri comestibile deocamdata, mai icolo sa, ne tinem de mana se vedem noi cum o scoatem la capat...eu sunt panicata in privinta asta. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
Hai ca unde-s doua puterea creste
Tu ai vazut ce e acolo?
Budinca de gris;
Coronita de orez cu sunca;
#8222;Salata de morcovi" cu mere;
Sos olandez;
Spanac florentin;
Budinca de dovlecei;
Piure de cartofi copti, cu ou, rosii si parmezan ras;
Spanac cu orez;
Piure de urzici, loboda, stevie;
Perisoare;
Sos olandez;
Mancarica de cod cu porumb;
Chiftelute din piept pui;
Ghiveci de legume - de la 10 luni;
Ghiveci de legume cu orez;
Peste cu orez.;
Placinta cu carne (brinza, mere);
Tarta cu dovlecel (dupa 10 luni);
Pasta de branza cu ficatei - dupa 10 luni;
Salata de fructe cu avocado;
...si asta de la 10 luni, adica peste 3 luni, adica in vara ...
techila spune:
alex, uka, ma bag si io in seama si vin cu solutia salvatoare: punem mana de la mana si o angajam pe ellenuta sa ne faca si noua mancare la pui...facem un fel de beibicantina....merge??
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.