Bv Denisa, Gabi, Castelana,Lara !Iepu 2010 (129)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

lindal - mi-e cam frica sa spun, dar cred ca da. A ramas stabilit pt maine dupa-amiaza.

Marina 39 + CRISTIAN si mami de Bianca Maria (15.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rmkristine

Rebiana - pana la urma Mara nu a fost bine aspirata la nastere sau a luat ceva? Scuze, sunt sigura ca ai mai spus, dar nu mai tin eu minte! Intreb pt ca maine o sa nasc si eu si fata mea e tot racita si cu tuse!

Marina, bafta maine!! Sa fie usoara nasterea si recuperarea rapida!!

E posibil ca Mara sa nu fi fost aspirata cum trebuie in maternitate, asa sustine dr de familie insa cert este ca Luca a fost f racit cand m-am intors cu Mara de la maternitate si, la cateva zile, a inceput sa aiba mucisori si cea mica. Dupa aproape trei saptamani a inceput sa si tuseasca.
Sper sa-i treaca rapid Biancai raceala si sa nu ia si fratiorul ei!

Lindal, mai e putin pana la intalnirea cu voinicul tau!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Va multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase si ca sunteti asa de minunate.

Eu sunt azi mult mai linistita ca Victor a mancat un castron de supa si arca sunt alt om acum ca vad ca e mai bine, desi mai are mult de recuperat. E tare slabit saracutul, dar e pe calea cea buna.

Am bagat la cap ce mi-a zis si Vladi si acuma ma concentrez la bebe. Culme e ca azi am fost la monitorizare la spital si am vb cu dr de acolo care mi-a zis acelasi lucru. Sa nu ma concentrez pe atatea deodata si prima prioritate e acum sa nasc bebelusul sanatos si pe urma vedem noi restul ca si asa nu crede ca e ceva grav. A zis ca nu am contraindicatie de nastere naturala asa ca sper sa vina bombonelul cat mai repede. Deja e mare inghesuiala acolo la el ca nu mai este lichid decat fff putin.

Va pup si va multumesc inca o data de sustinere.

Mami 38+ si Victor (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

salutare,

FELICITARI! DENISA, CASTELANA, GABI, LARA, LARIANA.

BINA ATI VENIT PE LUME: MAYA REBECCA, CEZAR, EDUARD ANDREI, DAVID STEFAN, SARA, s cresteti mari si sanatosi.

la multe lunite: MARA, GEORGE, OVIDIU si RARES.

REBIANA ma bucur ca MARA este mai bine.

ROXANA acomodare placuta, si sa stii ca si STEFAN s-a acomodat destul de repede cu bebelina, ca si noi dormim in 3.

SELINA sanatate multa baietelului tau si tu sa ai o naster usoara si as cum iti doresti tu.

MARINA bafta multa maine si sa ne dai vesti bune.

LINDAL asteptare placuta din ce a mai ramas si sper sa poti naste asa cum iti doresti.

OANA ma bucur ca sunteti mai bine si ca nu mai aveti asa de rau colici, abia astept sa vorbim de perioada asta la trecut( a colicilor).

noi suntem binisor, mai avem colici destul de mult dar eu sper ca nu o sa mi dureze mult si o sa treaca.
am crescut asa de mult si asa de schimbata mi se pare in fiecare zi.
duminica avea 5600 gr. avem deja hainute ramase mici.
noi incercam sa ne pregatim de botez, pe 24 aprilie, si parca abia astept sa treaca sa raman numai cu puiutii mei.
sper sa mai pot intra, de citit reusesc sa citesc dar cand sa scriu, ori nu mai am timp, ori nu mai tin minte tot ce am citit si o iau de la capat, deh ce sa fac neuronii mei sunt cam aglomerati in perioada asta.
va pup si va urez o seara cat mai linistita si mai placuta.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

Stefimic multumesc.
Rebiana multumesc mult. Pe mine ma ingrijoreaza tare mult ca ar putea sa ia asta mic raceala, pt ca nu prea vad ce s-ar putea da la un bebe atat de mic. Si sa-l vezi chinuindu-se cu asa o tuse....
Apropo, eu nu am luat niciun nr de tel din listuta... Poate ma invatati si pe mine cum sa intru....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna fetelor!

Am trecut rapid sa va salut si sa va anunt ca nu am nici un anunt de facut..inca!

Bebe are deja fitze si se lasa asteptat...asa ca noi ne tinem mintea si timpul ocupate cu cautatul de apartamente. mai nou am descoperit o zona f frumoasa cu vedere la niste coline superbe..asa ca dam ture ture pe acolo cu ochii dupa anunturi de vanzare...ptr ca am vrea sa scapam de agentii caci au comisione babane care ne gauresc bugetul simtitor.

Si asa trece timpul fara sa ne gandim non stop.."cand vine bebe odata!?"

Le doresc nastere usoara fetelor care sunt programate zilele urmatoare si bebei de nota 10!

Selina- ma bucur ca cel mic e mai bine si tu ceva mai pozitiva. cand se aduna mai multe probleme asa se intampla sa vezi totul mai negru decat este. Fii optimista si vei vedea ca se va rezolva totul cu bine! Sarcina usoara cat a mai ramas si o nastere si mai usoara!

Pupici tuturor!

40+ Riccardo

http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Multumim pt urarile pentru bebe.ma autodeclar nesimtirea intruchiapata dar trebuie sa ma intelegeti ca imi mai trebuie vreo 3-4 ore adaugate celor 24 cat are o zi.
felicitari gagici.
dayanara ai nascut fetita!Gata ai scapat!Cum stai cu salamul?Cum e printesa?Poate ai scris dar eu nu am citit din urma din lipsa de timp.iarta-ma.tte imbratisez!
Honey gata casa?ca de nascut vad ca o comiseshi deja.Sa-ti traoiasca bebeluna.
Castelana felicitari.Ai ajuns si la asta fata draga.cand te gandesti cat am asteptat noi momentele astea.Sa-ti traiasca Cezarel.
Vladi pup!Mi-i dor di tini.Tu poate ai scris dar eu nu am citit.
Rebiana la multi ani Marei.E in aceeasi zi cu geo al meu.
Ioanaa la multi ani si lui Ovi.ce flacai si fete mari avem!!!
Noi azi am facut tortulet cu un boboc de rata de ciocolata alba deasupra si au venit bunicii la noi.Deja avem 5kg si ne trebuie hainute noi.Mie imi rupe spatele la cat e de greucean.Laptic avem sa mai hranim un bebic.Curge cand suge si se ineaca haplea de zici ca i-l ia cineva de la gura.De dormit dormim noaptea 6 ore legate ,la baie nu mai zicem nici pis! ba dimpotriva facem scandal cand iesim.Intr-un cuvant suntem bizi all day long dar fericiti pana peste etajul 10.Mai scriu cand mai am timp.Pupici la toata gashca.
Irinabobe pt colici ce ai incercat?Exista multe solutii si trebuie sa functioneze una din ele:bonisan,espumisan,infacol,gripewater,baby drink,etc.

Mamica de George-Theodor

Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
Poveste fara sfarsit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Scuze pt greseli dar ...ma grabesc..ca imediat se trezeshte voinicel si reincepem distractia.Se plictiseste asa repede...n-am vazut asa ceva....

Mamica de George-Theodor

Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
Poveste fara sfarsit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

UN NOU CAPITOL VA ASTEAPTA!

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 38+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput