Bv Denisa, Gabi, Castelana,Lara !Iepu 2010 (129)
Raspunsuri - Pagina 19
Rebiana27 spune:
LARA sa-ti traiasca si sa te implineasca Sara!! 
BRIZA si eu as fi intrat in panica in locul tau.. uneori ma panichez pt mult mai putin de-atat desi-s la al doilea copil (dar vorba Roxanei.. e primul copil de-acest gen).
sa nu mai planga asa de rau Eric!
IRINA desi reusesc sa scot aerul Marei dupa fiecare masa tot se strange de burtica.. tot o doare... offf vom/vor scapa de toate durerile astea in cateva luni!
la Rares!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
dayanara spune:
lara felicitari! sa fie mancacioasa si cuminte sara!
rebiana ma bucur ca mara nu are nimic , doar o usoara raceala care va trece
zi.mi si mie ti.a mai trecut starea aia de dupa? plans etc?
eu plang in nestire si degeaba:)
roxana si
silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
babyangel spune:
Salut toate fetele si spun si eu Hristos a inviat!!
Vad ca avem o gramada de mamici nou-noute asa ca sa incep si eu sa le felicit:
FELICITARI: CASTELANA, LARA, HONEYBABY, DAYANARA, NIKOLE, RIELLA!!
SA AVETI PARTE DE IEPURASI CUMINTI , SANATOSI SI MANCACIOSI..SI NU IN ULTIMUL RAND ..SOMNOROSI![]()
sI VOUA , IEPURASILOR DRAGI SI PRETIOSI , BUN VENIT INTR-O LUME NOUA!!
Ma duc sa vad daca am "ratat" vreo proaspata mamica si ma intorc!!
Anca
mami de
Codrin
de
Lucas
http://community.webshots.com/album/577125831sfgDwM
nibi_niki spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Rebiana27 Ovidelu' scump! La multe lunite si lui, Marei si lui Geo (astazi implinesc cu totii prima luna ) si sper sa-i treaca tusea.Eu am mers cu Mara la neonatolog pt ca mi-era teama sa nu faca vreo complicatie la plamani (ea a tusit dupa ce doua saptamani a avut mucisori). In urma consultului dr a conchis ca nu are nicio problema la plamani ci tuseste pt ca are secretii in gat (de la muci..). A descoperit ca si la ochisori are secretii si suspecta si ceva probleme la urechi pt ca mi-a prescris picaturi si pt ochisori si pt urechi. Pt tuse ii dau Marei Eurespal.. deja tuseste f rar si reprizele sunt f scurte. Mami de doua minuni: Luca si Mara Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare... I can't fake with dignity so i'll not try!! |
printesa mica si frumoasa sa treaca tuseaLARA,felicitari si bine ai ajuns acasa

ROXANA, am vazut poze cu o printesa frumoasa

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara lara felicitari! sa fie mancacioasa si cuminte sara! rebiana ma bucur ca mara nu are nimic , doar o usoara raceala care va trece zi.mi si mie ti.a mai trecut starea aia de dupa? plans etc? eu plang in nestire si degeaba:) roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)POZE |
Roxi, as vrea eu sa spun ca a trecut dar ma mai trezesc lacrimand la te miri ce secventa dintr-un film sau atunci cand ascult vreo melodie sau, si mai si, din senin, la vreun gand... dar seaca el izvorul nostru de lacrimi generate de starea de dupa nastere (ciudat lucru ca nu ni s-a intamplat asa la nasterea baietilor).
Povesteai ca Ivan a ras atunci cand a plans surioara... asa face si Luca ziua dar daca o aude noaptea (ceea ce e firesc pt ca dormim toti trei) incepe si el scanceala!
NIKI
multam'! Pupam printesa!NIKOLE scumpa foc este Luana!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
ioanaa28 spune:
VA INVITAM LA
SI
!!!!!!!!
AZI E SARBATOARE LA NOI!!
ALEX IMPLINESTE 4 ANISORI IAR OVI O LUNITA!!!!!!!
...IAR EU..MAMICA FERICITA CU DOUA COMORI!!!
ZAU, NU CONTENESC SA-I MULTUMESC LUI DUMNEZEU PT ASA COPILASI![]()
OVI A SCAPAT CRED SI DE COLICI
, DOAR CU CEVA GAZE NE MAI LUPTAM ...ASA CA PLANGE FF RAR SI DOARME FF MULT
, CATE TREI ORE LEGAT , SI ZIUA SI NOAPTEA...ASA CA IL DECLAR BB FF CUMINTE![]()
LA MULTE LUNITE SI ANISORI!!! CO-DATATILOR
NOSTRII, BB MARA, DE MAMI REBIANA, SI BB GEO DE MAMI ELLA!!!!!!!!!!
LUI MAGNUS TIBERIU DE MAMI CRISTINA 30
mamici cu burtici sau bebici !!!
BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..
rmkristine spune:
La multi ani bb-ilor sarbatoriti astazi!!!!! La multe lunite si multi-multi anisori fericiti care sa implineasca vietile parintilor!
Ioana28 La multi ani si pt Alex! Ce mai sarbatoriti voi acolo!
Marina
39 +
CRISTIAN si mami de Bianca Maria (15.09.2005)
rmkristine spune:
Rebiana - pana la urma Mara nu a fost bine aspirata la nastere sau a luat ceva? Scuze, sunt sigura ca ai mai spus, dar nu mai tin eu minte! Intreb pt ca maine o sa nasc si eu si fata mea e tot racita si cu tuse! 

Marina
39 +
CRISTIAN si mami de Bianca Maria (15.09.2005)
camilecu spune:
LA MULTI ANI BEBEILOR CE SUNT SERBATI ASTAZI
Ioana LA MULTI ANI pentru Alex , cu sanatate si bucurie .
38+ mami de Vlad, si mami de Larissa (02.08.2005)
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#
Lindal spune:
rmkristine, scoatem niste motate pt tine?

Eu am fost la dr. si bebe e bine, mi-a repetat de mai multe ori treaba asta, i-am auzit si inimioara (pt prima data
) asa ca sunt convinsa ca ii prieste. Are cam 3.200 g, care de altfel cica este si media baieteilor nascuti in Romania. Si asta este bine, ca ma temeam sa nu fie vreun grasan de sa n-am pe unde sa-l scot.
Voi incerca nasterea naturala, atunci cand se declanseaza si sper sa mearga totul bine. Maine implinesc 39 de sapt.![]()
38+