Bv Denisa, Gabi, Castelana,Lara !Iepu 2010 (129)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Neata tuturor!

Mi-e si rusine sa va mai zic, dar de la doua n-am mai dormit... Bebe imi sta in coaste pe partea stanga si n-am putut gasi nici o pozitie de dormit...nici macar in fund...

Mi-am cumparat acum cateva zile kit-ul pt anestezie rahi-peri si am vazut abia acum ca pe el scrie "PERIFIX 750 SET ANESTEZIE EPIDURALA CONTINUA B. BRAUN". O fi bun si asta? Farmacistii de unde l-am luat mi s-au parut cam abuliferi... Rahi-peridurala sau epidurala sunt cam la fel si se poate face cu acelasi kit???

Azi intru in 9 luni!!!

AMR 12 zile
37+ Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani

www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Castelana, Riella, Denisa felicitari sa va traiasca iepurasii si sa fie sanatosi!
Rebiana imi pare rau ca si tu ai probleme cu durerile de burta. eu deja sunt zombi . urla cateodata de mi se face mie rau zici ca il taie cineva, nici eu nu prea am solutie...e obosit de atata plans...si eu as fi chemat salvarea de multe ori si nu mi se pare anormal...din pacate ceea ce ma enerveaza este ca toti dr spun ca este ok e doar o perioada care va trece...stiu ca va trece dar ce facem pana atunci ca eu de multe ori simt ca cedez nervos cand il vad cum se chinuie si nu am ce sa ii fac. in ceea ce priveste scosul aerului eu il mai pun si pe burtica si ii fac masaj de jos in sus pe spate si scoate mai bine...dar tot degeaba
Diana multumim pentru sfaturi, experienta isi spune cuvantul dupa cum se vede , ma bucur ca mai intri si sper sa o faci cat mai des. desi nu scriu prea mult cand intru imi face mare placere sa te citesc pt ca imi sunt de folos sfaturile tale .
Vladi bravo esti norocoasa ca nu ai probleme cu colicii, pe mine astia m-au imbatranit cu 10 ani cred. as mai ramane insarcinata si as mai naste de 10 ori numai sa ma scape cineva de perioada asta .
Lindal nastere usoara daca se apropie!

mamica de Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

dianami multumesc frumos, m.am linistit

miria

adevarul e ca zici ca.s la primul copil, cum fiecare e diferit, sunt la primul copil de genul asta :)))
lui ivan i.a cazut repede buricul dar nu se vedea nimic, era perfect, nu se vedea chestia aia galbena inauntru

annya intreaba pe denisa stiu ca ea avea 2 kituri printre care si unul braun sau cum ii zice

nikole superba luana, seamana cu tati si are culorile tale...va fi o frumusete ca si kevin

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

azi noapte a plans si silvana un picut asa, si s.a trezit ivan , zic in gandul meu sa vezi ce draci il apuca, da de unde... s.a pus ivan pe un ras de nu mai putea, el credea ca bebe rade si ea :)))
si cu toate ca mi.era somn tare m.am amuzat :)))
ma bucur s.o vad mai activa, chiar daca sunt sora cu ella de treburi in casa, stiu ca asta va dura doar cateva luni si candva chiar ajunge sa.ti lipseasca

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Fetelor va multumesc. Cred ca se apropie nasterea, poate asa... prin capitolul 130... Astazi merg la un control si vin cu vestile.
Ieri contractiile acelea dese au cedat dupa vreo 2 ore, dupa care am mai avut pe timpul noptii ca si pana acum, adica din cand in cand, neregulate. Nu am luat NoSpa, ma gandesc ca daca e sa nasc, de ce sa "sting" eu contractiile cu pastile?

Felicitari fetelor cu bebei mici! Bun venit noilor iepurasi!
Va pup pe toate si ma rog sa nu aiba nimeni problemute.

PS: rog fetele care pot sa se mai ocupe de listuta in lipsa mea.

38+

Mergi la inceput

linda bafta la control, te asteptam cu vesti bune

irina, briza da e normal sa planga asa, cum zice si dianami stiam de spasmul asta, pe urma cand cresc urmeaza din plans sa dea in vomitat
oricum briza chiar daca au ras de tine , n.ai tu treaba, du.te de cate ori simti la spital sau cheama salvarea smurd ce.o fi, sa vina ei degeaba mereu si tu sa stai linistita

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Buna dimineata!
Am adormit printisorul si am intrat sa vad ce mai faceti.
FELICITARI PROASPETELOR MAMICI!!!

DENISA sigur este bine bebeluna, incearca sa te relaxezi ca sa ai laptic pentru scumpa de ea!

NIKOLE dar ce copii frumosi ai! Acum am vazut prima oara albumul si sunteti superbi cu totii. Ce frumos, baiatul seamana cu mami si fetita cu tati!

Noi suntem bine, dormim cam fragmentat, are un somn destul de agitat. Am incercat sa-l infas, ca sa nu se mai loveasca cu manutele, dar nu merge, ori plange, ori isi scoate in secunda doi manutele.
Of, of, ne facem noi mari...

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Nikole, sa-ti traiasca fetita , e frumusica foc si finutza! Sunteti o familie tare frumoasa.

Eu sunt disperata, aia mica nu a vrut sa doarma toata noaptea. Intre 23 si 6 dimineata, a plaaans, dar nu foarte tare, numai cat sa nu pot dormi eu. Era evident ca nu o durea nimic, nu tacea decat la san si in brate.

Pana la urma am cedat si la 6.30 am a adormit pe burta mea. La ea in patutz zici ca erau urzici, cum o puneam acolo cum plangeaaa..eu tot speram ca plange si ea 10 min, dar nimic, treceau 30 si ea o tinea pe a ei. Si vioaie fetelor, cum o luam in brate, ochii larg deschisi si mutritze dulci foc...dar la 3 am??? Si acum doarme dusa....

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://family.webshots.com/album/576994005BFuzVa?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Buna, fetelor frumoase. Hristos A Inviat!

Nu am reusit sa citesc din urma, insa vad ca inca flutura agitatele pentru mine.. sarumana mult, banuiesc ca si astea au ajutat sa fie totul ok pana la urma.

Am nascut pe 29 martie, la ora 03.16 cu cezariana de urgenta din pacate. Nici nu intrasem bine in travaliu si ea suferea rau de tot acolo.. E o ea o cheama Sara si e absolut minunata! 3,470kg, probabil vreo 52cm :D ca nu ne-au masurat -asa e aici- apgar 9/10
A trebuit, tot din pacate sa stam mai mult in spital, de ce mi-era mie mai frica nu scapasem, si anume infectie.. Am avut amandoua tratament, ei i s-au facut o gramada de teste, pentru orice eventualitate si pentru a elimina orice alta suspiciune si acum totul e ok si suntem acasa.

Sunt mai fericita ca oricand, nu credeam ca-mi va fi atat de usor, e incredibil! Pana si nasterea cu cezariana am trecut-o foarte ok, mai greu mi=a fost la nasterea Ioanei, daca e sa fac o comparatie. Sunt refacuta aproape complet acum si extrem de fericita Iar Sara.. v-am zis ca e asolut minunata?

Va pup si va felicit si eu pe noile mamici, refacere usoara si bebei cuminti si fericiti!
Sarcini usare si nasteri rapide si super usoare la gravidutele ramase!

Numai bine va dorim, si va multumesc din suflet ca ati fost alaturi de noi, cu un gand un, inseamna enorm
Va imbratisam, Lara si bebe Sara

Lara, 40 & mami de Ioana

www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaa28

REBIANA, la un moment dat spuneai ca Mara tuseste. I-a trecut? Si OVi tuseste de 2 zile...fara alte simptome...sper sa nu fie nimic grav Ar trebui sa-i dau ceva oare?

Ioana,mami de Alexandru ,07.04.2006, si BB Ovidiu,07.03.2010
BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..

Ovidelu' scump! La multe lunite si lui, Marei si lui Geo (astazi implinesc cu totii prima luna ) si sper sa-i treaca tusea.
Eu am mers cu Mara la neonatolog pt ca mi-era teama sa nu faca vreo complicatie la plamani (ea a tusit dupa ce doua saptamani a avut mucisori). In urma consultului dr a conchis ca nu are nicio problema la plamani ci tuseste pt ca are secretii in gat (de la muci..). A descoperit ca si la ochisori are secretii si suspecta si ceva probleme la urechi pt ca mi-a prescris picaturi si pt ochisori si pt urechi. Pt tuse ii dau Marei Eurespal.. deja tuseste f rar si reprizele sunt f scurte.

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput