Pepenasi de iulie-august 2008 (180)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Io-s pe aici, citesc din umbra cand si cum am timp, de scris nu am mai apucat. Da' las' ca scap io de evenimentul asta pentru care mi s-a bigudat paru' si revin.

Noi suntem bine, fi-mea vorbeste incontinuu, cu mine, cu ea, cu toti cateii intalniti in drum, am schimbat filmul preferat, iubim saptamana asta pisicile aristocrate, am reusit ieri chiar s-o si pieptan in timp ce se uita la pisici

Pupam si noi burtik de Mai3 si nu va mai mirati ca a zis tarziu, Sunu nu mai stiti ca ne-a spus abia la 17 saptamani?

Lauras pepenas (moama, de cand nu ti-am mai zis asa), abia astept sa ne vedem in Tulcea cu voi si micutul japonez.

In rest, io activez tare la bazar, nu uitati, daca vreti sa scapati de hainele care sufoca sifonierele donati-le acolo, se strang banuti pt copilasi si voi faceti loc pt unele noi si frumoase.

Monila, cateii nu sunt purtatori de toxoplasma, doar pisicile. Cocutza voastra e minunata, chiar am vrut sa-ti zic ca ati patit ca noi de ne-am captusit cu cateaua de la scoala, dar care acum e oficial cainele nostru, o stii din poze. Nici noi n-o tinem legata, dar ea fiinda mai bagaboanta nici nu-si face nevoile prin curte. Aduce in schimb leshuri de pe maidan, de Paste am gasit in curte un cap de berbec (cu tot cu blana... si ochii deschisi, horror).

Irin-o , ti-am dat PMeu vis-a-vis de Baby Einstein. Ti-ai luat role? Ca m-ai bagat si pe mine in boala, am gasit unele de dama f misto (RCO, reglabile) pe okazii, un bulion si cred ca mai lasa din pret daca te tocmesti... Io mai astept sa creasca copilul sa vad dac-o pasioneaza ca pana acum am tot felul de vehicule da' vad ca garga e cam puturosica (sau poate nu e nici varsta lor inca...)

Si marele meu of: cum o dezvat pe fi'mea sa nu ma mai traga de par? Deja nu mai suport, parul meu e obiectul ei de atasament, dar dupa ce ca mai am par de-o baie, deja ma doare si scalpul, nu mai pot , am ajuns sa fug de ea prin pat, dar miorlaie si zice "paiu, paiu"...

Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008
blog revival - chestii gargaricesti

video bazar

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Buna fetele!

Abia acum am reusit sa intru pe forum, treaba, picii neastamparati, nu ma plictisesc!

Ania (clabur)
a.cicel

Iriss multam de complimente, (da sa stiti fetele ca nici ea nu e asa grasa cum zice).

Intr-adevar copii mei timizi, abia cand am dat sa plecam incepusera si ei sa se acomodeze. Data viitoare stam mai mult.

Si ce credeti ca zice Alex in masina?
"Mami vreau sa avem si noi acasa o fetita si un beietel"
e asa dulceee da io' zic ca bb3 nu-l mai fac.

Tot ieri am fost si prin parc, s-a lasat cu urlete din partea lui David ( e mai indraznet decat era Alex la varsta lui, vroia sa se catere peste tot) n-am stat prea mult ca a cam batut vantul de ne-a zapacit...

_

Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Salut fetele!

Mada Irl bine ati revenit! Fain v-ati distrat!

Ralu, Mada UK apropo de frigidere si mesaje, eu am vazut la un magazin de cadouri/suveniruri niste magneti de frigider pe tema asta, cel mai misto, pe care l-am retinut era cu mesajul "fuga pana la frigider nu e un sport!"

Didi ce dulce e Aida cu neatza! Are un vocabular chiar dezvolat.

Iriss m-ai distrat cu ascunsul cadourilor si cu tricicleta albastra!

Na, ca cineva desi e obosit nu doarme. Sta shmoo in pat si "converseaza" de una singura. Ma duc sa-i cant "Iepurasul", sa speram ca adoarme...

O zi buna va doresc!

Dia, mami de soferita in devenire Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iriss27

Citat:
citat din mesajul lui Marina_1609

iris, vreau si eu sa slabesc, fac orice, fie si pilates! eu vreau vro 5 kg sa dau jos...
intrebarea intrebatoare este: ce faci cu puradeii in timp ce te alergi la sala?

----------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

ii lasam cu tatii acasa, cursul fiind de la 19 ce zici?

Iriss mami de Yvonne si David
BLOG de mamica

Bazarul meu

e o idee buna, doar ca sotul are programul cand si cum. o saptamana termina la 16, alta saptamana termina la 19. plus cat mai sta uneori peste program si inca vro ora pana ajunge acasa.... hai ca vb cu dumnealui si vad daca se incumeta sa ma lase

Mami Marina - Gospodina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Hopa, mesaje noi...eu am ramas in urma, de azi dimineata...

Iza felicitari pt. rezultate! Spor in continuare la slabit!

Moni nu stiu despre toxoplazmoza, dar ce pot sa-ti spun e ca de ex. cainele nostru (tot maidanez) pe care-l avem la gradina si-a ales singur locul unde face kk si altul pentru pipi, le respecta cu strictete daca locul e curat cat de cat pe acolo (deci noi adunam frecvent ca sa aibe loc).

Boti la Graga ii place sa se joace cu parul, sau te trage efectiv? Ca eu pe Miruna am dezobisnuit-o de tras de par ca in loc s-o las sa ma traga, ii luam manuta si imi mangaiam cu ea parul, asa auitat de tras si a trecut pe mangaiat...

Sun ce fetita ghidusa ai! Off, ca imi vine s-o pap toata!

Mai3 simpatica Alexandra cu "pfuu"...am observat si eu ca deja incepe si Miruna sa imite tot ce vede...

Sursula multa sanatate!

Miruna e mare fan dat cu crema. Cand o schimb de pampers cere crema, se da singura si pe fund si pe picioare, apoi cere crema de fata, se da si cu aia pe fata, maini, picioare, si la urma ma da si pe mine pe fata, deci noi suntem super hidratate

Dia, mami de soferita in devenire Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Ma bucur ca mai scrieti fetelor!

As avea ceva intrebari mai off-topic putin...in legatura cu produsele de curatenie.Cu ce spalati pe jos?Ce detergent de rufe folositi?Ce balsam?Folositi ceva inalbitor,sau ceva pentru pete de care sa fiti multumite?Ca pe mine ma omoara petele de pe bluzitele fetii.Pai are o gramada patate.Azi-maine raman fara bluze ce pot fi purtate.Vb prietenei mele,lasa nu te stresa,ca ii raman mici
Eu folosesc Tide,pun Vanish si pe pete si in masina,si tot nu ies petele
Aaa si cu ce stergeti mobila de bucatarie si usile de interior?Eu acuma am ceva nemtesc de la mama care e super,nu lasa deloc urme,dar e pe gatate si habar n-am ce sa cumpar.Vecinele mele nu sunt multumite cu ce au.

Mai am putin si am terminat pe azi,apoi iesim pana la piata ca diseara am spanac in meniu .Maaaama si ce bine miroase mancarea fetii (tocana de ficatei cu ceapa,morcov si mazare)...Ieri am rezistat tare greu,ca am facut macaroane cu branza de vaci,stafide,oua si zahar vanilat la cuptor si miroasea ataaaat de bine in casaaaaa

Man...I need support-group!

_

Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

iris, am eu filmele

mada irl, sa va fie de bine plimbarea

Mami Marina - Gospodina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Dia ma trage de par dar nu intentionat, ea de fapt isi plimba labutele prin parul meu dar daca e un pic transpirata i se lipeste de degetele si pleaca cu smocuri-smocuri Si nici nu e rost de explicat ca asta se intampla cand de obicei e adormita sau semi-adormita. Ma mir ca mai am par in cap...

[b]Iza[b], eu pe jos spal cu Pronto pt laminat, rufele cu Persil color-nu-stiu-cum-care-scoate-pete-si-la-patruj'-de-grade (bullshit cu petele dar in rest e beton), balsam Lenor Summer , usile le spal din Paste'n Craciun si atunci non importa cu ce ca sigur se cunoaste ca le-am spalat .

In schimb garantat iti ies petele de bluzele cupilului daca le fierbi cu detergent (sau macar sa le lasi la inmuiat in detergent peste care ai pus apa clocotita). Impecabile ies, io am reusit si pete de fructe sa scot asa...

Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008
blog revival - chestii gargaricesti

video bazar

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Hop si noi...

Nene is total pe dos cu jet lag-ul. Dorm pe mine si astea mici au dormit bine azi noapte deci is fresh. Am o tona de facut si stau de doo ore juma cu masina de spalat vase deschisa, am descarcat numa' juma . Pe jos is toate jucariile ca de...le-a lipsit casa si io numa' somn vaz, da' nu pok!!

Sunisor asa ma bucur cand citesc minunatiile voastre...asa-s de frumosi anii astia si tare bine e ca va bucurati asa de ea La cat mai multe...belele Felicitari pt examen

Boti in afara de "nu" sau time out alta idee n-am. Si noi avem probleme cu trasul de par, muscatul si piscatul. O terorizeaza uneori pe Sonia. In America a trebuit pur si simplu sa tragem pe dreapta pe o highway majora sa-i mutam scaunul de masina matzei mici, ca se distra de numa' cu paru' asteia mari Ii tot zic nu, ca personal consider ca time out acum nu prea are efect.

Mada n-am despachetat fata nika, nici macar nu m-am trezit!! Cafeaua n-are efect, ma doare capu' de mor...nu cred ca imi revin pana luni. A fost mai usor la dus.

Prof-o fata in loc sa fii mandra ca ai tztze misto tu ce faci??? trimiti mesaje offline cu plangeri eh Ia de-aci

No, ma duc sa imi trag un panadol in freaza si sa ma rog sa doarma si astea mici in curand ca-s zombi nene!!

Revin cand ma trezesc

Pupicescuri la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

flo noi vecine de cartier si nu ne intalnim si noi mai des?...Azi am fost in parc la Sebastian si mi-am amintit ca ne-am mai intalnit pe acolo.Ne e dor de voi.
SUN ce de peripetii ai avut parte cu micuta Tet.
kimmy eu ii spal hainutele Ralucai cu detergent lichid pt copii Dalin si pun si putin Vanish si ies petele.Pe jos spal cu Ajax pt pardoseala.
Fug sa bag o smotruiala rapida ca sa am timp sa scot copilul la"copi in pac"

Mergi la inceput