Pepenasi de iulie-august 2008 (180)
Raspunsuri - Pagina 9
boticelina spune:
Tecky si face fata detergentul lichid la spalat hainele cupilului? Sau voi sunteti mai domnisorele? Ca a mea vine ca un purcel de afara, in curand cred ca le bag la 90 de grade 
Sa fi vazut de Paste cum arata, desi am avut 3 randuri de schimburi la mine tot ca o varza murata era. Fi-mea e ca Miruna de Dia, stapana toboganelor si a gropilor cu nisip, cred ca am cca 1 kg de nisip imprastiat prin casa...
Monica si gargaritza
Nancy, 04.07.2008
blog revival
- chestii gargaricesti
video bazar
"If you are unware of your choices, then you have none"
SunSmile spune:
Bunaaa,
Botinelu imi era dor si mie sa-mi spui asa, la fel cum imi era dor sa te vad scriind!
Ai dreptate cu bazarul, o s-o mai barai eu pe Kid, ca eu ei i le dau. Cu parul nu stiu sa te ajut, pentru ca si Teti imi trage elasticul cu juma de coada
dar pe ea o distreaza cum fac eu au-au si ma imita si nah; poate daca, asa cum ti s-a mai dat sfat, i-ai lua manuta si te-ai mangaia pe par, cu palma, si spui mai-mai sau cum e la voi termenul....poate....
Si fi'mea e spaima toboganelor, slava cerului la groapa cu nisip nu sta, n-are timp, e ocupata sa alerge! Copiii astia cred ca-s pe baterii...nu, acumulatori...
Dia sa o stapaniti sanatoase si sa te alerge Mirunschi pana dai si kg alea imaginare jos!![]()

Didu neata zici? Ce scumpaaaaaaaaaaaaaaa!
Produse de curatat folosesc Sano; usile le-am frecat cu jde mii de chestii dar mi le-am patat la inceput si au asa pete zoioase, nu stiu ce sa le fac; rufele cu ariel lichid si vanish cand sunt pete, desi nu ma cramponez de ele; acum avem un persil gold ca nush ce-i veni lui D sa-l ia si abia astept sa scap de el, sa ma reintorc la aerielu meu.
Catelul nu transmite toxo; al meu a fost catel de apartament care a devenit catel de casa + curte, asa ca si-a format el locusoarele lui; nu suporta decat iarba pentru kk, asa ca i-a amenajat tata niste parcelute, ca sa nu-i strice florile si el face acolo! Cred ca trebuie sa-i aratati voi si s-o descurajati cand face in alta parte decat locul desemnat.
Madutule pai prietena-mi esti tu? Asta-mi urezi? Cica la cat mai multe belele...
Las' ca vii tu in Ro, cu biciu te astept la aeroport! Hai, treci la munca de jos si lasa oboseala, aia e pentru sefi nene!![]()

Vazut si comentat si pozele noi!
Ce-mi place asa, cand puneti toate pozeeeeeeee!
Altfel noi bine, Tet si-a luat astazi o mega palma peste fata in parc si mi-a fost asa mila dar nu am cum s-o feresc de toti copiii violenti; sunt mai rapizi decat mine! Si eu am o durere de ureche si jumatate de cap...mi-a explodat o sticla cu zmeurata fermentata, fix langa mine...si'asa eram io baba batrana cu paru de lana, acu mai sunt si surda!![]()
Ma'c sa scot pizza din cuptor si sa stau la filme, sa ne porcim in familie! Nush, am senzatia ca-s adolescenta...imi pocneste sufletul de dragoste cand ma uit la Teti si la Dragos si ma tot intreb cat o sa mai creasca iubirea asta pentru ei. Multumesc, Doamne!
Pupinstain!
Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá
maitreyi spune:
de spalat pe jos nu bag decat hash2ou' ca am eu o pasarica cu produsele chimice de curatare de cand am vazut un bebe la ATI intoxicat cu vapori de domestos...rufele ei le spal cu detergent lichid cu sapun de marsilia si balsam coco alb, iar ale noastre cu arielu' si lenor. am mai bagat si noi un vanish la o pata mai patata dar raaar. in rest prin casa cred ca tot de la sano ca si sun. zic cred pt ca mama ma ajuta la astea si nu le cumpar eu direct da' parca asa mi-a sarit in ochi.
boti saru'mana 
baby azi a venit si ea de afara cu juma din groapa de nisip in chiloti. nu stiu cum i-a ajuns pana acolo acu cand inca e nitel imbracata. la vara cand o fi numa' in chiloti oi mai intelege
acum dupa-amiaza am iesit eu cu ea si am observat ca si-a mai largit limitele de deplasare. eu stateam pe bancuta si ea se dusese la vreo 30 de m dupa minge si inca o mai arunca mai departe. se uita sa vada daca ma mai vede si cum era ok se mai ducea nitel
aici unde ne-am mutat acu avem ditai tapsanul fara acces pt masini si e fain pt ea ca e si la soare, e si plin de cupii mici, o veselie 
-----
Mami de
+
15 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
Ralu79 spune:
Ola ola!
Multumesc din suflet pentru comentariile la poze- sunteti minunate
Ma faceti sa ma simt prost ca intru asa rar si comentez pozele si mai rar. Uff. Da' ma iertati voi, nu?
Kimmy- fugi de langa frigider
. Ai slabit super pana acum. N0ar fi pacat sa renunti la ce ai obtinut pana acum pentru cine stie ce scarbosenie?
Mada- ce-i aia din mana ta?![]()

Eu sa stiti ca ma intrebam pentru ce-a pus Prof-apozele alea- sa-i vedem cracii sau cupilu. Vaz ca nu-s singura care se-ntreaba![]()
Aaa si eu o tin pe Miruna de mana cand urca si coboara scarile ca nu stie sa le coboare singure. Sa inteleg ca ai vostri stiu toti? Hmmm simt un pitic cum vine-n zbor da-l pasez eu repede mai departe![]()
Sursu- uff cu bolile astea. Pupam baietelul smecheras si mamica dulce
Tanti doamna batrana, surda si cu dintii de lana- sunt precisa
ca dupa ce faci si tu 30 de ani intineresti. Auzi la ea batrana. Ntz ntz ntz. Cand zici ca vii la Arad? Pupam Tet-ul lovit, cu pleoapa arsa sa treaca repede si baba-sa de mama-sa
De Cristina mai stiti ceva? Ca parca nu mai e mult pana vine bebe.
Aaaa Boti- tu ti-ai schimbat mobilul?
Pupicei tuturor si o seara minunata
Tecky spune:
Fetele am pus si eu pe picasa un album cu haine de vanzare care le-am postat pe forum.Trebuia sa-mi fac album cu poze si nu aveam unde,sper ca nu va deranjeaza.
dia_filipas spune:
Seara buna fetele!
Inainte de un nani binemeritat, am intrat ca am un moment de cra-cra
: azi Miruna a legat primele cuvinte (sau ma rog aproape cuvinte): a spus 'aapi mami miau (in traducere: slapi lui mami cu pisicute). Nu e cine stie ce, dar a iesit din rutina ei monosilabica asa ca e o bucurie pt. mine. Nici nu mai conteaza ca de fapt e 'aapi mami muu
.
Nisip si noi aducem o gramada acasa, mai ales ca noi amandoua ne jucam in nisip, aaa, si nisip in pampers am gasit o gramada, chiar si acum ca e imbracata in mai multe straturi, vorba lui mai3, la vara o sa fie ticsita. Sa nu mai zic de darul innascut al Mirunicii de a cadea lata pe burta in singura balta/pata de noroi din tot parcul
. Daca este vreo una, Miruna sigur n-o rateaza.
pepenimea si mamicimea, fug la nani!
Dia, mami de soferita in devenire
Miruna (15.07.2008) 
MIKYCRIS spune:
Salut!
Am intrat si noi asa pe fuga sa spunem cu intarziere:
ANIA,A.ACICEL La multi ani fericiti,sa fiti sanatoase si la punga groase!
Anilansa-La multi ani fericiti si sanatosi!
Dilara mea e bine,pe zi ce trece invata cate ceva nou,in parc e tare comunicativa,eu care nu o prea scot in parc ma gandeam ca o sa fie muta si o sa ia bataie de la copii dar vad k nu e deloc asa.
Se baga in seama cu toti copii,se joaca cu ei,le cere jucariile si le da pe ale ei.
Pe strada se baga in seama cu lumea si fuge dupa ei.Daca cineva o invita sa il insoteasca e cea mai incantata dar am observat ca mai sunt si exceptii cand mai mult de 2 cuvinte nu scoate in preajma unei persoane straine(am auzit k copii le simte sufletul oamenilor si daca nu sunt ok atunci se retrag di preajma lor).
Fuge dupa catei pe strada(iar mie si Deliei ne e frica de ei),la fel si dupa pisici-se baga pe sub masini dupa ele.
Daca ma suna cineva si e telefonul langa ea atunci ea e prima care raspunde si nu se lasa pana ce nu intreaba //CE VREI?MAMA?aaaa//
FLO 1980 dar capsulele si ceaiul ZEIN pe care le ea si BOTEZATU leai incercat? sunt curioasa daca da atunci sunt ok?
Va
pe toate si va doresc o noapte linistita!
iriss27 spune:
may3, David NU mai are loc pt al 4-lea incisiv jos, deci va fi in 3. Am constulat stomatologul. Cica va fi distractie daca mugurii pt dintii permament vor fi 4 ... deci o sa trebuiasca o radiografie in perioada aia. Dar dra a zis sa ma relaxez ca ea a mai avut cazuri si ca, in general, se mosteneste de la parinti, eu am cautat tot neamul in gura si nu stiu care a venit cu anomalia ![]()
boti, treaba cu rolele cica e serioasa nene. Am intrebat pe forumuri de rolleristi, pe la fetele de aici. Treaba e asa, daca iei unele proaste, adica mai no name, chinezesti, etc ai sanse mai mari sa iti rupi ceva si sa inveti mai greu. Asa ca am luat pixu in mana si am studiat: dimensiune roata, ABEC, softboot si alte frectii. Daca te intereseaza detalii zi-mi, ca ma dezlantui, asta ca sa nu plictisesc de moarte pe cineva :)) Oricum RCO parca era din categoria chinezisme, deci pica. Asa ca momentan, mai studiez, poate gasesc si la niste preturi mai normale (adica 150-200 ron)
Oricum, toata lumea ma ia ca e o investitie, pe viata, etc ... o fi nene, dar daca io o sa fiu tamaie, o sa fie o investitie pt debaraua mea. Asa ca, am sperat sa gasesc un centru de inchiriat role, canci! Pana una alta, sambata mergem la botez la fata lu' frate-miu, asa ca o sa redirectionez bugetul de role 
Eu sunt incantata ca fii-mea a facut progrese la pictura, am priceput si eu ca a facut azi niste prune si niste mere, chiar i-au iesit faine.
Am gasit azi si inot, ar fi la Floreasca si s-ar putea sa il primeasca si pe Dav, dar asta vad sapt viitoare cand ma vad personal cu antrenorii. Am mai gasit la Casa Victor inot, aici nu stiu daca mi-l ia si pe strumf(o sa vb maine).
Si ca tot am amintit de botez, am un par, vai steaua mea. Am facut marea prostie sa imi pun niste balsam noantator peste blondul pe care il aveam, au iesit niste smoace cu un rosu ca focul si restul blond. Deci, odios. Saptamana trecuta am zis ca ma fac coniac (in ideea sa oooomogenizez traznaia asta), un roscat-aramaiu, ma rog o chestie d-asta. Iar a iesit in 3 culori. Asa ca sunt hotarata sa am fac maine santen-ciocolata, va rog, tineti pumnii stransi sa iasa ceva uman, ca altfel ma tund la chelie si nici nu mai ajung la botez.
Bazarul meu
ankalaura spune:
Deci domne, la voi tre' sa mijeasca de ziua, asa ca pot sa va spun "buna dimineata" si hai la o cafea.
Ashea... Nu am inspiratie la ora asta, dar vaz ca se discuta iar de slabit. Am aici urmatoarele variante:
- mersul pe jos: Doamne de cand asteptam sa traiesc intr-un oras unde sa pot merge pe jos fara sa ma uit ca disperata in jurul meu sa nu sara vreun caine la mine si la salamul din sacosa! Si unde sa nu fug peste trecerea de pietoni de frica sa nu dea vreun bou peste mine sau, daca e cumva o zi ploiasa, sa nu ma faca vreunu cu noroi din cap pana in picioare ca doar el merge pe strada idrect prin balti. Aici nu prea sunt balti, soferii merg foarte civilizati iar caini nu sunt, poate doar vererite, care deocamdata ne distreaza (cred ca nu ne vor mai distra daca ne vor intra vreodata in casa, cum am auzit ca se intampla uneori, dar eu o sa am grija sa trag plasele la geamuri si usa de balcon).
- sportul la sala. Aici vad ca e o mare moda, ba chiar este, cum ii zice? Este... Nu gasesc cuvantul... Adica uite la noi aici la 5 minute e un "femmes fitness" adica no men allowed, si e program pana tarziu. Am mai reperat o sala la vreo 10 minute de noi. Si un centru de facut sport, cu de toate. Cred ca daca duci copilul acolo sa faca ceva sport, mama se poate duce la bazin or something, va trebui sa ma interesez.
- biciclitismul sa zicem asa, ca sunt piste ciclabile tot atatea aproape cate sosele, asta e chiar beton. Chiar ne vom cumpara si noi biciclete cat de curand. Fetele au deja. Bine, daca o sa mergem sa biciclim (sunt trasee faine, prin padurici, prin parcuri...), pe Er o luam in scaunel, iar Eli sper sa se descurce la pedalat, daca nu sunt pante. Pe unde stam noi cam sunt pante, de-aia am pus mersul pe jos pe primul loc. Am acuma o febra muSHchiulara la posterior...
Astea fiind zise, sa va spun ce m-a mirat aici domne.
Sa vedeti, aici au astia doua robinete domne la chiuveta. Inapoiati rau, ce mai! N-au domne robineti monocomanda. Si nu prea au aere conditionate. Exista niste hardughii de-alea de pus in geam si costa vreo 500 de dolari parca, niste huidume nene.
M-a mai uimit faptul ca in veceuri e apa multa, zici ca s-a infundat veceul. Nu e ca in RO apa doar acolo in fundu' veceului in gaurica aia. E apa tata, apa multa, daca nu esti atent, te stropesti nabii cand stai pe tron....
Ei si pe ultimul lor la uimiri, am vazut domne 3 oameni cu lopeti care trebuiau sa adune niste pietris marunt de la marginea unui trotuar, si il puneau in cuva unui tractoras de-ala, si GUESS WHAT, toti 3 dadeau la lopata, nici unul nu se sprijinea in coada lopetii! Ei, ce ziceti de asta, ha?
Azi am fost si ne-am comandat o parte de mobila, dormitorul si salonul. Ne-am chelit de bani, si ne-o mai si aduce abia pe 20 aprilie
Servicii proaste domne, in Romania livrau a doua zi. Va dati seama ce chestie, te si chelesti de bani, mai stai sa si astepti 10 zile ca sa ti-o iei. Hmmm...
N-am gasit mobila pentru fete, adica nu ce vreau si nu ce ne trebuie. Asa ca mai astept, mai urmaresc...
Din cauza chelirii de mai devreme, am redus bugetul pentru masina. Inca nu am inceput sa cautam masina, momentan ne descurcam binisor asa. Dupa ce luam masina, sar si cheltuielile, asigurare, benzina, parcare...
La mica distanta avem un magazin cu de toate, cam ca un kaufland la produse dar mai scump ca un mega image, iar la o distanta cumva rezonabila avem si magazine cu preturi mai prietenesti. La alea inca nu am fost.
Mai avem de facut la acte, am lalait-o ca astia au fost in vacanta (puturosi domne, puturosi, ce e aia vacanta 4 zile de pasti? Adica doua lucratoare, ce, numa' a doua zi de Paste nu era de ajuns??) Asa ca pana m-am dezmeticit eu si am calarit google maps sa imi zica pe unde sunt centrele astea unde trebuie sa ma duc, iata ca m-a apucat vineri. Azi merg sa depun o serie de acte.
Aaa, dar trebuie sa va zic ce mituri am demontat (sau am avut noroc?)
- deci in avion nu a fost nici un frig, am murit de cald!
- ne-am acomodat la decalajul orar cam in 2 zile, si nu intr-o saptamana cum zice zvonul! Atata ca ne trezeam la 5 dimi, dar in nici un caz nu umblam ca zabaucii noaptea prin casa!
- vremea e ok, pana alaltaieri au fost 25 de grade, azi dimineata erau 3 grade, dar noua ni se pare ok. E cald tare in bloc, in magazine, la metrou, deci probabil ca sunt probleme cand sunt -30, nu 3 grade... Si nu, nu mai e zapada de mult.
(desi, cica asta se mai intampla in alti ani...)
- nu avem nici o problema in a intelege limba, iar pe mine toata lumea ma intreaba unde am invatat limba si primesc complimente pentru cum o vorbesc. Acuma sunt a naibii, dar, desi stiau multi ce am studiat eu, mi s-a ras de multe ori in nas spunandu-mi-se ca o sa vad eu, ca aici nici macar francezii nbu inteleg chebecoasa, daramite eu, de incepusem sa ma cred idioata. Ei bine, nu e asa. Si nu vorbesc de a-i intelege pe aia de la serv de imigrari, ca aia da, sunt instruiti sa se faca intelesi, ci vorbesc de tot omul cu care poti avea contact, pe strada, in magazine, toate culorile si varstele.
Gata, v-am facut capul calendar, si voi cica vroiati sa va beti cafeaua in liniste. Dar nu stiu cand o sa mai apuc sa intru, mai am multe de desfacut si aranjat, asa ca va pup si sa ne auzim sanatosi!
ankalaura spune:
IRISS - du-te domne la Decathlon, iei cu 75 de lei role copilului, super role, si cu inca 74 iei protectiile si basta. Cu asa bani nu iei calitate mai buna niciunde. Si sunt foarte bune, cu silicoane si alea alea. Fie-ta nu intra acuma la profesionisti, ii trebuie o rola tzapana si care sa alunece smooth.
MAI3 - felicitari mamico!! 15 saptamani??
Acu' vazu si ochiu' meu semnatura. Sa fiti sanatosi!