Pepenasi de iulie-august 2008 (180)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Ankule, desi si acolo gasesti lipsuri destule . Ma bucur ca va adaptati usor si ca sunteti multumiti per total

Boti, pe mine nu ma trage de par. Ma tragea cand era mai mica, dar acum e f atenta cu noi, daca ii spunem ca ne doare ceva imediat se ingrijoreaza si ne da pupici sa treaca

Am fost aseara si am alergat o tura de Herastrau, a fost SUPER: copaci infloriti cat cuprinde, senzatie f placuta sa alergi in asa o ambianta . Aidel a stat cu tati langa locul de intalnire de la nenea cu esarfa, e un loc f frumos de joaca, multe tobogane si leagane
Noi cred ca ne ducem si maine dim daca e vreme buna, pe la 10-11 ne gasiti acolo. Ce ziceti, o punem de-o intalneala?

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Neata si Hristos a inviat!

Anka,ma bucur ca ati ajuns cu bine,ca v-ati acomodat cu noua viata.Ce spun fetele?Se simt acasa?Nu te intreaba cand mergeti inapoi la ele in camera?Sa ne pui si niste poze cand ai timp?

Legat de spalat,ariel pt haine desi multa lume zice ca decoloreaza daca nu folosesti color pt hainele inchise,eu sunt pro ariel.Am mai folosit si persil si era ok si el.Pt usi foarte rar cif,de cele mai multe ori pronto si atat iar pt parchet tot pronto si destul de rar mai pun domestos sa plece microbii si "virusurile".Am o nelamurire apropo de "virusurile"astea,nu este corect virusii?-un virus-doi virusi nu? Sau imi suna numai mie aiurea in ureche?

Dia,felicitari pt propozitia Mirunei!Si noi suntem acum la capitolul papagal=repetam unele cuvinte pe care le auzim.Oricum fata de Bogdan vorbeste destul de tarziu.Cunosc alti copii mai mici decat Deea care spun mult mai multe cuvinte.In fine fiecare cu ritmul lui.

Sun,bravo pt examen si pupici pt Thea,pt nazdravanii!
Cam astea ar fi gandurile mele acum,astept sa se trezeasca mamaruta sa iesim afara.
Oare ne intra banii zilele astea sau patim ca si luna trecuta?

O zi faina sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

proba semnatura

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
www.TickerFactory.com/weight-loss/wKYVwBv/] br / [img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wKYVwBv/weight.png" target="_blank">lupta cu kg

Mergi la inceput

inca o proba...

asa creste Ioana
povestea nasterii

lupta cu kg

Mergi la inceput

Gata, am reusit sa pun tickerul pt slabit. De azi m-am apucat de treaba. Nu se mai poate altfel. De mult tot astept sa vina momentul asta, ca la mine nu merge deca atunci cand chiar constientizez ca trebuie sa tin dieta. In fine, nu tin ceva special, ci doar evit mancarurile despre care stiu ca nu sunt ok, incerc sa beau apa (la mine asta e o mare problema, ca nu beau aproape deloc), incerc sa beau ceai verde (care intra cam cu ghionturi...), na, chestii din astea...

In alta ordine de idei, Ioana m-a zapacit noaptea trecuta, s-a trezit din ora in ora plangand, da tare, cu sughituri...la inceput am crezut ca viseaza urat, dar cand am vazut ca se tot repeta, mi-am dat seama ca trebuie sa fie altceva. Am intrebat-o daca o doare ceva, nu mi-a raspuns. Nu pot decat sa banuiesc vreun dinte sau vreo masea...ca tot se discuta ieri pe aici, Ioana are 8 dinti si 4 masele deocamdata, si nu a mai iesit nimic de prin octombrie. pauza e cam mare...In fine...Acum e la o cura din aia de 10 zile de calciu, lucru pe care u l-am mai facut de cateva luni, si ma gandesc ca poate a declansat cresterea...de vazut nu se vede nik pe gingii, da' stiu eu? Sa vad cum o sa fie la noapte, sper sa nu o ia de la capat....

Anka ma bucur tare mult sa aud vesti de la voi,ca va merge bine si va acomodati usor acolo.

asa creste Ioana
povestea nasterii

lupta cu kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Anka, ma bucur ca ai venit cu noutati. M-ai distrat cu mobila. Pai 10 zile e pepsi, eu nu am luat nici una mai devreme de 6 saptamani (asta in cazurile fericite). Cu masina si eu zic sa o luati cat mai tarziu, ca e mare mancatoare de bani, si daca locuitzi in oras nici mare nevoie nu avetzi. Multa bafta in continuare!

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

LA MULTI ANI! Anilansa....sa fii fericita si iubita!

Era vorba de incisivii de jos, vad ca sunt mai multi cu ei intarziati la iesit...nici Mara nu il are pe cel de jos dreapta, de fapt vad ca azi deja e sparta gingiuta , deci in sfarsit ieseee....

mai3 ce simpatica trebuie sa fi fost Alexandra cu "pfuu"

Kimmy bravo cu kg jos! tot inainte pana la cate iti doresti tu!
Produse de curatat/spalat...eu folosesc pentru hainele Marei produse Sano, pentru noi Ariel, Cif si Pronto pt suprafete diverse. Pentru pete, nu imi bat capul, ca nu ma deranjeaza atat timp cat haina e spalata si calcata bine!

Sun felicitari pt examen! e tare dulce Thea si mai ales cum povestesti tu...iti vine sa o pupi toata!

Anka ce bine ca ai venit cu vesti! Mi-a placut cum ai povestit, ai un farmec special! si cu toate chestiile care te-au mirat, sunt convinsa ca e un loc asa cum l-ati dorit! Deja va simt acomodati perfect acolo! Fetele cum se simt?

AnnaBaby succes si tie la kg jos, desi nu prea imi dau seama ce vrei sa mai dai jos, imi amintesc sa te fi vazut ok prin poze Pupici Ioanei si sa treaca repede sezonul cu plans noaptea!

anaco...mami fericita de comoara Mara Alexandrina 12.08.08
merg spre cei doi anisori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

Eu n-am mai povestit nimic de Mara, uite ca a trecut si pastele! A fost frumos pentru noi, plecati la parintii mei 2 zile, apoi prin vizite la fini, nasi si tot asa.
Ieri am colindat pe la diferite manastiri in zona noastra, dar n-am facut poze, ca am uitat acumulatorul de la aparat la ai mei acasa...na...cap in nori , ce mai!

Marei i-a placut mult sa ciocneasca oua, acum si la cele albe cere "cioc"...N-am reusit sa ajungem la inviere, ca ea a dormit bustean si n-am trezit-o. Sunt sigura ca i-ar fi placut, mai ales cu lumanarile aprinse ca e innebunita dupa ele. Sper ca la anul sa fie mai cooperanta si sa reziste pana la miez de noapte...

Despre vorbit, si noi suntem in plina explozie. Mara leaga cate 2 cuvinte de multisor, acum deja fac si eu cra-cra cu primele 3 propozitii: "Mama face papa" (asta a spus cand vorbea la telefon cu bunica), "Ana are miau" (vara-sa care avea desenata pe pijama o pisica) si ieri cand se juca cu papusa "Bebe bea lapte"...

In rest spune muuulte cuvinte si e perfectionista ca nu se lasa pana nu reuseste sa le spuna corect, bolboroseli f f putine. Are f putine cuvinte care necesita traducere, cum ar fi "biti" - pentru biscuiti, "jen" - paianjen, "daca" - gata, "ia ia" - printesa sau fetita, "ma" - minge sau inima, "pac" - copac, "aciu" - lapte, dar ala de la san De departe cele mai distractive cuvinte si care m-au mirat ca le spune corect au fost - bufnita, buburuza si furculita...
mai nou stie sa raspunda cand e nevoie cu "nu pot", "nu stiu", "ajuta" "vreau/ nu vreau"...
Eh...am copil matre de acum! Chiar simt ca mai si port o discutie inteligibila cu ea!

anaco...mami fericita de comoara Mara Alexandrina 12.08.08
merg spre cei doi anisori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

despre ROLE, boti, iriss, daca vreti, va recomand sa luati BUNE nu ieftine! RCO sunt varza! si nu e vorba doar de roti. Am avut unele ieftine si ma bateau la glezna de nu iti mai venea sa mai mergi deloc. erau rigide, numai plastic, total incomode si aveai toate sansele sa faci luxatii.
Acum am ROXA si sunt super! sunt foarte comode, in interior sunt captusite f bine si nu am facut nici o batatura cu ele. rotile inca mai functioneaza ok. nu a fost nevoie sa schimb nicmic si nici sa reglez nimic pana acum. Le am de vro 5 ani. e adevarat ca nu le-am folosit chiar asa des dar totusi... As iesi eu mai des dar frica mea sunt hienele :( chiar si in parc te alearga... Astea ajung cam pe la 100 euro. atat am dat pe vremea aia..dar parca era cam 3 mil pe atunci.
uite ca am gasit si poza cu modelul meu aici si aiciANA SOFIA 05.08.08
----------------------------------------

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

despre ROLE, boti, iriss, daca vreti, va recomand sa luati BUNE nu ieftine! RCO sunt varza! si nu e vorba doar de roti. Am avut unele ieftine si ma bateau la glezna de nu iti mai venea sa mai mergi deloc. erau rigide, numai plastic, total incomode si aveai toate sansele sa faci luxatii.
Acum am ROXA si sunt super! sunt foarte comode, in interior sunt captusite f bine si nu am facut nici o batatura cu ele. rotile inca mai functioneaza ok. nu a fost nevoie sa schimb nicmic si nici sa reglez nimic pana acum. Le am de vro 5 ani. e adevarat ca nu le-am folosit chiar asa des dar totusi... As iesi eu mai des dar frica mea sunt hienele :( chiar si in parc te alearga... Astea ajung cam pe la 100 euro. atat am dat pe vremea aia..dar parca era cam 3 mil pe atunci.
uite ca am gasit si poza cu modelul meu aici si aiciANA SOFIA 05.08.08
----------------------------------------

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput