Pepenasi de iulie-august 2008 (180)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

am facut o varza din mesajele de mai sus

ANKA, te invidiez pentru pistele de biciclisti...cat visez si eu sa imi iau bicicleta si scaun de carat copilul, sa am pe unde merge si sa nu sara pe mine fiarele fioroase.

----------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

ankalaura ce placere mi-a facut sa citesc ce ai postat.Ma bucur ca v-ati acomodat.Bafta cu ce mai aveti de rezolvat!
annababy si Ralu a facut la fel toata noaptea,se trezea,plangea,sughita,se ineca de la saliva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata

anka felicitari pt acomodare si spor la treaba

mina virusuri e corect. iar legat de domestosul ala...cand dai cu el dai bebelusul afara si aerisesti bine, da?

anna baby cum ii dau calciu cele 10 zile pe luna cum ii apare si dintanul poate asta o fi si la voi, intr-adevar. spor la slabit

anaco chiar ai fata mare baby a zis si ea o propozitie azi "ma! bambu!" ma like "mah" adica in traducere libera sa ma misc mai repede sa ii pun bambi
voi la cat ajungeti la gradi? noi o sa ajungem luni pe la un 8 fara 15-20. poate ne vedem

marina nu trebuie sa te muti in canada pt piste. e de ajuns si amsterdamul

-----

Mami de + 15 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Hello!

Anilansa

Multa sanatate, fericire si realizari!

Fetele azi e sarbatoare!
Mada

Miki nu am luat ce ia Botezatu, doar 2 sapt. + inca 6 zile capsula de slabit de la arpfarm.

Tecky si eu mi-am amintit de voi in parc, chiar ma uitam poate va zaresc.
O sa iesim cu siguranta de luni, cand merge Alex la gradinita, ca nu mai ies in parc cu amandoi unul intr-o parte, altul in alta

Sa ne potrivim la timpul liber, pana in pranz daca esti libera, cu mare placere sau pana in 16, acum nu stiu cand ai tu program la scoala.

Pt.spalat folosesc Tide, Persil mai rar, Ariel cam decoloreaza, mai scapa o haina bleo....
Pt.parchet si gresie folosesc Ajax floral.
Pt.usile de la mobila de bucatarie Pronto.
Pt.blatul de la mobila bucatariei folosesc Mr. Muscle sau Ajax - sol. dezinfectante.

_

Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Salutari Anka!
Ma bucur ca v-ati acomodat asa repede!

_

Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

mai3 noi nu cred ca mergem nici luni la gradi, abia de marti o duc, insa noi de obicei ajungem in jur de 8.15....si sta pana la 11.30:) sper sa incepem din nou cu bine! in martie n-am fost decat 4 zile.

Cu desenele animate, si Marei ii place Bambi, dar vad ca parca e o moda a pepenasilor ca de fapt pisicile aristocrate sunt in topul topului si la Mara

Cu rolele, de mult imi doresc sa pot invata si eu. Sotul merge f des cu ele, eu inca nu am si nu imi cumpar deocamdata. Insa am luat curajoasa rolele nepoatei mele si am plecat in parc ...vai vai de fundul meu va fi! N-am cazut dar nici n-am insistat sa stau mult pe ele, e taaare aiurea senzatia aceea de lipsa a pamantului de sub picioare. oare am sanse sa mai invat??

anaco...mami fericita de comoara Mara Alexandrina 12.08.08
merg spre cei doi anisori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

MAI3, amsterdam
pe bune ca ne bate asa un gaaaaand....
da oricum, orasul visurilor mele ramane forever BARCELONA

legat de pistele de biciclisti si lipsa de hiene....e suficient sa mergi un pic mai spre vest de romanica si lucrurile devin mai roz

Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Didi felicitari pt neata, super fain. Pupam printesa mica.
Profa lasa bre copilu' ca cei care zic mai putine la inceput turuie apoi luceafarul stiu io. Pupam baietu' mumos si nebuna de masa.
Mai3 ei imita cam tot si cei bine si cei rau din pacate . Si noi fan pisici avem o carte micutza in romaneste cu aristocratele si e preferata lu Ami.
Kimmy hang in there nu te lasa stiu ce greu e cunosc mult prea bine. Tare as vrea sa nu cunosc ca sincer nu vreau sa ajung sa dietez toata viata si sa fiu mereu cu in sus de la asta si mereu sa ma plang si etc, da e asa greu sa stii ca ai fost ca batzul si nu mai reusesti sa ajungi acolo decat in stil militar si e si mai greu cand mai esti si gurmand si iti place sa gatesti si sa faci tot felul de chestii delicioase.
Sursu insanatosire grabnica si multi pupici, ce fain ca ii place sa se spele Ami se "spala" ea cu periutza da nu prea se omoara sa se spele efectiv ea mai mult se joaca.
Tecky sigur e o maselutza ceva ca asa a facut si Ami si nu se vedea nimic si apoi cu chiu cu vai a iesit o masea. Pupam fetele frumoase.
Moni pupici si speram sa isi repare rapid sotul calculatorul stiu cum e calare doi pe un calculator. Cateii in genere ii inveti tu cam unde, adik le amenajezi un loc unde sa faca nu e f greu sunt si unii care isi gasesc singuri un loc.
Sorelix pupa nepoata de la noi tare dulce si apasat si dai lots of hugs mancaoar mama de printesa.
Boti uff cu parul e greu ca la ea daca zici e semi adormici e chestie de confort sigur eu stiu sa gasetsi ceva animalutza sau ceva si sa ii tot muti manutza pe el cand se apropie de par sau ceva de genul, ale mele se joaca cu urechile de la piglet si respectiv iepure adik le mangaie asa cum zici tu ca face cu parul tau.
Flo si la noi Ami e mai independenta si curajoasa si urlacioasa, mai are oleaca si ne bate pe fiecare in parte.
Dia beton mesajul, pacat ca nu se pune. Eu ar trebui sa pun prin toata casa asa mesaje si mai ales cu get off your fat a***.
Lasa mai e bine sa fiti hidratate ale mele nu se omoara cu statul al cremuit, Ari ma imita pe mine pe fatza si etc da cand s-o dai pe ea nu prea ii place.
Mada sa vin sa te ajut? Platesti bine?
De spalat eu si pe jos si pe sus spal cu www.dettol.co.uk/home.shtml" target="_blank">dettol care cica omoara 99 la suta din virusi printre care cica si mrsa si e coli si de astea, Mina si eu stiu ca e un virus doi virusi da poate ne lumineaza profa', pe podele dau cu solutie de laminat si detol de asta si pe sus cu detol in fct de cat e de murdar si etc daca e nevoie curat cu ceva mai strong inainte si dupa ultima tura cu detol.
La haine numai detergent lichid este aici unul tare fain surf miroase tare bine (este si praf si lichid- prefer lichid ca ala praf mai ramane pe haine daca is tare multe in masina si ma dispera) si lenor sau comfort, care e cocolino in ro.
Ralu sa stii ca a mea pepenasa numai urca tinuta de mana de vreo cateva zile biped ma refer ai vazut poza si de coborat nu le coboara in nici un fel nu are curaj, deci nu sunteti singurele.
Dia felicitari pt cuvinte, mai nu comnteaza cum suna bine ca tu intelegi asta e mai imp. cu baltile Ari pana acuma de curand avea mare talent la agatat toate baltile noroaiele si etc acu s-a mai luminat oleaca si le mai ocoleste, Ami drept inainte nu le are cu ocolitul.
Iriss bravoo ce super ca a desenat noi mai avem pana acolo acuma a inceput abia sa faca ceva gen omuleti mai rustici asa si cvine si zice asta e mama asta tata asta aia asta sister si din astea da mai avem mult pana ajungem la nivelu vostru.
Anka good luck mama , bune si rele sunt peste tot nu e nicaieri perfect numai poate oleaca mai bine cateodata, conteaza unde va simtiti voi bine si puteti trece cu vederea alea rele.
Anaco felicitari pt progrese, acuma is in perioada aia de zic si fac tare multe.
Marina asa i-am zis si eu, eu is fan roces. Conteaza f mult ce firma is sa fie bune de calitate desi na si pretul e mai mare.
Si eu ador pistele de biciclete de aici vrem sa luam scaunel la Ami ca de acu s-a facut frumos si avem atatea zone si in padure si pe asfalt e tare fain asta si cu parcurile in vest e fain poti sta pe iarba nu e interzis peste tot.
Cu masina aici de ex nu este neaparat necesara mai ales in oras mai mare cand eram in Londra chiar nu i-am simtit lipsa ca si costa de numa asigurari si road tax si tot felul mai bine cu transportul in comun.
Pupam bostana revin mai acusi.

_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A & A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

marina noi am fi vrut sa ne mutam in holandezia dar in acelasi timp ma gandesc daca e intr-adevar locul potrivit de crescut cupii la amsterdam ma refer ca in alte orase probabil e mult mai ok. si delftul e superb, haga nu m-a impresionat prea mult. deci probabil vom merge in noua zeelanda sau australia

de ce ziceti ca decoloreaza arielu? persilu' are soda si ala decoloreaza tareee. tin minte un tricou portocaliu care a ajuns galbui-cacaniu dupa persil...

-----

Mami de + 15 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Flo ms mai , de sa tund iarba pot?? Sau si gradina intra la munci? Tre sa verific cate sarbatori is la fiecare religie poate poate e una cu mai putine sarbatori.

_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A & A

Mergi la inceput