Pepenasi de iulie-august 2008 (180)
Raspunsuri - Pagina 5
flo1980 spune:
Madaa lasa nu ma invidia ca io' ma drogai cu sibutramina ca aveam 65
Da e si alt organism acum, si la mine sunt soldurile mai proeminente cum ziceam, ca mainile si picioarele le-am avut fuse de cand ma stiu de-aia nu port eu fuste
_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!
MissJJ spune:
La mine e nasol ca am pus mult pe brate si pe coapse si desi la fund m-ar incapea o marime de pantaloni nu urca pana acolo de la coapse si la partea de sus or veni bluzele da mi-s stramte sus la maneca. Si dupa orice mers la shopping si probat de haine is asa la final de nervi si draci si jur ca nu mai merg sa imi cumpar nimic.
Da cum ai luat-o? ca stiam ca nu se da fara reteta si e numai pt aia f overweight.
edit: eu scriu si ale mele fete se bat de la o bagheta roz , merg sa le duc la somn ca deja nu mai rezista asta mica.
_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A & A
flo1980 spune:
Pai am luat 2 saptamani capsula de slabit de la arpfarm aia de a luat-o si Mutu cica am slabit 4kg atunci si inainte incepusem sa nu mai mananc paine multa sau dupa ora 18 decat un fruct sau beam apa plata.
Apoi dupa sarbatorile de iarna iar am luat proportii ca am gatit mult, au fost si dulciuri multe si am incercat sa mai iau, dar nu am rezistat decat 6 zile si am dat doar 2 kg.
Apai acum am ajuns sa mananc de 2 ori pe zi si nu mananc mult, ca asa mi-e felul, nici nu ciugulesc, ori stau la masa si mananc ori rabd!
Cateodata cand mi se face foame pe la orele 20-21 mananc o portocala si gata.
Am uitat sa spun si inaltimea... 1,62 asa ca tot o gogoasa fusei'
_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!
iriss27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Marina_1609 iris, vreau si eu sa slabesc, fac orice, fie si pilates! eu vreau vro 5 kg sa dau jos... intrebarea intrebatoare este: ce faci cu puradeii in timp ce te alergi la sala? ---------------------------------------- Marina & ANA SOFIA 05.08.08 ---------------------------------------- Mami Marina - Gospodina Copil crescut din suc de morcovi |
ii lasam cu tatii acasa, cursul fiind de la 19 ce zici?
Bazarul meu
dia_filipas spune:
Salut fetele!!
Noi bine, azi am apucat de dimineata sa iesim in parc, ca de 2 zile numa ploua, si noroc ca am iesit ca acuma iar ploua...naspa...
I-am luat la Miruna masinuta din aia fara pedale, cu volan, care se impinge cu picioarele, i-au placut de la alti copii in parc asa ca i-am luat si ei. Tare ii place, si se pricepe deja foarte bine sa mearga cu ea, mai are de invatat sa invarta de volan cand vrea sa ia curba, ca deocamdata isi regleaza directia cu picioarele. In consecinta, mi-am si schimbat semnatura...
Sport nici eu nu ma pot tine de un program fix, asa ca fac miscare oricand am ocazia. Merg muuult pe jos, daca e sa intind rulfele in baie, desupra cazii las ligheanul jos si ma urc si cobor dupa fiecare haina in parte, si tot felul de chestii de-astea care implica miscare si efort. Oricum, de la Craciun am tot pus vreo 3 kg, sper sa le dau jos tot trebaluind pe la casa si fugind cu Miruna prin parc...
Fug sa vad de papa, o zi buna va doresc!
Dia, mami de soferita in devenire Miruna (15.07.2008)
Tecky spune:
Salutare!
Acum am ajuns acasa,am fost sa-i facem pasaport Ralucai.Am stat 4 ore la coada...
Am bagat si eu rufele la spalat ca am 2 cosuri pline
SUN bafta la examen!
mada ce bine ca totul e in regula cu steriletul.
Si eu ma bag din nou la regim pt ca de Paste am mancat de toate.
Va pup
Kimmy spune:
Ola!
Tecky si voi pasaport?Si noi maine .Azi am platit taxele,sa nu mai am treaba maine.Valeu!4 ore!!!Si trebuie sa fie si tati acolo,nu?
Ia zi aici daca ai timp,ce acte au trebuit?Sa fiu pregatita
Noi facem din ala temporar,ca la celalalt dureaza prea mult pana il elibereaza,si vrem sa plecam la madrid pana la sfarsitul lunii
Eu am rezistat eroic tentatiilor multe,si avand in vedere ca eram si am luat ieri 2 laxative,azi am cu un kg mai putin
Deci Scarsdale asta nu e chiar greu de tinut.Se manca mai de toate,si nu trebuie sa ma infometez.Azi am avut treaba prin oras si m-a cam luat durerea de cap,ca am mancat de dimineata jumatate de felie de paine si jumatate de mar,si am ajuns acasa la 3
Intre timp Timi a scat la vecini .A fost cuminte,si chiar a adormit pana am ajuns eu
Apropo de Timi,de ieri sta cu suzeta taiata in varf,s-o dezobisnuiesc,pentru ca are nasul infundat si uita sa respire noaptea.Si chiar si asa taiata,tot o tine in gura si trage la ea
Azi am bagat si eu o tura la spalat ca deja dadeau pe afara
Pup la lume
_
Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
MissJJ spune:
Flo aha, mai nici eu nus tare inalta am 1,66 m asa ca nu e mare diferentza de aia zic la mine 55 e idealul e numa bun nici prea prea nici foarte foarte da-i tare departeeeee. Si cand zic si io ca ma apropii vin sarbatori sau se intampla ceva si-mi dau cu stg in dr si se pun la loc.
Tecky, Kimmy bafta cu pasapoartele si noi acusi tre sa le schimbam a lu Ari expira anu asta plus ca daca mai facem niste hartii aici tre sa le schimb ale mele si fetelor si acuma cica fac si aici biometrice, deci na acusi intram si noi iar la hartoage si etc is satula de ele serios cand om termina odata cu actele astea, ca mereu apare ceva si iar trebe schimbate si mai si costa de te rup.
Dia pupam mica soferitza. Asa prin casa fac si io destule urc scarile zilnic de nspe mii de ori si ridic si etc da degeaba.
_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A & A
diarux spune:
Hristos a inviat! cam tarziu de la bacau, dar...timpul cred ca aici e mai scurt ca in alte parti.
sper ca ati avut sarbatori luminate si ca v-ati simtit asa cum v-ati propus.
noi suntem bine. ne chinuim sa scapam de suzy, sa ne obisnuim cu olita (nu as fi insistat pana la doi ani , da nu mai suporta pampersul pe el, il smulge si am zis sa incercam marea cu degetul.se asewaza pe ea imbracat si se screme. ceea ce ma multumeste deocamdata. macar nu crede, ca noru-mea, ca e caciula.)
mesaj de la noua canadianca, ANKA. zice ca e pe fuga, mergea la imigrari cu actele dar ca e bine si ca va pupa pe toate.
sa nu uit sa felicit si eu viitoarea mamica de bebe2, Mai3. Sa fie o sarina usoara si frumoasa.
La multi ani si pentru sarbatoriti.
ma duc sa vad daca pot pune niste poze noi. pupici
ariadnabr spune:
Buna fetele,
Ne-am intors si noi acasa azi dimineata. A fost frumos, e cu totul alta lume! A fost cald si frumos, 25 de grade . Am fost la Michigan Lake, un lac mai mare decat Irlanda . Pare mare, dar e apa dulce. In Chicago am fost la Aquarium. Superb! Au pesti din toate zonele, au delfini si cateva beluga (cea mai mica balena din lume). Au pinguini. Julia s-a amuzat cu ei, chiar am fost surprinsa de cat de interesata a fost de pesti si cat de frumos a stat si s-a uitat la ei Chicago e exact ca in filme, are un aer de rafinat, dar acelasi timp relaxat. Cu cafenele si magazine peste tot. Desi in mijlocul zgariie norilor nu te simti mic. Foarte frumos! Mi-a placut tare mult Per total a fost o calatorie fructuoasa, am vazut si rezolvat multe din ceea ce aveam de facut. Acum ramane sa gandim la rece si sa vedem ce hotarare vom lua in privinta mutarii peste pond.
Fetele s-au adaptat tare usor la diferenta de timp si s-au distrat de numa'. In avion a fost chiar super ok, am avut o perioada de plictiseala la dus, dar au televizoare cu filme si jocuri pt adulti si copii pt fiecare loc si mai cu un desen animat si mai cu un joc si oleaca de somnel au trecut 8 ore de zbor fara prea multe probleme. La intors Julia a dormit mai mult de jumatate din zbor. La decolare a fost problema pt ca ea vroia sa exploreze M-a surprins cat de cuminte a fost si ce calator misto e. Credeam ca o sa am mai multe probleme cu ea, dar se pare ca ii place bye bye
Am fost la un mall in care au un merry go round inauntru! Plus o zona mica de joaca destul de interesanta. Totul e mult mai ieftin decat in Europa si mult mai accesibil, dar trebuie sa conduci peste tot! Casele sunt mult mai mari si mai spatioase si cam la jumatatea preturilor din Europa.
De Paste am fost si am facut poze cu Iepurasul. Julia a fost tare haioasa acolo. Dupa scandalul de rigoare pentru ca o tineam sa ii vina randul, a fugit in fata Iepurasului, s-a oprit la doi pasi de el, a dat doi pasi inapoi cand a vazut cat de mare era, a ridicat asa din umeri gen "ce fac io cu tine cum te car ca esti cam mare" , apoi dupa poza (la care a stat nemiscata ) a fugit inapoi, a pus amandoua manutele in labutele Iepurasului si cand am strigat-o ca plecam, a tras Iepurasul de mana sa mearga cu ea Toata lumea din jur radea si comenta cat e de haioasa.
Si-a revenit binisor si cu greutatea ceea ce imi ia o piatra de pe inima ca tare greu imi era s-o vad cum ii ies oasele spinarii prin piele . A inceput sa pape si ea singurica la micul dejun. Papa singurica si la pranz si cina, dar la micul dejun servim cereale cu lapte si e super ca nu face mizerie deloc Sonia si ea si-a revenit destul de bine. Eu am plecat cu rotavirusul pe avion si am fost fan buda 3 zile Haios tare privit acum dar atunci tare nasol a mai fost In fine, a trecut si asta.
In rest ce sa va mai zic? Vorbeste mult si din ce in ce mai clar, a inceput sa ma anunte cand face kk, dupa sau in timp ce in face, ceea ce imi da de banuit ca poate la vara incercam si noi operatiunea olita.
Poze mai am cateva, o sa le descarc cand mai am timp. Deocamdata suntem total confuzi cu orele Habar nu avem daca e noapte sau zi, fetele sunt obosite si tre sa ma apuc de treaba pe aici.
Am vorbit cu sexoasa de Biri la telefon. Vreau sa zic ca are SI o voce sexoasa, nu numai o frumusete de milioane Tot o seduc io in curand E tare blanda si tare inteleapta (fapt care reiesea din mesajele ei oricum). Ce mai, o finuta Imi pare tare rau ca nu ne-am intalnit, era la 16 ore de condus, ne-am fi dus daca nu eram asa de aglomerati acum. Data viitoare for sure nu mai scapa de noi
Pozele pt cine e curios sunt aici.
Multumesc pt mesajele offline si pt comentariile de la poze. Nu nominalizez ca mi-e frica sa nu uit pe cineva.
Va pupicesc tare