Pepenasi de iulie-august 2008 (180)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Mada, foarte bine ca mergi asa mult pe jos, prinde chiar bine. Eu cu greu am ajuns sa ma motivez sa ma duc la aerobica, dar o data ce am prins gustul chiar imi place, e foarte relaxant de dimineata. Bine, e nevoie de timp pt asta, am noroc cu dadaca noastra. Si imi mai place sa alerg prin parc, asta-toamna ieseam o seara pe saptamana toti 3 in Herastrau, cu niste colegi, si unul din noi statea cu Aida, celalalt alerga o tura de parc, cam 6 km. Acum ca se incalzeste afara cred ca o sa reincepem sa facem asa. Nu e neaparat pt slabit ca nu se vad cine stie ce rezultate in directia asta, dar e pt conditia fizica si pt sanatate.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Didi da e fain la aerobic dar la mine de ex e faza ca na ia-ti echipamentul du-te pana acolo etc dureaza si nu am atata timp si desi am incercat de mai multe ori la sala tot ma las pe-o ureche dupa ceva timp, asa mersul pe jos in primul rand is la aer si ma mai uit dupa una alta pe pereti si nici nu-mi dau seama ca am ajuns acasa, ascult muzica la casti si mentin ritmul si as vrea incet incet sa ajung sa alerg pe toata distanta asta fara sa-mi dau sufletu', ca acuma daca as incerca sigur dupa 10 min tot cad jos gramada.
Ca eu de apucat ma apuc da nu reusesc sa ma tin acuma sper ca asta cu mersul pe jos sa ma ajute sa ma tin, sa nu ma plictisesc rapid. Si desi nu e cine stie ce mega erxercitiu eu zic ca daca ma tin de asta vreo 6 luni ceva rezultate tot se vad decat daca nu fac deloc.
Na sper sa reusesc sa ma tin si cu superdieta si cu mersul pe jos, si apoi sa pot sa am trei mese pe zi normale portii mici si cat mai sanatoase, bine fara sa exagerez of course, sa gasesc vreo 9-10 chestii care sa le papa cu placere si sa fie sanatoase si sa le pap prin rotatie, micul dejun e usor pranzul e mai greu ca cina si aici niste peste niste pui niste curcan niste stirfry salate etc. Pranzul e la mine buba.

_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A & A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Buna dimineata

Vad ca se discuta de sport eu una nu am resuti sa ma tin prea mult timp de treaba asta.Am facut si aerobic o perioada a fost bine , s-au vazut rezultatele dar nu a devenit o obisnuinta.Am mers si pe jos de cand am nascut dar sincer nu s-a vazut adica nu am slabit de la asta dar sincer m-a facut sa ma simt mai bine si nu sinteam asa o obligatie ca la mersul la sala sau program de exercitii.
Acum depinde de fiecare persoana , de programul zilnic si hotarare.
Eu clar atunci cand voi incepe serviciul nu voi avea timp pt sport deci nu imi ramane decat mersul pe jos intre statii, ca o sa merg spre piata victoriei si cu masina nu ma incumet , ca nu am rabdare pe drum sa stau in coloana.
Denisa e afara cu mama mea si eu mi-am aranjat un pic unghiile la maini, am pus pranzul ei la facut.Poate am timp sa ma bag si la un dus.
Pupici

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png

Mergi la inceput

Dara asa si eu cu mersul mie mai usor decat sala sau etc. De ex distanta parcursa de mine aseara intr-o ora jumate e de 7,42 km, adik 4,61 mile si ce e fain e ca un traseu direct drept tot mergi incontinuu pe strada principala deci nu e gtare complicat ca sa zic asa ca traseu si eu aseara am inceput sa merg si ziceam ei acusi ajung acolo mai e oleaca si ajung acolo si asa incet incet am ajuns acasa odata cu autobuzul.

Si uite ce am gasit despre mersul pe jos:

In today's times, who doesn't crave for a beautiful body that can be flaunted to others? But unfortunately, there are very few persons who can boast off their good figure. And in the present times, amidst the busy schedule, hardly anybody has the enthusiasm and energy to take out time for going to the gym to keep fit. Well, it is in this scenario, when walking serves as the perfect solution to keep in shape.

Most people are curious to find the answer to the question: does walking help you lose weight. Well, walking is actually one of the easiest and most effective ways of losing weight, provided you show a complete sincerity in doing it. Going for a walk once in a blue moon won't really help. If you wish to make a difference, then you will have to put in hard labor to achieve your goal and then sky is the limit.

Walking to lose weight acts as the most natural effective means of achieving fitness. Also, it doesn't expect any investment to be made in return of the fruit; you are likely to gain out of it, in the form of a slim trim figure. You can break your walking workout into two intervals: 20 minutes walk before having your breakfast and 30 minutes strolling after having had your supper. And if taking out time exclusively for walking sounds too difficult for you, then another alternative option is to stroll for 5 minutes after every hour throughout the day.

If the motive is to lose weight by walking, then the need arises to walk about 5 miles a day, which if counted in terms of steps, make up around 10,000 steps. If you are not into walking and exercising, then there can be different ways, through which your fitness walking workout can be carried out. It is preferable to use stairs instead of using elevator. Dogs are man's best friends, so why not go for a walk with your friend. Take small duration breaks in the midst of your work and walk a few steps. So, charge up yourself for the walking weight loss workout and get the figure, you have always desired to have.

Eu am zis sa incep cu de trei ori pe sapt merg pana acolo cu autobuzul si ma intorc pe jos apoi sa fac dus intors pe jos si apoi sa incerc alergat unul din drumuri. Cam asta e planul ca de acuma ziua e mai lunga si timp imi pot face trei zile la inceput si daca de ex nu reusesc ziua sa ma apuc seara cand sta Flo cu fetele ca va fi lumina deci nu e vreo pb ca merg pe intuneric sau ceva si mai incolo poate reusesc zi de zi. Intr-un an tot tre sa se cunoasca ceva. Si ma gandeam sa imi iau si adidasi de aia shape up sunt si flip flops pt la vara.

_
Mami de A & A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

iris, vreau si eu sa slabesc, fac orice, fie si pilates! eu vreau vro 5 kg sa dau jos...
intrebarea intrebatoare este: ce faci cu puradeii in timp ce te alergi la sala?

----------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08
----------------------------------------

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

MADA MAX am citit despre mersul pe jos ce ai postat, interesant , acum nu ne ramane decat sa practicam serios.

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png

Mergi la inceput

Dara da pai practica ne omoara.

Ma vede Ari acuma ca scriu si se uita la smilies si zice de primul ala cu alcoolul look mummy that baby is drinking ketchup si de ala care se da cu capu de perete ohh mummy he has a head ache. Belea copii astia.

edit: ca am uitat si era important, am gasit www.childsafetyweek.org.uk/child-safety-week/parents-section/safety-advice-by-age/" target="_blank">un site dupa ce am luat niste leaflets de la clinica despre cum sa protejam copii de accidente si e pus pe varste si mi s-a parut f interesant. si tot informatii pe tema asta f bune aici.

_
Mami de A & A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Hello

Acum terminat si eu cu copii au adormit, sa ma mai ocup si de mini

Eu sunt cam puturoasa la sport dar sunt verry happy ca nu am pus nimic de Paste si am ramas la 53 kg.
Acum mi-ar placea sa fiu la 50 ca in tineretile mele, dar parca bazinul s-a marit un pic ... asa ca slabe sanse la mai putin, ceva aripioare mai sunt, vedem cand incep munca cum mi-o fi, ca incepem si noi in plina canicula

_

Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

, Mada, chiar ca belea!
Asa e, am mai zis, e greu sa gasesti timp pt sport, dar e foarte util. Serviciul meu e de asa natura ca ma pot duce la orice ora si ma pot intoarce la orice ora, singura chestie care conteaza e sa imi fac treaba per total, nu conteaza la ce ore sau daca lucrand de la serviciu sau de acasa. Asa ca imi vine de minune sa ma duc dimineata la aerobic (si asta e chiar aproape de mine, in 5 min pe jos am ajuns). Na, daca asi lasa-o mai usor cu dulciurile poate ca asi si slabii , ca paine oricum nu prea mananc.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Vai Flo ai 53?? Idealul meu e 55 si is cu vreo 10+ peste el. Grrrr... Is verde de invidie ce mai.
Da sa stii ca e altfel corpul, adik ma refer eu am avut 65 si inainte sa o nasc pe Ari da erau altfel distribuite si aratam ok da acuma arat cu totul altfel la aceleasi kg.
Didi da mai e tare greu cu timpul , noi tre sa mai scoatem si bicicletele de la naftalina da tre sa luam ceva scaunele pt fete ca Ari merge ea pe bike da nu rezista distante lungi si pe off road. Ce fain ca ai servici cu ore flexibile si eu tot dim am mai mult chef de diverse activitati ca pe urma ma molesesc.
_
Mami de A & A

Mergi la inceput