Pepenasi de iulie-august 2008 (180)
Raspunsuri - Pagina 3
MissJJ spune:
Buna fetele!
La Multi Ani!
Eduard si Lcazangiu
Bine ati revenit de prin plimbarile de Pasti. Vazut si comentat pozele noi, citit rapid.
Noi bine nimic deosebit lenevit pe acasa de pasti in familie, azi zi de mega smotru ca dupa 4 zile toti 4 acasa e jale si profit ca bate vantul desi e recisor si e soare cu dinti sa spal haine ca s-au adunat un teanc imens.
Kimmy si eu is in aceeasi oala. De craciun am mai pus vreo 3 kg am zis ei dupa le dau eu jos tot frig a fost si urat lasa ca dupa pasti ma apuc si iote iar am si io 6 kg in plus, morrrrr. Si eu ca si tine tre sa ma invat sa pap 3 mese healthy fara exagerari portii mici si fara jde mii de ciuguleli intre, da greu domnle cu familionu meu.
Sorelixule fingers and toes crossed spor la invatat, pupam familionu frumos.
Diseara merg la controlul de 6 sapt pt sterilet, oricum ma simt bine atata ca au mai aparut cosuri si am apetitu' mai mare oleaca si tre sa ma mai abtin da in rest nimic efecte secundare serioase. Cu chefu' de nebunii same old same, mai mult timp de-ar fi si sa reusim sa fim mai odihniti ca in rest nu vad sa ma fi influentat steriletu', asta pt cumatra ca stiu ca o interesa.
Na cam asta pe scurt fug ca mai am o tona de treaba si trebe neaparat sa termin pana pe la 4-5 ca apoi fac papa si plec la clinica.
_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A & A
flo1980 spune:
Mada e a treia zi de Paste, tot sarbatoare e, nu se spala!
Eu inca nu m-am decis cu steriletul, multam de detalii! (ma intereseaza si pe mine pareri)
Vazut pozicile noi, unele albume le-am comentat, altele nu, sper sa nu se supere nimeni
Trebuie sa recunosc ca Tudor de Sursula m-a dat pe spate!
_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!
maitreyi spune:
Hristos a Inviat!
noi planuisem sa o luam la Slujba pe baby insa a plouat, ea era nitel farnaita asa ca am lasat-o la nani si s-a dus numai tati, ca anul trecut am fost eu. poate la anu reusim sa mergem toti 4 ieri ne-am facut bagajele si am fost la un tur de manastiri in bucovina. a fost frumos dar obositor prin hartoapele patriei asa ca eu nu mai repet prea curand figura...poate doar cu trenu
in rest bine, sanatosi, voiosi. baby papa singura de vreo 3 zile si e asa de concentrata si de preocupata de ce face ea acolo
va dorim zile frumoase in continuare
ps: fetele cu smotru...si azi mai e Sarbatoare. lasati pe maine
-----
Mami de + 15 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE
Slava Tie, Doamne!
dara_d spune:
MAI3 bravo ce frumos ca ai ajuns la manastiri in bucovina, noi nu am mai fost din 2007 pe acolo, e prea departe .
Denisa papa singurade ceva zile bine de tot, nu da pe jos si lasa in castronel vreo 3 lingurite pe care ma cheama sa i le dau eu.De fapt o las singura la masa mare din bucatarie si eu imi facdetreaba la vase,la aragaz ca nu ii place sa stau cu ochii pe ea si la sfarsit ma striga sa ii dau ultimile lingurite.
MADA MAX bafta la doctor, sa ne spui cum sta treaba, pe mine ma intereseaza informativ ca nu am curaj sa imi pun sterilet inca, noi folosim prezervativ, na ce sa ii faci "inca suntem pustani" vorba aia ca in tinerete.Lasa ca scapi tu si de kg astea.
Si eu tot fac eforturi sa mai slabesc,oricum de paste am mancat dar cu masura si tot ma simteam plina rau, sunt prea multe bunatati de gustat.
http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png
dana81 spune:
Hristos a inviat!!!
Ce faceti fetelor, leneviti...vad ca vremea asta nu prea tine cu noi!
Mai3 vazut poze ce graviduta implinita esti, imi place tare de voi 3, pardon 4Felicitari pentru papatul "independent"
Sun bafta la examen.Pupam fata desteapta si nu ne facem griji ca nu il iei.Si mai pupam si ochisorul "belit", of,of
Alexateo la multi ani cu intarziere si cu scuzele de rigoare.Sa fii sanatoasa si iubita sa te bucuri de minunile tale dragi!!!
28+RIANA
MAMI de CLARA 06.08.08
Didi81 spune:
Multumim pentru comentariile la poze!
Succes fetelor care tin sau vor sa tina cura de slabire! Eu daca incerca asa ceva, dupa ce termin pun si mai mult la loc, asa ca ma limitez la a practica sport in masura in care pot/am timp. Asi mai vrea sa dau jos 2 kg, asta vara atinsesem acest obiectiv dar apoi le-am pus la loc. Deh, nu e catastrofal dar se poate si mai bine
Didi de Aida Maria (03.07.2008)
iriss27 spune:
kimmy, mada si eu sunt cu voi!! Vreau si eu sa scap de o gramada de kg. Ma rog, eu sunt la categoria grea rau :)) Deci, ma visez cu vreo 20 kg mai putin
Anul trecut am dat jos 20 kg, cum naiba, nu pot sa stiu prea bine. Ceea ce am facut, am mancat putin si n-am mai pus nimic in gura dupa 18, doar apa plata. Dar anul asta, parca nu mai functioneaza teoria ... desi o stiu, practica ma omoara nene. Parca vreau ceva spectaculos, sa existe iar zana cu bagheta care sa ma transforme in printesa In ultimul timp citesc prea multe povesti, nu?
O sa pun si eu cateva poze cu piticii mei si cu cadourile de la iepuras. Yvo si-a dorit f mult o trotineta si i-a luat mama. Ea era convinsa ca acasa ii va aduce trici, a cautat ea peste tot (la noi iepurasul ascunde cadoul oriunde i ncasa) si a gasit o cutie cu Mica Sirena, cu o caleasca, inel si nu solutie de baloane pt calutul de la caleasca. Se uita incantata, desfacem se joaca, analizeaza, declara ca ii place,. apoi zice: "Inseamna ca n-a gasit rola" (a se citit tricicleta). AJungem pe seara la mama, cauta si pe acolo si o gaseste si zice: "Aaaa, aici o lasase!!"
A 2-a zis mi-a declarat ca ea vroia o trotineta albastra, dar ca e buna si asta daca nu a gasit albastra
David a fost incantat de camionul lui cu elicopter, asa ca s-a jucat cu el destul de mult.
Bazarul meu
iriss27 spune:
Eu vrea sa ma duc la pilates, la o prietena de-a mea, are sala la Muncii, mai vrea cineva sa vina?
http://www.happyfeetstudio.ro/servicii/cursuri-pilates.html
Tipa are o fetita de-o seama cu pepenasii nostri, e nascuta pe 20 aug si era plinuta dupa ce a nascut, cred ca avea spre 70 kg, dar acum, de cand a deschis sala rata f bine, asa ca ma duc si eu la ea, poate face minuni .
Bazarul meu
alexa_teo spune:
Buna dimineata!!!
Dam o cafea la toata lumea!!!
Gata si Pastele,am muncit atata si s-a dus!!!
Am resit si am pus si noi cateva pozeee!!Sper s areusesc sa mai descarc si cum dau zuzele cioc si altele.
Am vazut si eu toate pozele cu pepenasii si unele burtici,hmm ce amintiri imi trezesc:)
o zi faiana tuturor!!!
MissJJ spune:
Buna fetele!
Ms de warning, da treaba trebuia facuta si numai bine ca am spalat ieri ca azi of course ploua si is satula de haine pe calorifer mi-a ajuns pana peste cap. Prea multe sarbatori in calendarul ortodox frate, is mai multe sarbatori decat zile muncitoare.
Cumatra si io si io am avut 23 de kg in plus si le-am dat jos cu superdieta treptat dar apoi veni pepenasa si again uppp la kg si reusisem si eu cat de cat in vara sa ajung la o greutate mai normala adik in jur de 60 dar nu reusesc sa stau la 60 nici cum. Dapai sa mai cobor mai jos cu inca 5 kg cand as ajunge la ideal. grea chestie bre, dar asa cum nu is multumita de kg mele nici nu vreau sa imi petrec toata viata intr-o dieta vesnica si sa fiu o frustrata de aia de urla la toti si rontaie iarba ca o capra.
Asa ca incet incet oi gasi o solutie dar ca sa kick start ceva ma apuc de luna care vine de superdieta again si sa vad cum reusesc sa ma tin ma tin de planul B ala mai lung.
Aseara am fost la clinica care e cam la 20 de min de noi mers cu autobuzul si dupa control urm autobuz era abia peste 47 de min si cum era inca frumos afar si lumina era asa mai primavaratic nu mai batea vantul ala nebun din timpul zilei am zis decat sa stau sa astept autobuzul acolo in statie in picioare mai bine ma apuc sa merg spre casa pe jos si m-o ajunge si autobuzul din urma si pot sa zic ca am mers o ora jumate pe jos in ritm sustinut mai alert si am autobuzul m-a ajuns fix cand am ajuns la noi in centru.
Si of course ma dor toti muschii de la talie in jos da a fost super asa ca am zis ca de trei ori pe sapt merg cu autobuzul pana acolo si vin acasa pe jos. Poate o suna aiurea si poate o sa ziceti cas nebuna da eu cand aud de exercitiu fizic zic da la inceput ma duc ma tin vreo cateva zile la inceput si apoi ma deflate rapid si ajung iar sa lenevesc, asa consider numai ca tre sa ajung acasa si mi-e mai usor de mers decat sa ma invart prin cartier ca atunci m-as simti ciudat.
Pilates e fain tare daca il faci cum trebuie da again eu nu am tragere de inima sa ma tin de asteape timp lung, am avut si abonamente la sala si de toate da na e greu cu copii cu mancare cu una cu alta asa cat e Ari la scoala iau pepenasa mergem pana acolo ea admira privelistea din carutz eu fac sport plus impingand la carutz lucrea si bratele deci e super. Acu sa vedem cum functioneaza ca na depinde si de vreme da tare m-ar tenta chestia asta.
Iriss ce tare a fost Yvo cu tricicleta albastra. Si ale mele de ex prefera masinutze si alte chestii si in culori de astea baiteoase ca sa zic asa, well asa is catalogate de producatorii de chestii de copii, da na, ale noastre au primit cate un plusuletz fiecare Ari un catel de la barbie cu ou of course si ami pigletul cu ou in forma de hunny pot a lu pooh si amandoua cate o masinutza un mini cooper cu steagul uk pe ele si se joaca cu ele de numa si of course dorm cu mutuneii deci toata lumea a fost happy.
Acuma ma gandesc cadou de ziua lor sa le luam pisica da mai vedem, Ari isi doreste un hamster dar aia ziua dorm noaptea is mai activi plus ca musca pana se invata cu tine si is cam mici pt maimutele tugaitoare de animaluri deci trebe ceva mai rezistent.
La control totul super ok e la locul lui, nu a perforat nimica si nu e in plex , arata bine si a zis ca trebuie in fiecare an sa merg la control.
Dara si noi tot prezervativ foloseam da asta nu e considerata metoda de contraceptie aici, e mai mult pt boli well e sg care te protejeaza de bolile cu transmitere sexuala, da eu vroiam si ceva sa imi ofere peace of mind ca daca e vreun accident nu stau cu inima stransa, ca da mai vrem un copil da toate la timpul lor ca acu scoala si munca is mai imp si absolut necesare daca vrem sa inaintam putin.
Voi ce mai ziceti ce mai faceti mai iesiti gagici de la naftalina (ca multe sunteti logate pe dc da puneti manutza si mai si tastati) ca iar incetinim si murim incet si sigur. O fi cald si frumos da mai dati cate un semn.
_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A & A