Pepenasi de iulie-august 2008 (180)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Hristos a inviat!
Ne-am intors si noi de la parintii mei, am pus acum poze noi pt cine vrea sa ne vada.
A fost f frumos, Aida a stat aproape numai pe afara si a alergat pisicile, care initial fugeau mancand pamantul cand o vedeau, dar apoi s-au obisnuit cu ea si stateau mangaiate. Probabil au vazut ca Aida chiar nu le jumulea ci doar le mangaia frumos... si le dadea sa manance iarba . Una dinre ele chiar a mancat la iarba cu ocazia asta, ceva de speriat! (probabil meniul de sarbatori ii picase greu si simtea nevoia de ceva care sa ii taie greata ).
Ne-am plimbat prin padure, am cules floricele, am luat cu noi si animalul mare si blanos (o sa-l vedeti in poze) care anul asta implineste 5 ani, ca si noi de la casatorie. In ciuda dimensiunilor e foarte docil si prietenos, chiar si cu pisicile
Aidel zilele astea a vrut doar cozonac, friptura si lapte, i-am mai strecurat eu cate un mar cu greu.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

LA MULTI ANI EDUARD DE MOBRIQ!SA CRESTI MARE SI SANATOS!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Neatza! Haide-ti la !

Eduard

lcazangiu


Acus' intru si eu sa vad pozicile noi numa' sa ma lase prichindelul ca e maraici


_

Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Cristos a inviat!

Sper ca ati petrecut bine de Pasti. Noi sambata seara am fost la inviere. Ne gandeam sa o lasam pe Maya acasa cu bunica dar nu a fost chip sa ramana. A facut un scandal monstruos si in final am cedat si am luat-o cu noi. A fost asa de fericita. Am dat turul bisericii, apoi am mai stat putin la slujba si n final ne-am intors acasa fara pasti, ca Maya nu ar fi rezistat pana la sfarsit.
Duminica am fost in vizita, ieri am primit vizite, iar azi sunt la lucru pe baricade.


Vicky si Printzesone


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata fetele, haideti la o !!!!!
Sper ca ati petrecut un paste frumos, noi am fost in vizita la bunicii mei, si apoi la bunicii sotului, si in ambele locuri am reunit toata familia... Ioana a sarit peste somnul de pranz, lucru care nu a fost o premiera asa ca nu credeam ca va fi excesiv de obosita seara, insa nu am luat in calcul faprtul ca a stat vreo 4 ore in curte la aer si a fugarit gainile, iepurasul, catelul, s-a jucat cu un melc, etc Asa ca la 6 jumate fata mea s-a culcat singura singurica, asta da premiera absoluta!!!!!!!Am lasat-o la mama, si cand s-a vazut ea schimbata in haine comode de casa, s-a cocotat in varful patului, cu nasul in perna si in jumate de minut era in lumea viselor!!!!A dormit pana la 11 fara sa miste, pe aceeasi parte pe care s-a culcat, la 11 s-a apucat de plns ca era buimaca si nu prea intelegea ce se intampla cu ea, apoi a adormit din nou pana dimineata...
In concluzie a fost frumos.
Am pus poze pe picasa de weekendul asta.

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna dimineata,

Hristos a inviat!

La multi ani Lori! Sa ai parte de tot ce-i mai bun si frumos, alaturi de Daviduchele tau si de toti cei dragi! Si....mai vino pe la noi!

Bun sosit pe taram canadian, Ankule! Ma bucur sa te citesc si abia astept sa ne scrii multe si marunte, sa ne arati poze! Bravo!

Si pentru ca maine am un mega examen si timp de comp ioc, La multi ani frumoasa Ania! Sa cresti mare, sanatoasa, sa ramai aceeasi fetita speciala si dulcica! Claudia, sa va traiasca frumusetea mare!

Am inteles ca sunt pozici noi, o sa le vad eu astazi si pe ele! Vazut pozici din US trip cu doua minunatii irlandeze, o mami pocnind de mandrie si iubire si un tati haios, zambitor si simpatic! Sunteti o familie tare reusita si frumoasa, Madule!

Noi suntem bine, am petrecut frumos si linistit; Tet si-a parlit putin genele si pielicica la ochiul drept, la impartasanie, dar a trecut. Suntem bine, sanatosi si fericiti, cam asa.

Acu ma impachetez si imi incalec fisierele si cursurile, ca am de invatat buluc. Asa ca va pup pe toate si va urez o saptamana minunata!


Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Anna, la noi a fost invers cu somnul: Aidel s-a cerut singura la nani la pranz, adica pe la ora 13 (oricum ea pana acum nu a sarit niciodata peste somnul de pranz) pentru ca era tare obosita de la atata alergat prin curte. La fel si seara, la ora 22 dormea dusa (cam asta e ora ei de somn seara) asa ca am fost la Inviere fara ea.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Hristos a inviat!

Noi am fost plecati pe la strabunici,bunici.Am revenit duminica,dar practic am lenevit

Acum ca incet trec sarbatorile,iar ma apuc de ceea ce ma doare...sa slabesc.Am amanat,ca eram sigura ca nu ma pot tine de Paste.M-am hotarat sa fac dieta scarsdale,ca cea daneza e prea drastica pentru mine.Eu am de dat aproximativ 6 kg,dar ma multumesc si cu 5.Practic vreau sa ma obisnuiesc sa mananc sanatos,sa am 3 mese,nu ciuguleala continua .
Ca sa vedeti cat sunt de "pornita" ,deja in gand am amanat pe maine,ca frigiderul e plin de bunatati.Nu vrea nimeni sa fie sponsorul meu?Sa sun cand am porniri si sa-mi dea peste bot...
Hai ca pot!

_

Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Buna ziua fetelor

Noi am petrecut frumos de Paste, sambata seara au venit finii la noi, am luat lumina si am sarbatorit Pastele. Denisa si-a respectat programul ei adica s-a culcat la 21 si sotul a mers la biserica, noi l-am asteptat acasa.
Duminica am mers la parintii mei la curte si am stat toata ziua afara ca a fost frumos, Denisa a alergat pisicile si a urmarit cateii care erau inchisi dupa un gard asa se conversa ea cu ei.I-a placut mult sa dea cioc cu ouale .Si-a facut somnul de pranz apoi a mai bagat o tura de joaca si am mers in parc la riviera unde s-a distrat frumos :s-a plimbat cu trenuletul si s-a dat prin masinute.
Ieri am revenit acasa la noi si am fost in parc la tineretului la oraselul copiilor unde facand abstractie de muzica data foarte tare, ne-am plimbat cu trenuletul, s-a plimbat cu poneiul si i-a placut teribil l-a si mangaiat pe coama, apoi s-a mai dat in carusel si in niste gasculite pe apa, mai baga manuta in apa, dar a fost cuminte si i-a placut mult ,a fost prima data cand s-a dat in atatea.
Duminica dimineata cand s-a trezit i-am pus iepurasul si ouale de ciocolata intr-un cos langa celelalte cadouri de iepuras-o tricicleta si un sevalet din ikea- si a fost foarte incantata de ele,acum mazgaleste la sevalet si imi cere sa o plimb cu "bicla" care e pe balcon, ca s-a invatat zilele astea cu plimbarea, inca nu da la pedale dar invata ea.
Dulciuri nu i-am dat ca nu a cerut si nu o invat la din astea, s-a jucat cu ele si atat.
A fost frumos dar a trecut repede.
Am vazut pozele superbi pepenasii nostri, o sa pun si eu poze dar inca nu le-am descarcat.
Acum ne jucam prin casa ca la ploaia asta nu avem ce face afara.
Pupici ca ma duc sa pregatesc pranzul pentru Deni.


http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

SUN BAFTA LA EXAMEN SI SPOR LA INVATAT!
KIMMY lasa ca te apuci tu de regimn, te incurajam noi.

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png

Mergi la inceput