Sezatoarea canadiana (177) Bine ai venit Sabina!!!
Raspunsuri - Pagina 4
laurajr spune:
Buna seara si Hristos a-nviat !
Sa va aduca sanatate, fericire, familia alaturi de voi si cu totii uniti in jurul mesei de Paste !
Va pup pe toate si-n primul rand felicitari tinerelor mamici : Magda si Ioana si viitoarei mamici cu copil dublu la purtator , Dragaica !
codritu spune:
Este miezul noptii: Cristos a inviat.
Noi am mers la biserica de langa noi chiar daca nu e romaneasca, dar copiii nu rezistau pana la 12 si apoi sa ii duc la biserica.
Sa veti Paste Fericit, bucurii, liniste si pace.
si
simi spune:
Hristos a-nviat!
arturicii, felicitari pentru bebe Sabina! Si pentru asa sot poet! Sa va traiasca , sa aiba o viata minunata alaturi de fratiorii ei!
ankalaura, bine ai venit! Sa pasiti cu dreptul si sa va integrati usor!
Olga La multi ani printesei tale, Sophia!
Ktrinel, mai stai, nu fugi chiar asa, mai zi-ne ce faci, ce mai face Julia? Vorba Neliei, ca pina acum ai fost tare "ieftina" la vedere! Pupam fetele!
Am fost si noi la Inviere aseara, in formatie completa, adica a venit si fiul meu cu noi, numai ca n-am stat prea mult, la 12.35 am plecat, picam de oboseala dupa roboteala de ieri.
Am luat lumina, Alice a fost foarte impresionata, am ajuns acasa, am ciocnit cite un ou si ne-am culcat. Sa vedem impresiile cind se vor trezi!
nelia spune:
Adevarat a inviat!
Bineinteles ca nu am mai ajuns la biserica, dar am scutire...
Am avut o intimplare nefericita aseara, cu un final fericit insa, slava Domnului si dupa nu am mai avut dorinta sa iesim. S-a inecat Lisandru cu o bomboana, de fapt cu doua! Au adus fetele de pe unde au fost niste bombonele moi, dar mari, i-am dat doua taiate si apoi am pus punga bine. Dar Tudora a luat-o si dupa ce si-a luat citeva, a lasat-o pe pat... Lisandru s-a dus tiptil si si-a indesat vreo doua in gurita, ca sa fie sigur ca apuca si el... Of, si eu nu am stiut ca are doua, l-am intors cu capul in jos, l-am batut pe spate, una a iesit, l-am pus in picioare crezind ca e in regula si cind ma uit la el... era vinat, nu mai putea respira. Octav deja se imcaltase si isi luase cheile de la masina, fetele plingeau... mai ales Tudora, ca se simtea mititica vinovata, iar el horcaia... am zis ca mor acolo linga el. Pina la urma am reusit sa-i dau afara si a doua... sa nu mai vad bomboane in casa!
Arturicii, felicitari si refacere usoara!Sabina, bine ai venit pe lume! Am ramas surprinsa cind am vazut ca ai nascut, ca tocmai ce iti vazusem semnatura la odisee si era scris 34+... Sper ca sinteti in regula amindoua! Felicitari si taticului si pentru fetita, dar si pentru asa poezie frumoasa scrisa special pentru venirea micutei!
Olga, la multi ani boieroaicei Sophia! Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si norocoasa si sa aiba o viata frumoasa, cu multe bucurii!
Ankalaura, ce repede v-ati miscat! Asteptam impresii!
Diana, multumim pentru povestioara si istoria iepurasului... Agata dimineata s-a trezit si somnoroasa a uitat de iepuras... si m-a intrebat daca a venit omu' ala de Pasti odata, ca s-a saturat sa-l astepte... acum asteptam sa se trezeasca si Tudora, ca i-am spus ca nu poate veni daca un copil inca doarme, deci probabil ca nu vom mai astepta masa de prinz cum imi propusesem. Eu abia astept sa tai pasca fara aluat, ca arata atit de bine... dar nu stiu cum e inauntru!
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
cge spune:
Adevarat a inviat !!
Am fost si noi la biserica, si copiilor le-a placut slujba.
Nelia, e super pasca fara aluat !!
Am facut-o si eu.
Of, ce intamplare cu bomboanele, bine ca at reusit sa le scoateti pe amandoua.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Lorelai spune:
Buna dimineata si Hristos a-nviat !
Sa va aduca lumina in familie, sanatate, fericire si multa intelegere!
Va pup pe toate fetele si pe toti copilasii, si imi cer milioane de scuze ca nu am mai intrat pina acum. Sper sa mai linistesc si sa va dau vesti de la noi.
Lorelai
casandra spune:
Doamne, nelia, ce sperietura ai tras!
Slava Domnului ca s-a terminat cu bine.
Eu am fost la denii cu copiii, la Inviere am fost fara ei.
Am facut cozonac, pasca, drob, oua roz :), friptura si ciorba de miel.
Totul a iesit bine, Slava Domnului!
nelia spune:
A iesit excelenta pasca fara aluat, ca o prajitura cu brinza, foarte gustoasa. Am facut si una cu colacei din aluat de cozonac, dar s-a mincat cealalta prima. Si sase cozonacei bucovineni, nu am taiat nici unul inca, nu stiu cum au iesit, dar de crescut au crescut frumos. In rest ciorbita de perisoare ca de obicei, friptura cu legume, salata boeuf, oua... am mincat ca spartii. Miel nu mincam, drob nu m-am agitat ca nu maninca nimeni, chiar daca ar fi de pui, in afara de mine... da' eu am rezerve. In schimb, am facut o tava de muffins-uri cu brocoli, spanac, brinza, oua... foarte bune, cind am timp, va pun si voua reteta si tarte cu fructe.
Iepurasul a multumit iepurasii, a mai venit si de sus un iepuras, de la vecini... Gata, am terminat si cu Pastele, acum urmeaza sa inchidem cu bine aceasta sesiune si ziua Tudorei... mai departe refuz sa mai gindesc.
Astazi nu mai este chiar atit de cald afara, dar tot am stat mult prin curte, intr-un parc... pe mine insa m-a cam tuflit caldura, se vede treaba ca nu mai sint chiar tinara, am aceleasi reactii pe care nu le intelegeam la parinti, bunici... cind eram copil. Bine, ca si trebaluitul m-a obosit si alergatul prin parc dupa tinci, dar parca nu e cum ar trebui, psihic sint remontata, insa fizicul cam lasa de dorit. Am facut un test sa vad ce virsta reala am, test in toata regula, cu intrebari ca la medic, despre sanatate, a mea si a familiei din care ma trag, despre obiceiuri culinare, sportive... Si mi-a dat cu 12 ani in plus si asta pentru ca nu fac sport suficient si am prea multe kilograme in plus. Stiu ca sint prostii, dar pe mine m-a cam indispus, ma asteptam sa-mi dea mai putini ani decit arat , ca eu asa ma simt... in ultima vreme mai rar, ce-i drept.
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
columbiana spune:
Hristos a inviat!
a fost frumos noaptea trecuta la Inviere, pacat ca e departe biserica de pe Upper Lachine, in sfirsit un preot in biserica caruia mi-am gasit locul in Canada.
Nelia, si noi am patit-o cu Tudor recent, dimineata el maninca brinza din aceea in bule de la Saputo, a inghitit una nemestecata, si l-am vazut dintr-o data rosu, se sufoca, l-a tras pe ta-su de mineca spunind aide-moi, Luci l-a scuturat urgent si l-a batut pe spate, bine ca era acasa ca eu as fi panicat si nu stiam ce sa fac; de atunci ii tai eu bulele de brinza sa fiu sigura, ca el nu are rabdare sa mestece cum trebuie.
am gatit cit pentru o echipa de sport, sper sa nu arunc mincare;
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
monicutza_bb spune:
Hristos a inviat dragele mele.
Va urez un Paste fericit, multe oua frumos colorate si cozonac pufos pe masa, miel bun in cuptor si veselie mare in familie.
Ati scris tare mult in ultimele 3 zile, n-am apucat sa citesc nimic. Am vazut strigarea ( Simo si Dana)dar am avut examenele finale la McGill si n-am mai avut timp de nimic (plus ca erau multe discutii ca emigrarea cu care nu mai eram la curent).
Si noi avem de toate pe masa, copii tare veseli ca stam atat acasa, vremea absolut SUPERBA... astea sa sarbatori.
Fug sa pun masa ca vor copii miel (merci Ana, am luat miel de la Mourelatos dar m-ai ratat cu reteta, nu stiam cum sa il fac, noroc cu o prietena ca m-a salvat)
Va pup cu drag