LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *190*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

balerina cu ochisori superbi Adelake-Marisa, Denisamada

Valentin Cristian, Carmencar

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Adelake cornulet

Valentin

Mergi la inceput

Am pus si eu cateva poze pe picassa. N-am avut nervi sa micsorez mai multe si poate e mai bine asa, ca vad ca unele le-am micsorat prea tare si au pierdut mult din calitate.

Le-am vazut si eu pe Alexandra si Ana! Foarte frumoase si cochete! Pisik, bataie primesti daca te mai ingrijorezi din nimic!

Mergi la inceput

Olga, si pe mine m-ar enerva sa citeasca x sau y ce scriu eu pe aici. Nu ca as scrie cine stie ce secrete de familie, dar daca as vrea sa stie x sau y, le-as spune eu, daca nu le spun si afla citind aici e ca si cum ar trage cu urechea prin gaura cheii.

Fetele, am cumparat un mango saptamana trecuta si nu stiu ce sa fac cu el. Olga parca ii dadea lui Davidutu. Dar cum, cu ce? Crud, amestecat cu ceva?

Si am mai intrebat dar nu mi-a raspuns nimeni: stiti cata carne trebuie sa pape copiii la un an? Eu am intr-o carte o reteta in care scrie de 20-30 g de carne. Ana zicea de o lingurita de carne. O lingurita parca e cam putin, dar mie mi s-a constipat la un moment dat cand i-am pus vreo 30g, dar e drept ca zilele alea uitasem sa ii pun ulei in mancare. O fi fost de la prea multa carne, o fi fost de la lipsa grasimii, stie cineva?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Chiar inainte de aceasta discutie ma gandeam ca majoritatea fetelor vechi au lasat-o mai moale cu forumul, are rost sa dau exemple? Incepand de la Maria_k, Ayla, Aris...

Ayla din pacate din cu totul alte motive decat restul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Hello

Bref: ieri am fost la ai mei, fiu-meu si-a bagat botul in nshpe feluri de haleala si am avut o noapte de coshmar, pe la 4 il schimbam de kkt, la 7 am auzit cum se kk cu bulbuci si de atunci... vara-i smecta pe gat, nu vrea, mancare de regim, kur rosu de maimuta, scandal cand pun pampers...

Citesc si, daca ma lasa golanul, revin

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Uaaaai ce aiurea sper sa treceti repede peste asta. Am o super crema cu zinc, daca ai nevoie ma execut

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Am incarcat cateva poze de azi

http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1

Noapte buna si distractie placuta si maine !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Wow, Scufita Rosie, nu altceva! Ati pazit-o bine de lup, nu?

Pisigri, io nu mi-am propus sa ma las de net... Dar si-a propus Cristi sa ma lase

(7.03.2009)

Si eu am admirat-o pe Alexandra dar am uitat sa mai scriu...

mai vroiam sa mai scriu cate ceva...

Bianca, magnetul l-am gasit in caca. Era destul de vizibil. Era un magnet mic si cred ca stiu de unde l-a capatat. Am fost la mama si are Chiti litere cu magnet. Sihur de acolo a mancat unul, caci de pe ai mei nu cad. Ma bucur insa tare mult ca l-a eliminat.

Mergi la inceput

Mai spun ceva si o sterg. Sunt de acord cu faptul ca forumul ne rapeste destul de mult timp, dar citind regulat, multe lucruri nu m-au luat prin surprindere, citisem deja de la voi despre ele. Si eu mi-am promis de n ori ca fac o pauza, dar nu m-a tinut prea mult. Parca plici plici spunea ca a renuntat sa mai scrie sau sa citeasca spre sfarsitul odiseei cand se discutau nimicuri, sau ceva de genul. Ei bine, cred ca fiecare daca isi analizeaza discutiile cu mama, sora, colegele, prietenele isi da seama ca nu-s toate discutiile cap-coada incarcate de invataminte si info pretioase, asa ca n-au cum fi nici discutiile de aici scrict referitoare la copil si gata.

Mergi la inceput

Citat:

Daaar ma gandesc ca poate fi si o ocazie sa transmiti un mesaj acelor persoane care te urmaresc

(7.03.2009)

Cam asta incerc sa fac Inca fac ancheta sa descopar daca a fost o intamplare sau este un obicei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

olguta pai ia nu-mi mai da tu emotii aiurea... era sa cred ca nu mai intri pe la noi; da... cu cenzuratul... e o chstie la care ne gandim multe, ca na'.. e totul public si nu ai cum sa stii "de unde sare iepurele... care nu ar trebui sa citeasca"; aia e, o lasi mai usor la unele comentarii... si trec toate
si da, aveti dreptate, ce se "vede" pe forum nu e realitea vietii noastre... dar de multe ori nu e departe; mai ales la cele care postam mult... cred ca ne-am schitat asa o imagine; si deja perioadele de "criza" exact asa sunt percepute.... ca niste chestii trecatoare, la care avbem nevoie de sprijin moral... si speram sa "treaca si asta"; ca daca nici eu nu v-am impuiat capul de cate ori m-am certat cu cristi, si de cate ori m-au crizat socrii... pai n-a mai facut-o nimeni; dar macar astept s atreaca toate, si voi stiti ca lupt in continuare si nu ma dau batuta; deci eu... asta sunt... cu perioade bune, rele, crizata sau vesela....total si iremediabil topita toata dupa mutz... si dependenta de voi

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
cum am venit pe lume

Mergi la inceput