LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *190*
Raspunsuri - Pagina 14
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adee Adela-Marisa Valentin Cristian purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 poze 1 AN |
LA MULTI ANI!!!
Olga, mamica lui David iepurasul
olishka spune:
citat din mesajul lui Pisik06 Buna! Hristos a inviat! Am pus poze si filmulete de la Paste. O sa o vedeti pe Ana cum s-a distrat in vizite si cat de tare ii place jucaria de la Iepuras, niste pinguini care sar de pe trambulina in apa. A, si o sa vedeti si ca stie sa mearga, dar numai cand si cum vrea ea. Singurica nu isi da drumul inca, dar daca are o "ispita" tentanta si pe mami si tati care sa o prinda in brate, cam ia viteza http://picasaweb.google.ro/Ioana.sima/4504Paste# Fug la film cu sotul. Pupici Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |
Superbe pozele, ca de obicei
Ma bucur tare mult ca a "plecat" Ana in picioruse
olishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui shasa
Uite un mare de la mine sa nu te mai superi altadata. Tare este nasol cand vin buluc toate "bucuriile" astea si iti pune capac sotul tau spunandu-ti ca nu-i dai ce-i trebuie bossului. Multa rabdare!!!!iti trebuie uneori Cand am NERVI si eu ma "racoresc" la fel....bag injuraturi IRITEOPETRU New Life Is Born |
Eu nu prea injur...dsar atunci chiar nu mai puteam
Uite, aici ne-a impacat mami
http://picasaweb.google.com/olgagireada/Paste2010#5456745100077876850
olishka spune:
citat din mesajul lui Gaza22 aaaa si am uitat sa va spun ceva important, de Florii, Gaza mica a facut primii pasi singurica, de atunci tot exersam. Iuupiii. Mami de Gazii mica si frumoasa Avem unsprezece lunite |
BRAVO!!!!!
Am montat scaunele in Vito si de Pasti ne-am plimbat cu masinuta asta si ma tot gandeam ce fain o sa fie cu picii la drum. O sa stam cu ei spate, fata in fata Abia astept
olishka spune:
citat din mesajul lui saby Buna seara si Hristos a Inviat!!! Am ajuns si noi mai acu vreo 2 ore, am splat pitica si acum am parcat-o la ea in patut , franta de oboseala era. Noi am fost la socri la Dragasani si a fost tare bine, am stat toata ziua pe afara asa ca ne-am mai ales cu o ditamai julitura pe obraz si putin pe nas ca doar nici nu se putea altfel. Maia mea arata acum ca un dalmatian pictat pe un obraz iar de ziua ei o sa iasa exceptional in poze si pe deasupra saptamana asta planificasem sa mergem sa-i facem pasaport pt.la vara dar cu asa buba nu avem cum . In rest noi suntem bine, acum ma pun pe recuperat !! Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009) www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia |
Accidentarile se tin lant de voi
sa treaca repede bubitele!!! Dar sunt sigura ca este la fel de frumoasa
olishka spune:
citat din mesajul lui Kea Am pus si eu cateva poze pe picassa. N-am avut nervi sa micsorez mai multe si poate e mai bine asa, ca vad ca unele le-am micsorat prea tare si au pierdut mult din calitate. Le-am vazut si eu pe Alexandra si Ana! Foarte frumoase si cochete! Pisik, bataie primesti daca te mai ingrijorezi din nimic! Keutu cheliutu |
Fug sa vad si eu poze...daca nimeresc parola...
olishka spune:
citat din mesajul lui Kea Olga, si pe mine m-ar enerva sa citeasca x sau y ce scriu eu pe aici. Nu ca as scrie cine stie ce secrete de familie, dar daca as vrea sa stie x sau y, le-as spune eu, daca nu le spun si afla citind aici e ca si cum ar trage cu urechea prin gaura cheii. Keutu cheliutu |
Da, exact asa m-am simtit eu Nu era cine stie ce secret de stat, dar vb ta, zici ca s-ar uita pe gaura cheii...
Mango i-am dat cu ce fruct am gasit prin casa sau gol daca nu am avut altceva. Cred ca merge si cu branzica.
olishka spune:
Ha, eu cea care "luaem o pauza", am umplut o pagina singura
Gaza ai terminat recuperarea?
Va rog sa-mi dati si mie parola si id-ul pt Picassa, caci atre mult as vrea sa-l vad pe Keutu
Gaza22 spune:
Monnvas pt fundulet cea mai buna crema e Reviken de 2-3 ori pe zi, o gasesti la farmacii si seamana cu Cutadenul doar ca e mai maronie, noua ne-a recomandat-o medicul tot pt situatii deastea extreme si a facut minuni, i-am recomandat-o si Alinei si ea a zis ca e buna asa ca merita sa o incerci.
Olisor nu mai fi necajita. Pe David poti sa-l scoti afara daca nu are temperatura si daca afara e cald si nu bate vantul. Important e sa nu stati totusi ff mult. Legat de plecarea la Sighisoara, oare e bine sa stea fata in fata, nu trebuie sa stea cu fata la drum, ca eu asa am vazut in unele instructiuni pt masinile cu mai multe locuri, asta pt siguranta lor? Aaa si acu mi-a mai trecut ceva prin cap, pai crezi ca daca stau fata in fata o sa mai doarma vreunul din ei sau o sa stea cuminti in centuri? Gaza mea sigur va face scandal sa se ridice din scaun ca sa poata sa-l pupe pe David. ...aa si mai e ceva nu e stabilit si nu e sigur dar ma gandeam ca poate noi o sa plecam cu o zi doua mai devreme sa o duc pe mama la Sibiu daca tot nu e tati cu noi, sa ne prelungim vacanta, si voi sa ne luati de acolo ca e in drum, ce zici? (sper ca nu te-am intristat sau stricat cheful oricum inca nu e sigur deaia nici nu vroiam sa spun pun problema de acum dar daca tot ai adus vorba).
Mami de Gazii mica si frumoasa Avem zece lunite
Gaza22 spune:
citat din mesajul lui olishka Ha, eu cea care "luaem o pauza", am umplut o pagina singura Gaza ai terminat recuperarea? Va rog sa-mi dati si mie parola si id-ul pt Picassa, caci atre mult as vrea sa-l vad pe Keutu Olga, mamica lui David iepurasul |
Mai am un pic ultimul capitol. Acu ma duc sa caut id-ul si parol pt picassa ca le-am notat pe undeva in calc da nu mai stiu unde.
Mami de Gazii mica si frumoasa Avem zece lunite