LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *190*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Monnvas pt fundulet cea mai buna crema e Reviken de 2-3 ori pe zi, o gasesti la farmacii si seamana cu Cutadenul doar ca e mai maronie, noua ne-a recomandat-o medicul tot pt situatii deastea extreme si a facut minuni, i-am recomandat-o si Alinei si ea a zis ca e buna asa ca merita sa o incerci.
Olisor nu mai fi necajita. Pe David poti sa-l scoti afara daca nu are temperatura si daca afara e cald si nu bate vantul. Important e sa nu stati totusi ff mult. Legat de plecarea la Sighisoara, oare e bine sa stea fata in fata, nu trebuie sa stea cu fata la drum, ca eu asa am vazut in unele instructiuni pt masinile cu mai multe locuri, asta pt siguranta lor? Aaa si acu mi-a mai trecut ceva prin cap, pai crezi ca daca stau fata in fata o sa mai doarma vreunul din ei sau o sa stea cuminti in centuri? Gaza mea sigur va face scandal sa se ridice din scaun ca sa poata sa-l pupe pe David. ...aa si mai e ceva nu e stabilit si nu e sigur dar ma gandeam ca poate noi o sa plecam cu o zi doua mai devreme sa o duc pe mama la Sibiu daca tot nu e tati cu noi, sa ne prelungim vacanta, si voi sa ne luati de acolo ca e in drum, ce zici? (sper ca nu te-am intristat sau stricat cheful oricum inca nu e sigur deaia nici nu vroiam sa spun pun problema de acum dar daca tot ai adus vorba).

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem zece lunite

Pai nuuuu, in spate sunt 4 scaune, care stau fata in fata si au o masuta intre ele. Copiii o sa stea cu fata spre mers, iar noi cu spatele, in fata lor. asa este bine? Si va luam de unde vreti voi, dar eu asa speram, sa incepem cu distractia de-acasa

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Oli ai PM

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka
Pai nuuuu, in spate sunt 4 scaune, care stau fata in fata si au o masuta intre ele. Copiii o sa stea cu fata spre mers, iar noi cu spatele, in fata lor. asa este bine? Si va luam de unde vreti voi, dar eu asa speram, sa incepem cu distractia de-acasa

aaa, asa da, e bine. Iar cu distractia stai linistita ca inca nu am stabilit nimic, mama nici nu stie inca de ideea asta asa ca....mai e mult pana atunci si momentan e doar o idee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Gata, l-am admirat si pe Keutu, care seamana cu mamica lui frumu

Mergi la inceput

Am terminat de recuperat si sunt ametita rau de cap, mi-e somn de nu ma vad si am uitat tot ce vroiam sa spun. Ideea e ca iar am vazut o gramada de ghiocei care mai de care mai frumosi, nu ii mai enumar ca iar ratez pe cineva si chiar nu vreau pt ca am fost constincioasa si am savurat toate pozele din ultimele doua capitole dar voi pleca la culcare cu sufletul plin dupa ce am vazut-o pe Ariana cum rade in hohote si mi-a adus aminte cum radea si Gaza mea cand era mai mica. Va pup si sper sa pot intra maine sa ma mai dau cu parerea ca in seara asta nu mai sunt buna de nimic.

Mergi la inceput

Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Va salut si eu in aceasta ultima zi de Paste!
Sunt dupa o perioada foarte agitata asa ca...eu chiar am nevoie de o cafea adevarata sa ma recuperez!Va invit si pe voi sa o savurati alaturi de mine!

POVESTEA MIRUNEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Neata,

Suntem la cafea acum si lui Vladimir ii dau sa manance. Macar dimineata sa nu mai umplem casa de mancare.

Noi am petrecut pe drumuri ca de obicei.

Sambata am plecat prin centrul vechi al Bucurestiului (o mare varza) si ne-am plictisit asa ca ne-am urcat apoi in masina si ne-am trezit la Constanta. Am admirat marea de la cazino.

Duminica am stat toata ziua prin parcuri si Vladimir a adormit la 7 seara fara baie.

Luni, adica ieri, am isti in parc la MOgosoaia dar pe drum a adormit Vladimir si am tinut drumul drept pana la PLoiesti, la PLoiesti am facut giratoriul si stanga si ne-am trezit la Brasov, de unde am mai plecat la 19 seara. A adormit Vladimri in masina la 21 si s-a mai trezit azi dimi la 9.

Am sarit 2 zile peste baie dar ne bagam amandoi acum la despaducheat.

Acum ma uit si eu la pozele postate de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Andreea-Diana, bebe de veron1ca

Radu Mihai, bebe de curea

dragastoasa de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui shasa

Citat:
citat din mesajul lui Adee

Am pus si eu un filmulet sa vedeti cum se distreaza Ariana cu tati http://family.webshots.com/video/3059412960103898217YsOTpV

Oli, sa iti treaca supararea

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze 1 AN

Foarte tare...rade pana se ineaca

IRITEOPETRU
New Life Is Born

La ce mascari face tati... as rade si eu
Da' stiu ca va distrati...

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput