LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *190*
Raspunsuri - Pagina 16
Monnvas spune:
Noi suntem ma bine, un plic de smecta (si nici ala intreg) a fost de ajuns, nu a mai facut kk de ieri seara, asa ca incet-incet revenim la alimentatia normala. Mustela ne-a mai rezolvat kurutzul. Siiii... a aparut coltzul nr.2 de masea . Da' mult dureaza, taica, pana iese o masea intreaga
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
adrisimo28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Da' mult dureaza, taica, pana iese o masea intreaga |
astea cad si ele pe la 6-7 ani? zau daca stiu
dragastoasa de
adrisimo28 spune:
citat din mesajul lui Kea Am pus si eu cateva poze pe picassa. N-am avut nervi sa micsorez mai multe si poate e mai bine asa, ca vad ca unele le-am micsorat prea tare si au pierdut mult din calitate. |
am reusit si eu sa vad pozele cu keutu. frumuselul
dragastoasa de
adrisimo28 spune:
citat din mesajul lui Kea Fetele, am cumparat un mango saptamana trecuta si nu stiu ce sa fac cu el. Olga parca ii dadea lui Davidutu. Dar cum, cu ce? Crud, amestecat cu ceva? |
eu il dau la pireul de fructe amestecat cu banana, para, mar, si ce alte fructe mai am si cu branzica.ii place
dragastoasa de
adrisimo28 spune:
citat din mesajul lui Kea Si am mai intrebat dar nu mi-a raspuns nimeni: stiti cata carne trebuie sa pape copiii la un an? Eu am intr-o carte o reteta in care scrie de 20-30 g de carne. Ana zicea de o lingurita de carne. O lingurita parca e cam putin, dar mie mi s-a constipat la un moment dat cand i-am pus vreo 30g, dar e drept ca zilele alea uitasem sa ii pun ulei in mancare. O fi fost de la prea multa carne, o fi fost de la lipsa grasimii, stie cineva? Keutu cheliutu |
uite ce am gasit eu
Carnea
Se recomanda ca pana la varsta de 5 ani copilul sa nu manance porc. Ideal ar fi sa manance carne greu digerabila doar ocazional (mici, carne de porc, oaie, vanat etc). Este recomandat ca pana la implinirea varstei de un an micutul sa fi mancat deja carnita de pui fiarta, apoi se introduce pestele si vita. Copilul are nevoie de o masa pe zi cu carne, de preferabil cea de la pranz. Carnea poate fi preparata la gratar, fiarta sau la cuptor, insa nu prajita. Este recomandat sa ii oferiti micutului o garnitura fie de legume fierte si condimentate, fie de salata, insa nu cartofi prajiti. Cantitatea de carne consumata nu ar trebui sa depaseasca dimensiunile unei palme.
dragastoasa de
Ilinca_M. spune:
Halooou..
Sigur o sa uit ce vreau sa zic pana la sfarsitul postarii
Sa incepem cu ce e mai important:
LA MULTI ANI!! IANIS, VALENTIN, ADELAKE, ANDREEA DIANA, RADU!
Am admirat pe Alexandra ca un ou roshu (portocaliu), Ana care umblaaa, nu gluma, David-personalitate-magnetica-si-la-propriu-si-la-figurat si as vrea sa-l vad pe Keutzu, dar nu stiu unde! La "mamici"? Ca acolo n-am mai reusit demult sa intru.
Pup ghioceii patzitzi (Chiscutza lacomila si Maia cu julitura) si fug ca tre s-o adorm pe Sophiphi cea mrrr-mrrr. Revin!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
11luni
Manole forever
adrisimo28 spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Halooou.. si as vrea sa-l vad pe Keutzu, dar nu stiu unde! La "mamici"? Ca acolo n-am mai reusit demult sa intru. |
da acolo
dragastoasa de
Bianca2503 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui adrisimo28
uite ce am gasit eu Carnea Se recomanda ca pana la varsta de 5 ani copilul sa nu manance porc. Ideal ar fi sa manance carne greu digerabila doar ocazional (mici, carne de porc, oaie, vanat etc). Este recomandat ca pana la implinirea varstei de un an micutul sa fi mancat deja carnita de pui fiarta, apoi se introduce pestele si vita. Copilul are nevoie de o masa pe zi cu carne, de preferabil cea de la pranz. Carnea poate fi preparata la gratar, fiarta sau la cuptor, insa nu prajita. Este recomandat sa ii oferiti micutului o garnitura fie de legume fierte si condimentate, fie de salata, insa nu cartofi prajiti. Cantitatea de carne consumata nu ar trebui sa depaseasca dimensiunile unei palme. dragastoasa de |
Mie mi-a zis pediatra sa ii dau cam 5-6 lingurite de carne (adica maruntita sa intre in 5-6 lingurite). Eu ii dau intr-o zi cam o pulpa de pui (ori inferioara ori superioara)- cam 40-50 g de carne.
Borcanelele contin 18.5 g de carne...ceea ce mi separe cam putin.
adrisimo28 spune:
citat din mesajul lui Bianca2503 Mie mi-a zis pediatra sa ii dau cam 5-6 lingurite de carne (adica maruntita sa intre in 5-6 lingurite). Eu ii dau intr-o zi cam o pulpa de pui (ori inferioara ori superioara)- cam 40-50 g de carne. Borcanelele contin 18.5 g de carne...ceea ce mi separe cam putin. |
cam 50g ii dau si eu.
dragastoasa de
cativ13 spune:
Hristos a inviat!Am revenit...poze puteti vedea aiciSimonapro,pt alte detalii, imi dai pm, sa nu facem aici infoturismVa pup si sa aveti o zi buna!mami de Silvia Ioana