LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *190*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

eu nu am mai vazut-o pe gianina34 de mult...hei unde esti?

dragastoasa de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Vladimir doarme si eu stau si dau refresh.

Dar nu am chef sa fac nimic altceva...doar ma pun la curent cu stirile din zilele in care am lipsit.

Mergi la inceput

Cativ, am vazut pozele...putine dar bune si astea.

Se pare ca v-ati distrat si ca v-ati simtit bine.

Mai fete, eu am constatat ca am un copil foarte rezistent la frig. Ii curg mucii de frig, lipsindu-i o varza murata din mana, si lui ii place ba isi mai da si caciulita jos. Si ieri in Brasov, unde erau 10 grade l-am tinuta fara caciula.
Doarme doar in body cu cracii goi si nu vrea invelit...cum simte ceva pe picioare le ridica si le pune peste patura.

Si oricum e un ciudat...e claustrofob: nu ii place in lift, nu a dormit niciodata in patutul lui, nu doarme in masina (v-am zis ca noi mai dormeam in Nissan ca aveam pat amenjat) decat daca e in mers sau doar la cortul de pe masina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

bianca wow la 10 gr fara caciula la brasov wow. bravo lui sau tie ca l-ai calit

dragastoasa de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Bianca ce tare e Vladimir, bravo voua ca l-ati invatat asa , vroiam de mult sa te intreb voi cum procedati cu mesele cand plecati asa toata ziua? Iti iei de acasa, sau cum?

Gazza felicitari pt. primi pasi , sa vezi de acum.

Oli un pup mare pt tine sa nu mai fi suparata si inca unul si mai mare pt David sa-i treca mai repede raceala.

Asa....acum nu mai stiu ce vroiam sa mai zic, ma duc sa termin ciorbita pt. pitica si revin.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

SABY, v-am povestit eu mai demult ca am un rucsac pe care il tin tot timpul cu mine si incare am 5 scutece, un pachet de servetele umede, un body si niste nadragi (pe-astea le-am cam uitat zilele astea), si ceva de mancare.

De exemplu ieri i-am luat masa de pranz, inideea ca mergem la MOgosoaia si apoi ne intoarcem pentru masa de dupa-amiaza. Nu i-aplacut insa ce i-am pregatit, a mancat in masina vreo 50 de grame dince ii facusem eu si gata. L-ammai lasat vreo ora si cand am ajuns in Brasov i-amluat un borcanel de Hipp (vitel cu legume) pe care l-a halit.

I-am mai dat pe la 7 niste fructe cu cereale (tot din borcanel- a mancat jumate), a mai rontait niste pufuleti si ocoaja de paine.

Ideea e ca daca nu am nimic la mine, intru intr-o farmacie si iau un borcanel...adica ma orientez pe drum.

Mergi la inceput

niste poze

de sambata de la Constanta si de prin casa

Pantalonii de pe Vladimir sunt ai mei (de pijama), dar daca nu-l iau in brate cand atarna la maine ma dezbraca, imi ia pantalonii si se imbraca singur- cum poate si el

Mergi la inceput

Bianca am inteles ideea, numai ca la noi e cam greu de pus in practica ca Maia nu prea mananca borcanele. Am vazut pozele si tare bine va mai sta si voua cu zgaiba in obraz .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Salut fetelor! intru sa va dau buna ziua si fug sa-i fac de papa Gazei mici. Am vazut poze cu plimbaretii Cativ si Bianca se vede ca v-ati distrat.

Bianca mai poti sa-l ti pe Vladimir in wrap, nu e prea greu?
Saby pt mesele in deplasare mai exista doua variante, daca zici ca Maia nu mananca borcanele. 1. ar fi ideea Deniseimada, ea parca zice ca-i face papa Adelei, o pune in borcanel (recipient de la avent sau ceva)si o pune in gentuta termoizolanta care o folosea si pt biberon. Noi nu am incercat inca dar mi se pare o ide buna mai ales pt la vara cand am de gand sa stau cam toata ziua afara, ideea e ca trebuie sa ne luam gentuta. 2. sa programati in asa fel incat atunci cand vine masa de pranz sa fiti intr-un loc unde se serveste masa, restaurant, terasa. Asta am incercat-o cand a implinit Gazii 11 lunite, i-am comandat Risotto Primavera (orez cu legume) si a mancat cu placere si cu furcullita mea ca lingurita a refuzat-o. Singura problema e ca am uitat sa le zic sa-l faca nesarat asa ca nu i-am dat ff mult si am completat cu ce aveam noi (fructe cu cereale). Pup Maiuta sa nu o mai doara buzita.

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem zece lunite

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Salut fetelor! intru sa va dau buna ziua si fug sa-i fac de papa Gazei mici. Am vazut poze cu plimbaretii Cativ si Bianca se vede ca v-ati distrat.

Bianca mai poti sa-l ti pe Vladimir in wrap, nu e prea greu?
Saby pt mesele in deplasare mai exista doua variante, daca zici ca Maia nu mananca borcanele. 1. ar fi ideea Deniseimada, ea parca zice ca-i face papa Adelei, o pune in borcanel (recipient de la avent sau ceva)si o pune in gentuta termoizolanta care o folosea si pt biberon. Noi nu am incercat inca dar mi se pare o ide buna mai ales pt la vara cand am de gand sa stau cam toata ziua afara, ideea e ca trebuie sa ne luam gentuta. 2. sa programati in asa fel incat atunci cand vine masa de pranz sa fiti intr-un loc unde se serveste masa, restaurant, terasa. Asta am incercat-o cand a implinit Gazii 11 lunite, i-am comandat Risotto Primavera (orez cu legume) si a mancat cu placere si cu furcullita mea ca lingurita a refuzat-o. Singura problema e ca am uitat sa le zic sa-l faca nesarat asa ca nu i-am dat ff mult si am completat cu ce aveam noi (fructe cu cereale). Pup Maiuta sa nu o mai doara buzita.

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem zece lunite

Da la varianta cu restaurant m-am gandit si eu, mai ales ca acolo am vazut ca mananca cu pofta pt. ca ne vede pe noi mancand , iar un piept de pui la gratar cu niste legume sau cartofi natur sau orez cred eu ca se gaseste.

Mergi la inceput