LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *190*
Raspunsuri - Pagina 17
Bianca2503 spune:
Vladimir doarme si eu stau si dau refresh.
Dar nu am chef sa fac nimic altceva...doar ma pun la curent cu stirile din zilele in care am lipsit.
Bianca2503 spune:
Cativ, am vazut pozele...putine dar bune si astea.
Se pare ca v-ati distrat si ca v-ati simtit bine.
Mai fete, eu am constatat ca am un copil foarte rezistent la frig. Ii curg mucii de frig, lipsindu-i o varza murata din mana, si lui ii place ba isi mai da si caciulita jos. Si ieri in Brasov, unde erau 10 grade l-am tinuta fara caciula.
Doarme doar in body cu cracii goi si nu vrea invelit...cum simte ceva pe picioare le ridica si le pune peste patura.
Si oricum e un ciudat...e claustrofob: nu ii place in lift, nu a dormit niciodata in patutul lui, nu doarme in masina (v-am zis ca noi mai dormeam in Nissan ca aveam pat amenjat) decat daca e in mers sau doar la cortul de pe masina.
adrisimo28 spune:
bianca wow la 10 gr fara caciula la brasov wow. bravo lui sau tie ca l-ai calit
dragastoasa de
saby spune:
Bianca ce tare e Vladimir, bravo voua ca l-ati invatat asa , vroiam de mult sa te intreb voi cum procedati cu mesele cand plecati asa toata ziua? Iti iei de acasa, sau cum?
Gazza felicitari pt. primi pasi , sa vezi de acum.
Oli un pup mare pt tine sa nu mai fi suparata si inca unul si mai mare pt David sa-i treca mai repede raceala.
Asa....acum nu mai stiu ce vroiam sa mai zic, ma duc sa termin ciorbita pt. pitica si revin.
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Bianca2503 spune:
SABY, v-am povestit eu mai demult ca am un rucsac pe care il tin tot timpul cu mine si incare am 5 scutece, un pachet de servetele umede, un body si niste nadragi (pe-astea le-am cam uitat zilele astea), si ceva de mancare.
De exemplu ieri i-am luat masa de pranz, inideea ca mergem la MOgosoaia si apoi ne intoarcem pentru masa de dupa-amiaza. Nu i-aplacut insa ce i-am pregatit, a mancat in masina vreo 50 de grame dince ii facusem eu si gata. L-ammai lasat vreo ora si cand am ajuns in Brasov i-amluat un borcanel de Hipp (vitel cu legume) pe care l-a halit.
I-am mai dat pe la 7 niste fructe cu cereale (tot din borcanel- a mancat jumate), a mai rontait niste pufuleti si ocoaja de paine.
Ideea e ca daca nu am nimic la mine, intru intr-o farmacie si iau un borcanel...adica ma orientez pe drum.
Bianca2503 spune:
niste poze
de sambata de la Constanta si de prin casa
Pantalonii de pe Vladimir sunt ai mei (de pijama), dar daca nu-l iau in brate cand atarna la maine ma dezbraca, imi ia pantalonii si se imbraca singur- cum poate si el
saby spune:
Bianca am inteles ideea, numai ca la noi e cam greu de pus in practica ca Maia nu prea mananca borcanele. Am vazut pozele si tare bine va mai sta si voua cu zgaiba in obraz .
Gaza22 spune:
Salut fetelor! intru sa va dau buna ziua si fug sa-i fac de papa Gazei mici. Am vazut poze cu plimbaretii Cativ si Bianca se vede ca v-ati distrat.
Bianca mai poti sa-l ti pe Vladimir in wrap, nu e prea greu?
Saby pt mesele in deplasare mai exista doua variante, daca zici ca Maia nu mananca borcanele. 1. ar fi ideea Deniseimada, ea parca zice ca-i face papa Adelei, o pune in borcanel (recipient de la avent sau ceva)si o pune in gentuta termoizolanta care o folosea si pt biberon. Noi nu am incercat inca dar mi se pare o ide buna mai ales pt la vara cand am de gand sa stau cam toata ziua afara, ideea e ca trebuie sa ne luam gentuta. 2. sa programati in asa fel incat atunci cand vine masa de pranz sa fiti intr-un loc unde se serveste masa, restaurant, terasa. Asta am incercat-o cand a implinit Gazii 11 lunite, i-am comandat Risotto Primavera (orez cu legume) si a mancat cu placere si cu furcullita mea ca lingurita a refuzat-o. Singura problema e ca am uitat sa le zic sa-l faca nesarat asa ca nu i-am dat ff mult si am completat cu ce aveam noi (fructe cu cereale). Pup Maiuta sa nu o mai doara buzita.
Mami de Gazii mica si frumoasa Avem zece lunite
saby spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gaza22 Salut fetelor! intru sa va dau buna ziua si fug sa-i fac de papa Gazei mici. Am vazut poze cu plimbaretii Cativ si Bianca se vede ca v-ati distrat. Bianca mai poti sa-l ti pe Vladimir in wrap, nu e prea greu? Saby pt mesele in deplasare mai exista doua variante, daca zici ca Maia nu mananca borcanele. 1. ar fi ideea Deniseimada, ea parca zice ca-i face papa Adelei, o pune in borcanel (recipient de la avent sau ceva)si o pune in gentuta termoizolanta care o folosea si pt biberon. Noi nu am incercat inca dar mi se pare o ide buna mai ales pt la vara cand am de gand sa stau cam toata ziua afara, ideea e ca trebuie sa ne luam gentuta. 2. sa programati in asa fel incat atunci cand vine masa de pranz sa fiti intr-un loc unde se serveste masa, restaurant, terasa. Asta am incercat-o cand a implinit Gazii 11 lunite, i-am comandat Risotto Primavera (orez cu legume) si a mancat cu placere si cu furcullita mea ca lingurita a refuzat-o. Singura problema e ca am uitat sa le zic sa-l faca nesarat asa ca nu i-am dat ff mult si am completat cu ce aveam noi (fructe cu cereale). Pup Maiuta sa nu o mai doara buzita. Mami de Gazii mica si frumoasa Avem zece lunite |
Da la varianta cu restaurant m-am gandit si eu, mai ales ca acolo am vazut ca mananca cu pofta pt. ca ne vede pe noi mancand , iar un piept de pui la gratar cu niste legume sau cartofi natur sau orez cred eu ca se gaseste.