LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *190*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Am vazut poze de la mare cu Cativ si Bianca si puiutii..si taticii..ce fain v-ati distrat. Sper anul ce urmeaza sa facem si noi altceva de Pasti.

Bianca v-am visat toata noaptea pe tine si pe Vladimir. De fapt am visat ca mai aveam un baietel care semana leit cu Vladimir si ai venit la mine sa vezi cu ochii tai. Erau 2 de Vladimir si David si nu mai stiam care este Vladimir si care este copilul meu Vise....asta inseamna ca imi place tare mult de pustiulica tau

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Sper ca nu s-a suparat nimeni din cauza observatiei mele referitoare la activitatea Olgai pe forum...mai bine taceam, ca filozof ramaneam!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Olishka, tu iar esti manechina!! Pai cand ai fost la Deva erai dolofanica, acum iar esti trasa prin inel...si io cand va ziceam ce simplu e sa slabesti cand ai sub 25 de ani...unde-s vremurile alea pentru mine?!
Cativ, ce par mishto ai. Il vopsesti? Si cum e asa stralucitor? Silvia e o scumpete cu strungareatza ei. Si eu am avut strungareatza cat am avut dinti de lapte, apoi a disparut (am ramas doar cu coltzii de vampir).
Noi de Paste am fost la Lapushel, asta fiind un sat langa Baia Mare, la casa pe care si-au facut-o nasii lui Sophiphi. Intr-un fel a fost si Manole cu noi ca acolo-n curte l-am ingropat. In curte am si petrecut, ca in interior nu e finisat inca. In primele 10 minute, fiind ora somnului ei cand am ajuns (12 amiaza) Sophiphi a fost mrrr mrrr si a trebuit sa bag niste off-road-uri cu caruciorul prin gradina, noroc ca in 5 minute de carutzat pe denivelari a adormit. Am lasat-o sa doarma la vreo 20 m de masa ca astia tot urlau (au doi caini dintre care unul e hotz, sare pe masa si insfaca tot, e tare smecher.) Numa ca partea mai putin buna a fost ca a fost frig si eu o imbracasem "titi" dar am pus un prosop de baie peste ea si am infasurat o paturica pe carucior si a dormit aproape 2 ore.
Cand s-a trezit am mers cu ea de manutze la cainele-hotz (i-a furat si jucariile), un beagle bolund care mergea cu spatele si o latra de numa iar ea se prapadea de ras, cu cat latra asta mai inversunat cu atat radea mai tare.
A, tufete, am vazut ieri un documentar: http://video.google.com/videoplay?docid=6390312293140422917#docid=-4867469000009495453
Daca aveti putere, uitati-va, io m-am uitat pe sarite si gata, de azi NU mai mananc carne. Oricum n-ar fi o premiera la mine, intre 17 si 21 de ani am fost vegetariana.
La Phiphi ii voi da carne dupa un an (cred ca-i singura ramasa neinfrptata:))) dar asa, cand si cand. Eu nu tare-i vad rostul.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
11luni
Manole forever

Mergi la inceput

M-am delectat si eu cu frumusetile de copilasi:
- Ana m-a emotionat cu primii ei pasi ( ce rapida este!)
- calatorii Vladimir si Silvia
- David cel senin cu familia lui frumoasa tare

Mergi la inceput

Carne ii dau si eu lui Andrei dupa regula asta "cam cat o palma", adica vreo 50 de grame
Cand parasim domitiliul, recurg si eu fie la borcanele, fie la luat masa la restaurant. Avem noroc ca lui Andrei ii place asa mult sa calatorim, ca nu-l prea intereseaza ce, cum si cand mananca, se multumeste si cu cate un biscuite sau vreo coaja de paine, asa ca, in caz de foame, rezolvam problema repede.

Mergi la inceput

Va rog, recomandati-mi si mie un site cu haine frumoase si de calitate pentru copii, ca eu haladuiescde-o ora pe net si n-am gasit inca unul sa-mi placa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

am vazut poze cu Silvia la mare, si la "dezmotare"; cati, mie mi se pare delicioasa asa fara par (stiu ca tu nu esti prea incantata... da' e scumpa raaaaaaaauuuuuuu); m-a distrat dezmotarea... avea nasa un forfecoiiiiiiiii... de zici ca taia plete "afro"; si tortuletul..

vladimir e fantastic ca de obicei; de fapt si parintii sunt super... cum sa iasa altceva???? bianca.. copilul asta al tau stie sa planga???? ca eu nu-mi imaginez nici macar poze serioase cu el... nu mai zic plangand; daca alexuta (de novus) e zambarici la fete... al tau conduce detasat la baieti

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

am vazut poze cu Silvia la mare, si la "dezmotare"; cati, mie mi se pare delicioasa asa fara par (stiu ca tu nu esti prea incantata... da' e scumpa raaaaaaaauuuuuuu); m-a distrat dezmotarea... avea nasa un forfecoiiiiiiiii... de zici ca taia plete "afro"; si tortuletul..

vladimir e fantastic ca de obicei; de fapt si parintii sunt super... cum sa iasa altceva???? bianca.. copilul asta al tau stie sa planga???? ca eu nu-mi imaginez nici macar poze serioase cu el... nu mai zic plangand; daca alexuta (de novus) e zambarici la fete... al tau conduce detasat la baieti

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
cum am venit pe lume

Ofi el campion la ras...dar si la plans sta bine.

Stie sa planga si o face bine de tot si atunci cand plange pe bune si cand plange cu fara lacrimi, asa de impresii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Va rog, recomandati-mi si mie un site cu haine frumoase si de calitate pentru copii, ca eu haladuiescde-o ora pe net si n-am gasit inca unul sa-mi placa

Buna, eu iti sugerez si bazarul de pe forum. Uite poze aici :

http://picasaweb.google.com/BazarGeneral

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

GAZA, treaba cu wrap-ul nu mai e ce a fost. Insa mai sta cateodata in el. Daca l-am lasat pe jos si vreau sa il pun in wrap sau carut...ghinion ca nu sta.

daca iesim insa direct in wrap nici nu ii mai trebuie altceva. Este mai greu dar asta e.

In weekend am testat varianta de rucsac de spate de copil. E ok. La wrap te doar mijlocul la rucsac umerii.

Partea buna la wrap spre deosebire de rucsac e ca doarme bine.

Noua ne este folositor in calatorii wrap-ul. Desi seara suntem rupti de spate-mijloc-picioare.

Mergi la inceput