LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *190*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

HRISTOS A INVIAT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Salut fetelor ! Hristos a Inviat! V-a fost dor de mine?
Mie mi-a fost tare dor de voi si imi cer scuze ca n-am mai dat nici un semn dar a fost o perioada fff agitata pt familia mea asa ca n-am avut timp nici sa respir. In seara asta sunt pusa pe fapte mari sa recuperez cat pot desi stiu ca nu voi putea recupera tot ca am lipsit cam mult dar macar asa sa fiu la curent cu noutatile. Va pup pe toate si pe toti ghioceii, mai ales pe cei care in lipsa mea au implinit un anisor. Puup.

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem zece lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Buna!

Hristos a inviat!

Am pus poze si filmulete de la Paste. O sa o vedeti pe Ana cum s-a distrat in vizite si cat de tare ii place jucaria de la Iepuras, niste pinguini care sar de pe trambulina in apa. A, si o sa vedeti si ca stie sa mearga, dar numai cand si cum vrea ea. Singurica nu isi da drumul inca, dar daca are o "ispita" tentanta si pe mami si tati care sa o prinda in brate, cam ia viteza

http://picasaweb.google.ro/Ioana.sima/4504Paste#

Fug la film cu sotul.

Pupici

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Salutare!!!

Noi am facut masa de dimineata, toate bune si frumoase, am impartit cadouri, a fost frumos...pana sa faca David caca...unde i-am gasit un magnet si m-am speriat ingrozitor Noroc ca l-a eliminat...m-am speriat mai ales ca zicea Sympliana ceva f nasol legat de inghitirea magnetilor.

Apoi a adormit copilul si bineinteles ca l-a apucat iarasi o tuse ingrozitoare si m-am certat si cu barbatu-meu ca de ce nu ii dau aia si aia...in ideea in care eu de dimineata ii tot bag pe gat de toate si i-am facut si aerosoli, dar el crede ca ii trece in juma de zi. In concluzie eu sunt de vina M-am enervat asa de tare ca am inceput sa trantesc usi si sa injur atre frumos de am speriat toti invitatii (noroc ca sunt de-ai casei ). Asa Pate fericit am avut eu. Si acum sunt plina de nervi, mai ales ca stiu ca aluta raceala de la iubita mea soacra si ei nu i-a zis nimic...

Olga, mamica lui David iepurasul

Uite un mare de la mine sa nu te mai superi altadata. Tare este nasol cand vin buluc toate "bucuriile" astea si iti pune capac sotul tau spunandu-ti ca nu-i dai ce-i trebuie bossului. Multa rabdare!!!!iti trebuie uneori

Cand am NERVI si eu ma "racoresc" la fel....bag injuraturi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adee

Am pus si eu un filmulet sa vedeti cum se distreaza Ariana cu tati http://family.webshots.com/video/3059412960103898217YsOTpV

Oli, sa iti treaca supararea

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze 1 AN

Foarte tare...rade pana se ineaca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Am incarcat cateva poze de azi

http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1

Noapte buna si distractie placuta si maine !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Este o minune si vad ca-i si tare cocheta!

Ma topeste nora mea
Cred ca va avea Petru ceva de furca cu pretendenti la mana ei!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Ianis-Cezar Erin Alexandru

Keutu cheliutu

La multi Ani si de la noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Adela-Marisa, Valentin Cristian

1 AN

pt mamicile lor

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

LA MULTI ANI SI DE LA NOOOOOOOOOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

aaaa si am uitat sa va spun ceva important, de Florii, Gaza mica a facut primii pasi singurica, de atunci tot exersam. Iuupiii.

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem unsprezece lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Buna seara si Hristos a Inviat!!!
Am ajuns si noi mai acu vreo 2 ore, am splat pitica si acum am parcat-o la ea in patut , franta de oboseala era. Noi am fost la socri la Dragasani si a fost tare bine, am stat toata ziua pe afara asa ca ne-am mai ales cu o ditamai julitura pe obraz si putin pe nas ca doar nici nu se putea altfel. Maia mea arata acum ca un dalmatian pictat pe un obraz iar de ziua ei o sa iasa exceptional in poze si pe deasupra saptamana asta planificasem sa mergem sa-i facem pasaport pt.la vara dar cu asa buba nu avem cum .
In rest noi suntem bine, acum ma pun pe recuperat !!

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput