Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *258*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Si inca ceva lui Andrei i-a "putit" Nan-ul, nu l-a baut niciodata bine.
A mers binisor insa cu Humana.
El a fost alaptat mixt pana la 5 luni si un pic.
avea zile cand manca numai san si zile cand sugea si manca si 1-2 biberoane si spre sfarzit cand manca la san doar noaptea.
El a fost genul care a mancat noaptea si din ora in ora si a continuat sa se trezeasca pentru una/doua mese pana pe la 20 de luni.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Mary,

am vazut despre dilemele tale cu Onutza mica.

Pe toate site-urile despre alaptat zice ca stomacul unui bebe are dimensiunea pumnutului lui ...120 ml nu cred ca e cazul sa manance acum! E prea mult, pe bune.

Iar regurgitatul e normal, chiar si mai tarziu dupa masa, daca nu a dat tot aerul afara (iti mai amintesti metoda Ceskai? Tii bebele de subsuori, cu funduletul sprijinit pe genunchii tai si il intorci usor dreapta-stanga; la noi a functionat intotdeauna foarte bine). Sau poate are un mic reflux, ceea ce e de asemenea normal.

Din experienta mea cu Sofia si din ce am mai citit, daca bebelina e lenevoasa la supt si somnoroasa, ziua da-i sa pape la 2- maxim 3 ore, si noaptea maxim la 4. Chiar daca e in somn.

Sper sa se rezolve dilemele acestea si sa inceapa sa ia in greutate, eu nu cred ca micuta are vreo infectie! Pentru icter stiu ca se face dozarea bilirubinei, a iesit bine aceasta analiza?

Va pup si mai scrie-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna

multumim pentru aprecieri, lala, ramo sunteti tare dragute.

azi am fost la ferma animalelor, eva a fost incantata .. a calarit poneiul, a admirat animalele, s-a jucat .. am luat lapte de la dozator si pare bun. roli, tu mai fierbi laptele? pe dozator scria ca se poate consuma crud .. apoi am venit acasa si a cazut rupta eva ..

ramo vai ce elegant si frumos e razvi .. ptiu sa nu-l deochi .. e tare chipes flacaul tau!

roli sotiorului! sa fie sanatos si sa aveti multa fericire!

nemary imi pare rau sa aud de pitica, sper sa fie bine si sa se regleze cu kk. eva nu prea regurgita ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ellenuta il fierb intotdeauna ca sa fiu sigura. Eu am mai baut crud, dar lor nu le dau decat fiert.

Multam de urari.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

seara buna:) intre un suspin si o contractie - cu aste ama distrez mai nou - vin sa va salut si sa va zic multam pt aprecieri (ramona, e sticker ce vezi tu intre tapet si perete), sa ma scuz ca n-am pus pozele din dormitor (dar nu fu cine) sa-i zic lui mary ca am lasat offline pe yahoo, ca am vazut poze cu eva si anna si 'tara' lor si le-am invidiat pt ce bine se simt acolo!, ca roli sper sa ai dreptate si sa se adapteze catd e curand astia mici desi sacha e foarte dat peste cap (azi iar desteptarea la 5juma)

azi am fost in parcul acvatic de langa bruges, lunga zi.... prea lunga si pt ei si pt mine. frumoasa de altfel. s-au bucurat de spectacolul cu delfini si eu am plans ca o ... tuta:)

va pumpizez. simt ca sunt sfarshita:)))))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe j�r�my noah AMR 11 de zile
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Irlandeza ce peisaje wow.Ati fost singurei in vacanta, fara Pati ?

Da, am fost singuri, Alexia e in Romania.
Sunt peisaje superbe, pacat ca nu se poate prinde totul in poze, mai ales ca nici aparatul nu e chiar de ultima generatie.
Am si filmat putin. Oricum, a meritat, poate om mai merge candva si cu Alexia.

BAZAR GENERAL - hainute, jucarii

Sa o ajutam pe IONELA, o fetita de doar 4 ani.....
Sa-l ajutam pe ALEX - te asteptam cu vesti bune din Israel
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Ajutati-l pe CATALIN,un baietel de 5 ani, sa traiasca !
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
Sa-l ajutam pe ANDREI - un baietel de 10 ani
Licuriciul DAVID are nevoie de noi, sa-l ajutam

Vacanta in co.Clare - Irlanda
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miri_mik

irlandeza.... vai ce poze! vai ce peisaje! dar ma intreb... interioarele alea erau case de muzeu? sau private? mi-a placutr mult unde ati dormit:) mic si irlandez de-a dreptul! multumim pt aprecierile cu casa. sincer si cu mana pe inima... imi place:) si da, trandafirulm e fototapet. pe langa e vopsit. pe cealalta parte e tapet normal. inca in capatul scarii nu e terminat, dar urmeaza.

Da, erau interioare de case. Era un fel de Muzeul Satului, Bunratty Castle, aproape de Limerick ,dar f. misto amenajat. Era castelul unde locuia fam. regala, iar pe langa, erau casele supusilor, de la cei mai saraci (se vede dupa cum era aranjata casa interior-exterior), la cei mai bogati, inclusiv scoala, pab-ul, posta, casa doctorului, casa de amanet, moara, biserica.......un adevara sat. Chiar si in castel arau amenajate dormitoarele, bucataria, sala de bal, sala de mese, camerele episcopului, puscaria subterana...........pacat ca acolo nu ne-au dat voie sa facem poze sau sa filmam.

Sa-l ajutam pe BOGDAN

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

irlandeza ce peisaje .. m-ai lasat paf! ce pensiune draguta .. mi-ar placea sa ajung si eu in locurile acelea .. irlanda, scotia ..

Oricand doriti , mai ales in extrasezon nu e aglomerat, nu e scump.......sa sti ca si partea de sud e superba, sper sa ajungem si acolo cat mai curand.

Sa-l ajutam pe BOGDAN

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nemary

am reusit sa vad si pozele din vacanta Irlandezei, ce-as mai vrea si eu o mini vacanta la munte. ce face Pati? se descurca mamaie cu ea?

Pai bunica e mama ei, ca daca a stat cu ea zi si noapte cat noi am fost la servici.......acum de cand a mai crescut vrea mai mult cu noi, dar in Ro. e si bunicul si se simte f. bine. Ne mai pomeneste cateodata, dar apoi ai trece, ....sti cum sunt copiii. Ne este noua mai dor de ea, decat ei de noi, cred.

Sa-l ajutam pe BOGDAN

Mergi la inceput