Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *258*
Raspunsuri - Pagina 8
Laura Ioana spune:
Hristos a inviat!
Acum au plecat musafirii, sunt rupta de oboseala, de atata mancare (mancata), dar tot mai bag niste ciocolata
Mari (Irlandeza) ce minunatie de peisaje, ce locuri frumoase ai vizitat! Imi inspira asa o stare de liniste si pace...super!
Mirikule mereu am emotii cand intru pe forum, ma gandesc poate nasti! Abia astept sa incepem galeria!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt
laura_dimitris spune:
hello hello zuzulici dragi !!!!
a trecut si pastele, a trecut si minivacanta! ce ma bucura astazi este faptul ca mai sunt multi oameni-bucuresteni - inca in vacanta drept pentru care desi este o vreme oribila afara este extrem de liber in bucuresti!!!
mi-am lasat baiatul la mama la boldesti. am tras o tura de plans aseara cand am plecat eu pe de o parte el pe de alta parte...
iannis s-a enrvat si mi-a zis sa-l aducem in bucuresti daca nu pot fara el si sa o luam si pe mama ca sa stea cu el.
eu - ca o masochista ce sunt - am zis NU! trebuie sa ma invat sa traiesc cateva zile si fara el aporape! si uite asa am condus cu lacrimile siroind pe obraji pana la bucuresti....
ma uitam la iannis ce vesel era si asculta muzica si canta iar eu ma gandeam doar la fetisoara trista a ingerasului meu scump...
ce usor se pot detasa barbatii astia...
de paste a fost super frumos. am ras cu fetele si de fete - ioana si eleni - am stat zi lumina afara in curte, am mancat la greu am dormit...
acum incerc sa-mi intru in ritmul de lucru....
m-am apucat sa citesc cartea cum sa ne lasam de fumat. ieri nu am fumat deloc. astazi am pipat un pai de tigara de la o colega.
greu frate, greu rau!!!! incredibil cum un viciu nenorocit ca asta poate sa-mi conduca viata iar eu sa permit lucrul acesta
blestem ziua cand m-am apucat de fumat...
dar sper sa ma ajute Dumnezeu si sa ma las desi sunt intr-o depresie neagra-taciune!!!!
mirikule, ce face burticuta? cum mai stai cu contractiile?
honey, nu ne mai spui nimic? ce face AJ ? cum ati petrecut?
elle, ce m-au incantat fotografiile !!! wow ce mare s-a facut anna!!!! ce fete frumoase ai !!!!
ramona, mai ce "barbatel" frumos si serios ai tu acolo
nemary, offff... eu tocmai din motiv de "neluat" in greutate am inceput sa-i dau formula lui eleni...
eleni s-a nascut cu 3000 gr. la iesirea din spital avea 2.900 si la 25 de zile de viata avea 2.800 gr.
atunci am inceput sa-i dau formula si, din pacate laptele meu s-a dus in mai putin de 10 zile cu tot mulsul cu pompa, cu tot ceaiul baut...
si mie mi se pare mult 120 ml de lapte... si regurgitatul mi se pare ok. fiziologic.
la daria ai avut laptic? nu stiu ce sa zic.... sper sa rezolvi altfel decat mine!
laurici,
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
iarna2009-2010
Ven spune:
Irlandeza, ti-am vizionat toate pozele, le-am sorbit! Irlanda e divina, o ador!!
Cand ai timp si schef, nu pui si niste explicatii la poze, cateva vorbe? Sa stiu si eu ce minuni m-au incantat. Mersi!
rlc_sandor spune:
Adevarat a-nviat!
Am ajuns si noi pe acasa,ca am fost mai mult plecati,suntem in febra pregatirilor pt botez,incercam sa ne revenim la rutina zilnica,ca bb ii"dereglat"
Miri,superb
Am vazut poze cu Eva,Ana si Razvan,,
rlc_sandor spune:
a trimis Sonia mesajul
Irlandeza,o sa ii arat sotului pozele tale,poate se inspira si al meu
roli25 spune:
Uf ce vreme ...asa cum o deprima pe Laura iarna cu zapada, asa ma deprima pe mine vremea asta...bleah.
Nu l-am trimis pe Marc la gradi ca e prea scarbos afara. Unu vrea desene, celalalt i le inchide, nu-si gasesc de lucru...acu nu stiu cum sa-l culc pe Andrei, ca Marc s-a trezit mai tarziu si nu o sa doarma si vrea sa se joace...chiar daca isi ia din camera jucarii...o sa tot vrea altele si daca intra peste Andrei il trezeste...balamuc ce ma asteapta pe ziua de azi.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Ellenuta spune:
buna fetele
ce nasol e afara .. m-am saturat de vremea asta ..
roli l-am fiert pe tot pana la urma. am luat 5l .. sa vedem acum cand se termina cum mai ajung pe acolo caci e tare departe ..
miri ia-o si tu mai usor si stai linistita. acum casuta e gata .. odihneste-te bine caci stii ce vine ..
marinela chiar o sa ma uit pe booking.com sa vad ce posibilitati de cazare sunt in zona.
laurici ma bucur ca ati petrecut frumos de paste si v-ati distrat cu fetele. cat despre dimi .. of mami .. te cred ca ti-e greu dar poate e bine sa se mai detaseze un pic de tine .. el se ia cu ale lui si uita, fii sigura ..
raluca mai pune poze cu andreius .. cred ca e un scumpel.
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
madalina28 spune:
Hristos a Inviat!Bine v-am regasit,ma bucur ca ati petrecut Pastele frumos si ca nu mai sunt piticuti bonlaviori!
Laura nu mai plange mami stiu ca e greu sa-l stii departe de tine dar gandeste-te totusi la beneficii, aer curat, alerga toata ziulica in curte
Miri arata extraodinar casuta voastra!Sa o stapaniti sanatosi!Cum te simti? Azi ai parca DPN-ul nu?
Ginette offff ce aiurea cu munca, seful tau oare nu se pune o clipa in locul angajatilor, macar daca ar fi firma lui dar int-o zi sigur si-o va fura!Oricum cum suntem noi racusorii asta te va ambitiona mai mult si sigur iti va fi foarte bine!
Noi am petrecut frumos la Moeciu de Sus, aer curat, mancare buna, nu-mi venea nici sa o culc pe Sofi de pranz, stateam afara cu orele, in vila doar cand dormea,a calarit un magarus, a alergat cat au tinut-o piciorusele prin toate poienitele, am plimbat-o cu atv-ul nu pe drum public si nu cu viteza era inebunita, poze trebuie sa le recuperez de la cumnatica mea, eu nu am avut aparatul la mine.Azi m-am apucat sa gatesc cate una alta ca nu aveam decat oua si drob in casa, dar ceva asa usor ca dupa miel.
laura_dimitris spune:
Mai, eu - in mod normal si in alte vremuri - as fi fost si eu la fel de deprimata de vremea de afara...
acum - avand in vedere cat am suferit in iarna asta de pe urma zapezilor - mi-am jurat si vad ca ma tin de cuvant ca niciodata nu o sa mai fiu suparata de ploaie... pai, ploua, este urat afara DAR....ne putem misca, duce unde vrem...
singura problema ar fi ca nu o pot scoate pe eleni afara dar nici asta nu este o problema caci, la cat sunt de racita si cat imi este de rau... oricum nu as fi putut sta cu ea pe afara. norocul meu ca nu am baiatul acasa asa ca eleni va fi foarte cuminte si o va lasa pe mama ei sa zaca in pat
raluca, wow ce repede trece timpul... deja va prgatiti de botez...!!!
roli, uite asa am patit noi zilele astea... cand ii era somn lui eleni - nu vroia ioana sa doarma.... eleni adormea cu tot plansul ioanei ( ca doar are "antrenamentul" cresei unde sunt atatia care plang in timp ce ea doarme )si, bineinteles ca se trezea inaintea ioanei si o trezea ca o verisoara buna ce este si pe ioana.... nu dormeau in aceeasi camera dar fiind incaperi alaturate se auzeau zgomotele dintr-o parte in alta...
elle, ahhh, abia astept sa-mi creasca copiii mari si sa pot face si eu excursii unde-mi doresc ! si irlanda este prima tara pe lista mea. sunt fascinata si de irlanda si de scotia...
deocamdata, datorita faptului ca socrii stau departe de noi... toate vacantele din urmatoarea perioada sunt programate pentru grecia ca sa-si poata vedea si barbatul meu parintii si copiii mei pe bunicii lor...
madalina, chiar ma gandeam la tine astazi dimineata... am vazut ca au ars niste pensiuni in moeciu si ma rugam sa nu fii fost si tu pe aproape.... ma bucur mult ca sofia s-a simtit bine. adevarul este ca este o zona superba acolo!!! astept pozele!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
iarna2009-2010
roli25 spune:
Ellenuta, eu iau laptele in sticle de 1 l, vreo 7-8 sticle si le pun la congelator. Fierb, cate 2 l. Si ma tine cam 1 sapt., poate si mai mult. Acum am gasit o sursa langa mine, si nu am mai ajuns la Pantelimon.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)