Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *258*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Laura, te inteleg ca ti-e dor, dar te rog nu mai plange ca stii si tu ca ii e mult mai bine sa zburde in curte, decat sa stea toata vacanta in cutiile de chibrit de bloc...si pe deasupra si rasfatat de bunici, decat tarat cu tine la job.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

roli saru-mana de pontul cu congelatul. acum imi fac de drum incolo sa iau lapte ..

mada ma bucur ca v-ati distrat la munte. vrem pozute.

asa m-a facut eva sa rad azi .. manca micul dejun si socrela o certa ca lua prea mult in lingurita si-i pica pe jos, pe haine .. la care eva ii spune .. "mamaie, ma doale capul .."

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Hristos a Inviat!

Speram ca ati petrecut frumos si linistit alaturi de cei dragi voua!
M-am delectat cu pozici de Elle si minuni mici Eva si Anna, cu poze minunate din Irlanda si, bineinteles, cu poze din frumoasa si originala casa noua de mirik!

Stancutza, multi pupici si de la noi si speram ca ati petrecut si voi frumos sarbatorile pascale!

Noi...iar era sa avem parte de o tragedie...Din nou ingerul lui Matei l-a salvat de la ceva nasol...
La preietnii nostrii fiind si sarbatorind Pastele, Matei a cazut pe scari si s-a rostogolit pana jos de am ramas inlemnita si incapabila sa ma misc. Cred ca imi va ramane mult timp pe retina aceasta imagine groaznica...Oricat l-am ferit de scarile alea, oricat am stat cu ochii pe el, inevitabilul s-a produs...Stiam ca o sa cada la un moment dat caci, mai multi copii fiind acolo, de varste variate, toti au o pasiune pentru jucatul pe scarile acelea...Am tot stat pe langa el, l-am tot ferit...pana duminica...M-am dus pana sus (este vorba de scarile din basement) sa iau ceva iar Alex era angrenat intr-o discutie, bazandu-se probabil, pe faptul ca eu eram prin zona lui matei si nu a durat doua minute pana m-am intors ca Matei era in capul scarilor. Mai era un amic acolo care era mai aproape de el si, parca avand o presimtire, i-am strigat sa-l prinda ca o sa cada..Nici n-am apucat sa termin ca Matei s-a intors cu fata spre partea descendenta a scarilor si, nu stiu ce a facut dar...a cazut..amicul n-a mai avut timp sa-l prinda...in secunda urmatoare il vedeam cum se rostogolea pana jos iar eu..neputincioasa...Vai fetelor..cred ca am imbatranit cu cativa ani...
Care a fost marele lui noroc...scarile erau acoperite cu mocheta destul de grosuta si a amortizat mult din lovituri..altfel...
Si nu asta ar fi fost cel mai grav...ci faptul ca putea sa-si frnga gatul..micul meu iubit..Doamne cate li se pot intampla sub ochii nostri!
A plans un pic, s-a speriat saracul, dar in cateva minute era ok si gata de joaca..
Si, parca nu era de ajuns, acum este plin de bube din cap pana in picioare (literalmente) (nu a mai avut niciun alt simptom: febra, tuse etc) .. si nu stim ce este. Am fost ieri la doctor si ne-a spus ca, dupa parerea lui, este ceva viral dar nu ceva f. grav...nu a stiut sa ne spuna ce fel de virus este...Ne-a zis sa mai asteptam o saptamana (la el eruptia a inceput cam acum o saptamana, de pe picioare si dupa cateva zile s-a intins pe abdoment, maini, spate si, acum doua zile pe fata, urechi, desupra buzei superioare). Nici nu stiu cum sa le descriu...Sunt ca niste punctulete rosii, mici, mici. Pe alocuri zici ca ar fi eczema...dar dr. zice ca nu este...Nu suspecteaza nicio boala a copilariei, caci nu a avut febra si alte simptome. Apoi este vaccinat...In gura nu are nimic, punctuletele rosii nu sunt cu lichid, pe scalp nu are nimic, ochii ju-i sunt injectati si umflati..
Nu stiu ce ar putea fi.
Mai rau este ca, saptamana trecuta a venit pe la noi o prietena insarcinata (16 sapt.) si-mi este tare frica sa nu fie ceva contacgios care i-ar pune in pericol copilul...
Dr. a zis ca, desi crede ca este ceva viral, nu este f. contagios si ca prietena poate sa stea linistita. Dar azi, vazand cate i-au erupt pe fata, ma gandesc sa nu fie ceva mai grav.
A pomenit ceva de virusul mana-picior-gura (dar a zis ca in gura este curat, deci a eliminat-o si pe asta)..apoi scabie, dar az is ca nu are pete uscate etc..
Alergie nu crede ca este ca nu-l mananca...si uite asa nu stim ce Dumnezeu este...

Poate imi mai dati voi vreo idee sa caut pe net..Ca am cautat de am innebunit poze si simptome dar nicuna nu se potriveste cu ce are Matei..

Pup

SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...

----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
----------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Hristos a Inviat!

M-am delectat cu poze in dimineata asta:
- casa lui Miri care e plina de caldura si se vede mana lui Miri in orice coltisor
- peisaje superbe din Irlanda
- printesele dulci ale Elenei.
Aici a fost destul de urat asa ca nu am putut sta pe afara.
De azi am reinceput gradinita si de acum suntem la full time ca bunicii pleaca in 2 zile. O sa fie destul de greu pentru Emma ca se obisnuise cu ei foarte mult, din pacate nu avem ce face. Ieri imi tot repeta "Nu pleaca buni, nu pleaca bunu" si de dimineata a fugit in camera la ei sa vada daca mai sunt acolo.

Eliza
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Elle ce dragalase sunt fetitele in pozele de la tara,ma cuprins parca dorul de casa,vad ca a sosit primavara,aici e un frig de nu-ti vine sa crezi.
Ramonace scump este Razvi,ce frumos ii sta la papion
Roli La multi ani sotului,sa fiti sanatosi si fericiti cu toti.
Laurici imi dau seama ca ti-a fost tare greu sa il lasi pe Dimi la mama dar sigur lui ii va fi bine acolo,acum trece saptamanaMulta sanatate.
Mada ma bucur ca ati petrecut frumos si ca ati avut vremea buna,la noi a fost naspa.
Cati imi dau seama ce rau te-ai speriat asa am tras si eu o sperietura sambata seara Bianca a cazut din pat si sa lovit cu capul de comoda,cand am auzit bubuitura am inlemnit,mama a tipat odata a crezut ca asta i-a fost.Am pus-o in pat si m-am intors sa ma pieptam ca ma pregateam sa ma duc la slujba de inviere,ea hopa sa se ea jos repede din pat si a alunecat.Astia mici sunt asa imprevizibili,Bianca este deasemenea tare iute vad si fara rabdare asa.Cu scarile am avut si am un stres acasa sau oriunde merg in vizita.
Eliza la noi ieri a plecat buni,a cautat-o si Bianca iar azi cand a vazut-o pe net zice" o iete mamai".Era obisnuita sa il vada doar pe tatai,asa le zice ea.
Am inceput mesajul asta de vro 3 ore Bia nu ma lasa 5 minute,vrea sa ma joc cu ea tot timpul.Si-a mai luat un obicei se duce in sifonier si vrea sa o schimb de 3-4 ori pe zi.Azi noapte sa trezit la 1 si dai plans cam o jumatate de ora dupa care sa tot intors de pe o parte pe alta.Maine mergem la orl sa vedem ce ne zice.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

cati drag si scump, imi inchipui ce-a fost in sufletul tau, dar asa cum ai zis si tu, unele episoade dramatice, oricat ai incerca s ale eviti... tot se produc... eu l-am vazut pe sacha venind direct in cap 4 trepte, lemn, pe spate si-am zis, asta e... s-a terminat. i nici eu n-am putut sa ma misc... dar, ar eun inger pazitor mateias al tau, multumeste-i ca l)a ferit si gata, o sa treaca! cu bubitele... ma depaseste. dar o fi ceva lejer daca dr nu-si face pb:)

eliza, buni a noastra a stat putin, dar i-a bulversat pe ai mei. eu una n-o mai vreau aici:))) dar nah, e de moment, ca deja saraca ar veni sa vada cum e la noi in casa noua, deci o aducem probabil in vara cateva zile;)

eu tot doi in unu dar din ce in ce mai greu... inca 5 zile. si maine singura cu piticii ca tati e in germania...

pt cine mai vrea sa vada poze, am pus azi si din dormitorul nostru si de la jeremy. am mai muncit un pic pe camera micilor, inca tot nu e gata. nici nu va fi repede ca nu mai am energie prea multa, drept ca nici stare:)

bon, pupici de noapte buna si poate ne punem in pat desi e prea devreme, muuuuuuuult prea devreme pt mine.

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe j�r�my noah AMR 11 de zile
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Off,cati,ii trimitem unlui Matei

Si Sonia s-a lovit rau la fata cazand de pe banca in parc,bine ca a trecut

Miri,ce putim mai e,maine poimaine scoatem majoretele

Elle,sincer nu am apucat sa ii fac poze in ultimul timp,desi a crescut...

Laura d,am vrut sa facem botez de Florii,dar am zis pas ca e post,de Pasti nu gaseam local cu bucatarie si nici cofetarie deschisa pt tort,prajituri,acum duminica se merge in cimitir,asa ca a ramas pe 18,in 24 avem nunta in Timisoara si era prea mult sa amanam pana in mai,il vom boteza la 2 luni.Am rezolvat localul,azi prajiturile si tinuta mea,mai vad de tort,iar saptamana viitoare ii iau Soniei rochita si gata,sper sa iasa bine

Mergi la inceput

rlc, ce repede zboara timpul!!! aproape doua luni, deja!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jeremy noah AMR 5 zile
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

cati Doamne .. mi-a inghetat sufletul cand am citit de patania cu matei .. of, bine ca a avut ingerasul pazitor grija de el sa nu pateasca nimic .. cred ca erai impietrita de frica .. bine ca e ok matei si nu are decat cateva julituri .. despre eruptie, nu stiu ce sa-ti spun .. poate sa fie roseola? pupam nazdravanul!

cristina of si bia a facut buf .. imi pare tare rau .. bine ca e bine piticuta.

raluca pup pe soniuca si pe fratiorul scump.

miri mor dupa camera voastra! e sublim movul .. si poza facut in turcia e de mare senzatie! ce bine ca il veti putea culca pe pitic in camera lui. cum mai esti cu contractiile??

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

elle, ma ia asa cate un val de caldura, ma mai lasa, apoi iar.bebeloi zici ca-si iese din piele sau il strang "chilotsii" mei:)) itre timp rod semintse si ma uit la dr<;house:))))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jeremy noah AMR 5 zile
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput