Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *258*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna fetele

miri draga mea .. mai e o zi, o zi si iti vei tine cea de-a treia minunea in brate .. sa vina sanatos pe lume, sa va faca fericiti! Doamne ajuta sa decurga totul bine si sa primim vestile minunate despre micutul jeremy. sunt sigura ca baietii tai se vor descurca acasa.

raluca saru-mana de urari! si chiar asa soniuca nu-l chinuie pe andrei? eva o cam altoieste pe anna ... din pacate .. e tare geloasa ...

alinus ce bine ca ai luat si pitica la brasov .. la aer curat. of .. imi pare rau pentru colegul sotului tau .. ce trist e ..

laurici what .. Doamne cum sa-i greseasca mai analiza .. nu pot sa cred. Doamne ajuta sa aiba bb acelasi rh cu ea sa nu fie nevoie de injectie .. se gaseste tare tare greu .. tin pumnii!

va pupacesc!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Ellenuta, LA MULTI ANI sotului si socrelei.
Petrecere frumoasa sa aveti.

Pt. durerile de cap, eu imi masez tampla si pleoapa cu Ben-gay, e racoritor si apoi pun o compresa , uneori o tin 2-3 minute in congelator. Si stai in pat macar 30 min. daca poti. Face minuni.
Gheata nu-mi place ca se topeste si ma ud toata.

BAZAR GENERAL - hainute, jucarii

Sa o ajutam pe IONELA, o fetita de doar 4 ani.....
Sa-l ajutam pe ALEX - te asteptam cu vesti bune din Israel
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Ajutati-l pe CATALIN,un baietel de 5 ani, sa traiasca !
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
Sa-l ajutam pe ANDREI - un baietel de 10 ani
Licuriciul DAVID are nevoie de noi, sa-l ajutam

Vacanta in co.Clare - Irlanda
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

IN ONOAREA DOMNISORULUI JEREMY, BEBIC DE MIRI SI FRATIOR DE BRUNO SI SACHA, VA INVIT LA CASUTA NOUA!

259

elle

Mergi la inceput