Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *258*
Raspunsuri - Pagina 19

Laura Ioana spune:
Miri sa-ti ajute DUmnezeu, sa ai o nastere usoara si sa fie bebe bine, iar tu sa te recuperezi cat de repede! Zic un "Doamne ajuta!" si pt prietena ta si bebelusii ei, sper sa fie bine amandoi puii!
Rox sanatate multa la toti cei trei bolnaviori! Am vazut si eu pozicile cu minunea bucalata! E o scumpa si o frumoasa! Merge cu trotineta sau inca nu poate? Unde ai gasit asa micuta?
Roli esti o vrednica, io n-am chef sa fac nik, da' nik!
Raluca, cum adica "criza genitala"? Daca te referi la umflatul sanilor, sa stii ca Thea i-a avut pe amandoi umflati si rosii (pe la 2 saptamani, pt mai multe zile, nu-mi amintesc exact), de eram terminata. De fapt nu-i o problema, i-am pus comprese cu betadina si i-a trecut.
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

rlc_sandor spune:
Laura,da la noi asa s-a manifestat ,aseara cand l-am dezbracat pt baie am observat o umflatura maricica sub sanul drept,iar cand am incercat sa o pipai pe lateral a iesit un lichid albos.Pe moment m-am speriat si nu am vrut sa stau asa peste noapte,pe masina mi-am dat seama ca ar putea fi vorba de criza genitala,dr de garda mi-a zis sa nu ii dau cu nimic(azi s-a umflat si celalalt san),eu stiam ca se face la cateva zile dupa nastere,dar am citit azi noapte pe google ca poate aparea si la cateva luni de viata,e ceva hormonal ce se poate transmite prin lapte matern

miri_mik spune:
rlc, e un scump si un dulceeeeeeeeeeeee! vai! ce falcutse! m-a topit pozutsa unde doarme pe o parte. cand ma gandesc ca de maine intr-o zi am si eu inca unul... ma ia cu fiori pe sira spinarii:)))
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jeremy noah AMR 1 zi
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

rlc_sandor spune:
miri
Sunt fiori pozitivi nu?De abia astept astept sa ne anunti ca sunteti bine amandoi.E greu cu copii dar e foarte frumos,eu una nu am cuvinte sa exprim cat de implinita ma simt ca om,de ar fi alta situatia m-as baga la bb3,dar asa ma dedic in totalitate celor 2

ceska777 spune:
Buna seara. Saptamana asta cu sotul in concediu am stat numai pe-afara.... vremea un caz tipic de aprilie: ba nori negrii deasupra noastre din care nu pica nici un strop de ploaie ori soare. Azi am stat toata ziua in livada si am grill-uit de doua ori pt pranz si cina....
Rlc.sandor,
l-am vazut pe Andrei in pozele mai noi azi, caci nici mie nu mi s-a deschis link-ul. Cu body-ul ala asa petrecut si pumnisorii in aer zici ca e un mic karateka.... Scump foc! Cel mai mult imi place in poza in care se exprima probabil cu multi decibeli:urla?
Miri,
deci nu-i 14 e 12 april? Sa fie intr-un ceas bun, tin pumnii si abia astept sa vedem si al treilea muschetar al familiei voastre. Mi-e mie groaza sa ma gandesc la o a treia ceza sper ca tu esti muuuuuult mai tare ca mine! Si iar mi-e groaza cand ma gandesc ca nu o sa respiri un minut in liniste cu bebe mic si baietii tai turbo. Dar numai tu, doar tu, ai putea sa o scoti la capat si sa ne mai spui si glume.......
Ginette,
ma intorc sa vad poze cu buburuza....I-a crescut deja parul si se onduleaza iar. Scumpa foc!
Elle,
cu intarziere La multi ani sotului si soacrei! Sper ca ati petrecut frumos. Ma rusinez cand tot citesc ce meniuri si mai ales prajituri iti ies....
Roli,
si tu harnicuta....
Eu saptamana asta am muncit in gradina. Joi dupa masa am plantat 18 capsuni intr-o jardiniera si doua ciubere mari. Am semanat si niste mazare, cam tarziu dar sper sa iasa. Gaza era pe urmele mele si scotea arpagicul de unde il infigeam eu in pamant...
As mai vrea sa pun zucchini (dovlecel) si fasole verde fideluta. Sa vedem ce iese. Momentan disper ca nu-mi ies verdeturile semanate. Daca ma enervez le cumpar direct in ghiveci plante in toata regula si le transplantez doar in gradina intr-un strat.
Ma tot intreb cum pot sa bantui pe aici si sa debitez la nebunii agricole cand am undeva in ceafa un clopotel: naste Miri in curand, vom face cunostiinta cu bb Jeremy.
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Laura Ioana spune:
Raluca e un bolfos dragalaaaas! Cum il accepta Sonia? Sa nu mai storci umflaturile de la sani, ti-am spus ce mi-a recomandat mie dr Theei (si e pediatru): comprese cu betadina; ii puneam seara dupa baita si le lasam peste noapte.
Miri ma iau si pe mine emotiile, mai ales ca si sora mea face luni 39 de sapt de sarcina.
Mai nasol e ca ieri i-au gasit la analize RH negativ, desi in primul trimestru iesise pozitiv Au refacut analiza si tot negativ a iesit, a plans de s-a umflat! Acum asteapta sa iasa rezultatele la analiza pt anticorpi, dar ies abia pe la vreo joi...pana acum abia astepta sa nasca, acum se roaga sa reziste pana-i vin rezultatele
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

rlc_sandor spune:
Laura nu i-am stors,am palpat pe lateral sa vad cat e de mare umflatura
Ceska,da in acea poza urla de mama focului,iar karateka e de ceva vreme,trecem la sac de dormit ca de la 2 saptamani se descopera si ce sa mai zic ca pedaleaza pana isi da pantalonii jos
Hm cum il accepta Sonia?Dimineata il pupa din cap pana in picioare,ziua si-ar odihni capul sau picioarele pe el,iar seara dupa ce isi bea laptele scoate limba la el(tot incerc sa o filmez dar nu apuc),iar acum ca e la mama intreaba de el,are momente peste zi cand vine la el si il mangaie sau pupa si se joaca mai departe.In mare eu zic ca e ok,sa vedem pe parcurs

alina023 spune:
Va pupacesc, dragele mele.
Am motivatie pentru lipsa mea indelungata...saptamana asta am fost in delegatie la Brasov. Noroc ca am putut sa o iau pe Ana cu mine si pe maica-mea, ca sa stea cu ea. Am stat ceva mai linistita pe acolo, ba chiar mi-am facut parca mai mult timp sa stau cu Ana.
Nu am citit decat ultima pagina (incep sa-mi fac un obicei prost!) si desigur ca primele ganduri imi zboara catre Mirikul nostru drag!
Mirikule, sa fiti bine! Sa veniti acasica veseli si in forma maxima! Sa aveti o intalnire de vis si sa va bucurati de momente minunate! Va imbratisez si ma gandesc la voi!
Raluca, l-am vazut si eu pe bebe mic, Casian! Doamne, cat de dulce e!!!
Va pup si sper sa intru luni sa scriu mai mult... Maine sunt la inmormantarea unui coleg de-al sotului...O tragedie...32 de ani, intoxicat cu monoxid de carbon. Si un om...de milioane! Dumnezeu sa-l odihneasca! Mi-e groaza cand ma gandesc ce va fi maine acolo!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!

roli25 spune:
Rlc e asa dulce bufleiul .
Miri, numai maine nu-i poimaine...abia astept sa-l vad pe bebeloi. Faza cu gatitul pt bona nu-i placuta deloc...ce sa faci...bine ca e si asa acolo sa te ajute ca mare nevoie ai.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)