Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *258*
Raspunsuri - Pagina 17

Eliza spune:
Elle sa-ti traiasca sotul si sa va bucurati impreuna de minunile din viata voastra.
Ginette , tare dulcica Adela in rochita rosie, si foarte cocheta. Imi pare rau de problema cu jobul, vad ca la tine se tot prelungeste starea asta de incertitudine. Sper sa aranjeze Dumnezeu lucrurile in asa fel incat sa fie bine.
Cati uff bietul Matei. Scarile astea sunt ca un magnet pentru ei. La noi e un topogan f mare pentru copii mari si ca sa nu-i tenteze pe ce-i mici nu are scari, doar plasa. Maimutica mea atat i-a trebuit sa vada cum se face ca gata nu am mai scapat de ea. A urcat cu taica-su pe langa ea, dar numai eu stiu cum am stat pana au ajuns sus. Acum ocolim parcul ala pana o implini ea 4-5 ani.
Bunicii au plecat ieri, mi se rupa inima de Emma cat de trista e(si noi suntem destul de debusolati), dar la ea e prima data cand o vad afectata de plecarea cuiva. Azi noaptea de la 2 s-a trezit din ora in ora sa vada daca mai suntem. Iar azi dimineata se ducea in camera lor si ofta. Apoi in masina a pufnit-o plansul din senin si nu am reusit sa scot de la ea decat "tista".
Eliza
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii

miri_mik spune:
sara buna:)
suntem inca la faza kinder.
inca maine si poimaine, sper, s-apoi duminica in spital si luni, marea taiere...
per total sunt ok. am flashuri nasoale din anesteziile anterioare si ma apuca din cand in cand cate o urma de spaima, indoiala, refuz, negare. acu seara m-am incumetat sa aleg lucrurile pt bagaj si mi-am dat seama ca de fapt habar n-am ce sa pun cu mine. am luat-o pe compartimente,d ar sunt sigura ca tot las acasa chestii importante.
tot azi am mancat primul nostru pizza picknick pe tereasa in fotoliil noi si cu parasol deasupra capului. am curatat partea de jos a casei (mai putin depozitul), ne-am certat cu micii care se bateau ca chiorii in dormitor din cauza mobilutei de ieri si acu stam si ne intrebam ce facem maine...
si tot azi am fost sa-mi iau haine pe cand ies din spital. dupa balon mi-am juart ca nu mai ajung la dimensiuni d-astea, si uite-ma ca n-am efectiv ce pune pe mine dupa... 21 de kg sunt enorm d emulte pt mine. pt incheieturile mele, pt psihicul meu zbuciumat. sper sa se duca, si cand s-or duce sa nu mai vina. mi-am luat si niste sboti ca sa-mi fie mai comod sa ma incalt ca imi atarna lmimba d eun cot cand ma aplec la adidasi. si am fost sa recuperez cartile cu fengshui trimise din tara de acu 3 sapt.
lunga zi...
roli... mama lor de javre...
ginette, repet, e greu cu munca in ziua de azi, dar daca e s apleci nu pleca capul!!!! pleaca cu scandal si cu dreptatea in mana dreapta. daca ramai vinde-ti pielea scump! si nu dispera, decat o munca facuta cu scarba, mai bine o perioada de regasire, oricatd e grea ar fi ea.
ramo, vreis a-ti spun ce am eu pe peretii cei noi? lasa-l, e mik si curios si neindeanatic, nu o face cu intentie:)
elle, la multi ani de pe acum! misto tare faza cu lauraD si sora ta:))) desi si eu eram inclinata sa zic acelasi lucru:))
rlc sandor am icnercat sa vaz poze cu sonia si cassian dar cica albumul nu e disponibil?
eliza... scarile...daca invata sa le urce trebuie sa o invatati sa le si coboare si sa nu panicheze cand ajunge in varf. si sacha e o bomba cu ceas....si mai rau, vrea sa faca totul, absolut totul singur!
gatta, n-are nik saratel! e un copil normal de doi ani si un pic care-si descopera personalitatea si razvratirea. ignorati daca puteti, expemlul invers e cel mai indicat, zic eu, in perioada asta, si trece... colo pe la vreo 20 de ani:)
vigantol? ha ha ha, in ro? unde cand e soare e, frate! pai aici ce ar trebui sa-i dau lui sacha? poate felie de soare la sirop:))) el nu ia nik, dar absolut nik de la un an. si nu mis e pare c-ar avea vreo pb. dar orishicum, pana la 6 ani... cam mult.
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jeremy noah AMR 5 zile
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

irlandeza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gattasalvaje A-propos , mai sunt clopotei carora sa nu le fi iesit toti dintii ? Cam pana la ce varsta trebuie sa aiba dentitia de lapte completa ? Eu sunt stresata ca Sara ar avea lipsa de calciu , ca nu i-am dat niciodata supliment de Ca , si Vigantol nu i-am dat decat pana la 1 an , ea avand problema cu litiaza renala . I-as face un set complet de analize , dar ma ingrozeste ideea sa mergem sa-i ia sange . |
Lui Alexia mai trebuie sa-i iasa 2-3 colti de la maselute.
Eu stiu ca dentitia de lapte trebuie sa fie iesita complet pana la 2 ani si jumatate. Uite un link, poti citi si tu :
http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=98
BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
Sa o ajutam pe IONELA, o fetita de doar 4 ani.....
Sa-l ajutam pe ALEX - te asteptam cu vesti bune din Israel
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Ajutati-l pe CATALIN,un baietel de 5 ani, sa traiasca !
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
Sa-l ajutam pe ANDREI - un baietel de 10 ani
Licuriciul DAVID are nevoie de noi, sa-l ajutam
Vacanta in co.Clare - Irlanda
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!![/blue]03.IAN.2008

Ellenuta spune:
mirikule mult a fost putin a ramas! fii linistita si mergi cu incredere la taiere .. mai rau ca prima oara n-are cum sa fie. sunt sigura ca totul va decurge bine si luni iti vei tine minunea grasunica in brate! nu te mai stresa cu bagajul .. daca e ceva ce ai uitat, sunt sigura ca se ocupa d-nul sot! eu iti tin pumnii de pe acum!
eliza saru-mana mult! mititica de emma .. e tare afectata de plecarea bunicilor .. sper sa se obisnuieasca repede si sa nu mai sufere ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

roli25 spune:
Mineata (cum ar zice Andrei)!
Se vede ca-i frumos afara...nu-i nimeni pe aici.
Ellenuta sa-ti traiasca sotul!
Miri, maine e ziua cea mare? Sa fie usor, sa te refaci rapid si sa vine repede lapticul lui Jeremy.
Baietii pleaca afara la lectii de mers piciu' pe trici.
Dupa amiaza, mergem in Cismigiu ca am auzit ca e nu stiu ce targ...iar maine Marc are in program spectacol "Hansel & Gretel".
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

roli25 spune:
Nimeni? Toate la soare, numai eu la smotru?
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Ellenuta spune:
buna fetele
si eu sunt pe aici .. mai am un pic si termin tortul ptr sotu .. astept sa se mai inchege cremele si apoi sa-i pun gelatina de ananas cu portocale deasupra .. am facut si ceva de papa .. legume (cartof, morcovei, ceapa rosie si brocoli) cu pui la cuptor in vas roman, a iesit tare bun. eva e cu ta-su sa ia lapte de la ferma animalelor.
eu am o durere de cap .. si ma doare si ochiul cu tot cu partea drepta .. sper sa treaca.
azi e ziua socrelei si a sotului maine. nu stiu ce facem .. probabil vom iesi in gasca pe undeva, daca e frumos, la o terasa daca nu, la un restaurant ..
o zi buna va doresc!
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Ellenuta spune:
cred ca mi se activeaza sinuzita .. fir-ar sa fie .. daca as putea sa iau un antinevralgic sau algocalmin ar fi super .. din pacate, nu am cum din motive de .. stiti ceva remedii naturiste?
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Laura Ioana spune:
Buna, fetelor
Elle La multi ani sotului si soacrei! Incearca sa inspiri mirosul de la hrean dat pe razatoare ca desfunda toate sinusurile
Pt durerea de cap foloseste local felii de cartof stropite cu un pic de spirt. Te pup si sper sa iti revii!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

honey79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ellenuta cred ca mi se activeaza sinuzita .. fir-ar sa fie .. daca as putea sa iau un antinevralgic sau algocalmin ar fi super .. din pacate, nu am cum din motive de ![]() ![]() Elena, mami de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pune pe frunte si ochi comprese reci. Stai intinsa cate 5 minute si tine compresele ( daca ai si gheata sa pui in prosop,sa fie mai rece decat apa de la robinet, e bine ).
Sper sa-ti treaca.