Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010! (32)
Raspunsuri - Pagina 16
fulguta28 spune:
Buna dimineata, doamnelor cu burtica frumoasa!
Azi am un aer primavaratec...
Ma bucur ca v-am starnit pofta de zbenguiala. Eu aseara, m-am zbenguit nitzel
. Si ce bine a fo.... Yumiii, Yumiii
Nu s-a intamplat nimic, nici contractii, nici dureri, nici sangerari. Chiar mi-a priit sedinta asta.
Multumesc burticilor care sustin cauza![]()

Raman prin preajma. Dupa e dau gata revista presei si vreo doua comunicate de presa, revin aici la datorie.
uta28 este
13+
chichiutza spune:
Buna dimineata si Hristos a-nviat! Am revenit si eu printre voi dupa cateva zile petrecute la tara... ce aer...
Ma bucur ca citesc numai vesti bune si colorate pe-ici, avem si burtici noi, ce sa mai, totul merge ca pe roate! Bine ati venit fetelor, sa ne bucuram impreuna 40 saptamani, si sa avem bebei frumosi si sanatosi!
Intre timp am schimbat si noi semnatura, avem 14s! Uraaaaaaaaaa
Despre sex, cred ca toata lumea poate face, mai putin cele cu vreo problema cu sarcina. Placenta joasa ar fi una din cate am citit eu, deci... Eu nu m-as risca!

Cristina
14+
madutza_bra spune:
'neata fetelor!
chichiutza, chiar ma gandeam pe unde umblii...ca nu te-am mai vazut de mult 
lilianna 83, te-am trecut in listuta
- DPN-ul l-am pus folosind un calculator in functie de UM - daca vrei sa-l schimb sa-mi spui tu data. De obicei ecografiile facute la inceputul sarcinii sunt cele mai relevante in ceea ce priveste DPN-ul.
Va urez o zi placuta!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
iomur spune:
Buna fetelor si Hristos a Inviat!Am fost absenta cateva zile si de azi am revenit si eu, dar inainte de a va scrie v-am citit. Ma bucur ca sunteti bine si pot sa va spun ca si eu ma simt mai bine (macar din punct de vedere fizic). Oricum ma rog si eu la Doamne Doamne sa ma ajute ca dupa perioada care trebuie lasata sa ma ajute sa raman din nou insarcinata. Va pup pe toate
ionela.n spune:
Iomur, sper sa-ti iasa toate asa cum iti doresti ![]()
--------------------------------------------------
13+
lara_c spune:
Salutari fetele!
Cum ati petrecut de Paste?
Noi am fost in Nepal, nu chiar pe Everest (desi tare mi-as fi dorit) din motiv de bebe mic si de bebe si mai mic..Dar am fost in Khatmandu si imprejurimi , chiar am urcat putin pe Himalaya dar putin putin ...asa pana la 2500 de m ca n-am vrut sa risc.
Deci nu am avut absolut nimic traditional.As fi vrut sa vopsesc ouale la intoarcere dar mi-au zis ai mei sa nu , ca se vopsesc numai in Joia Mare.Salata beuf cu maioneza de casa si drob nu e voie in sarcina ...
Asa ca am lasat-o balta..
Am citit putin din urma mai ales dicutiile despre
...![]()
Eu nu am avut iterdictie nici la prima sarcina nici acum si cu mana pe inima va spun ca cele mai intense senzatii le-am avut in sarcina si mai ales dupa nastere.
Cel putin dupa nastere a fost ceva cu totul si cu totul de pe alta planeta
. Banuiesc ca datorita faptului ca dureaza ceva pana se inchide colul total ( am astepta cele 6 sapt, normal).Din nefericire dupa cateva luni,se diminueaza efectul wow si revii la cum era inainte de sarcina .In nici un caz mai rau ( cel putin in cazul meu)
Iar in sarcina , sigur nivelul ridicat de hormoni isi spune cuvantul.Cu toate ca unele gravidute nu sunt deloc interesate nici poveste de mai mult. Deci depinde de la femeie la femeie. Si depinde cum te simti in rest ca daca ai greturi , dureri de cap, etc normal ca nu iti arede..
Asa ca nu ne-am orit la o sapt anume ci pana in ultima zi.... Din pacate spre deosebire de Lucianna mie nu mi s-a declansat nasterea de la asta ( cu toate ca vroiam, eram in 41 sapt +) si a trebuit declansata artificial .
Am auzit ca unele mamici se plang si ca a durat mult sa revina la normal dupa nastere naturala, dar va jur ca eu de abia astept sa treaca cele 6 sapt dupa nastere si sper sa fie la fel ca si dupa prima sarcina.
Fianna iti gasesti timp ...crede-ma .Mai ales daca ai ajutor cu bebe (chiar si numai pe sot) si il obisnuiesti repede cu o rutina( pe bebe nu pe sot...) si dormit noaptea...Nu te stresa, zilele cand nu stii daca e noapte sau zi afara de oboseala trec f repde si lucrurile incep sa se aseze....
Asa ca fetele care sunteti la prima sarcina sa nu va panicati ca nu e musai sa ramaneti cu probleme daca nasteti natural.
Nu stiu...cel putin in cazul meu nu am avut dureri la stat jos, nevoie de colac, etc. La 6 ore dupa nastere am facut dush si am plecat acasa , nu am avut nici cea mai mica durere. Dupa 6 sapt eram la fel ca si inainte de sarcina.Din toate punctele de vedere inclusiv....![]()
Si am avut o nastere grea,la 41sapt + cu membrane rupte artificial, travaliu prelungit, in sala de operatii cu interventii medicale , cu epidurala perfuzie si voltarol injectat direct in maduva ( numai cand imi amintesc ma ia cu fiori si nervi)etc. Si cu toate astea dupa ce mi-am putut simtii picioarele dupa atatea anestezii am fost ok.
Dar daca aveti interdictie cred ca e bine sa o respectati.Nu tb sa va fie rusine sa intrebati medicul direct ca poate el uita sa mentioneze chiar daca aveti probleme cu placenta. Sau se gandeste ca stiti deja.
AAA tocmai a miscat bebe...Am inceput sa il simt mai bine acum de cateva zile , eram chiar ingrijorataca caci cu fiica mea chiar daca a fost prima sarcina la 16 sapt deja simtem bine miscarile si cu bebe 2 nu prea. Noroc ca am doppler pt momentele de panica si ii ascult inimioara de oricate ori sunt stresata ca ceva nu e in regula .Vi-l recomand , este absolut minunat pt starea voastra de bine. Eu l-am cumparat la prima sarcina dupa ce 2 doctori mi-au spus ca am pierdut sarcina ( experienta urata de tot) si am fost stresata non stop sa nu se intample, chiar daca cei 2 doctori s-au inselat.Ascultam in fiecare seara inimioara si apoi adormeam linistita ca bebe e ok.
Hai ca m-am intins....dar macar mult sa scriu daca pasul cu voi nu reusesc sa il tin.
Sa aveti o zi fara greturi si alte neplaceri...
Lara
w17+
Jamie and Huckleberry Errie 18mths
Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali
India
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madutza_bra 'neata fetelor! chichiutza, chiar ma gandeam pe unde umblii...ca nu te-am mai vazut de mult ![]() lilianna 83, te-am trecut in listuta - DPN-ul l-am pus folosind un calculator in functie de UM - daca vrei sa-l schimb sa-mi spui tu data. De obicei ecografiile facute la inceputul sarcinii sunt cele mai relevante in ceea ce priveste DPN-ul.![]() Va urez o zi placuta! Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
pai pe coclauri am fost!

Cristina
14+
Mari-Mariuk spune:
Buna ziua.
Am incercat sa scriu mai devreme dar conexiunea la net era de tot rasul... Interesant subiectul deschis aseara si prelungit azi
. Eu am avut interdictie la inceput, apoi dr a spus ca de vreau, e ok, dar cu grija... asa ca am renuntat la sex ,,salbatic" si suntem mai pasnici acum, dar e asa de biiiineeeeeeeeee![]()
Mie nu imi trece starea de raceala, ma supara in continuare frunte si nasul...ieri din cauza asta nu am prea avut pofta de mancare, in schimb am baut foarte multe lichide. Azi am reusit sa mananc ceva, dar tot apa si ceaiul sunt mai bune momentan. Mai tarziu voi merge la piata sa iau fructe si poate va fi mai bine apoi.
Chiar, de azi trec de la 13 la 14!
Mariuk 14s
crina-s spune:
Buna dragutelor!
Ce veselie pe aici!
CLABUC iti tinem pumnii pentru eco. Deabia asteptam vestile bune.
FULGUTA si eu am placenta joasa, insa cred ca si din cauza altorpobleme pe care le-am avut doctora mi-a interzis total
, dar sincera sa fiu nici chef nu prea am avut. Ma bucur ca v-ati simtit bine aseara![]()
![]()
.
IOMUR 

MADUTZA 

Felicitari burticilor care au schimbat semnaturile!
15+
crina
cu 
lucianna_83 spune:
madutza_bra, chiar daca m-ai botezat aici, la inceput de capitol e ok
, multumesc, dar DPN cred ca o sa fie mai degraba 29.10.2010, ca e mai mic bebe 
11+ si mamica de
22.08.2008