Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010! (32)
Raspunsuri - Pagina 17
oramona spune:
Vreau si eu in listuta, UM 31.12.2009, DPN 07.10.2010, DN 24.01.1982.Acum sa vin cu vestile bune.Am sunat la doctorita mea, ca ea mi-a recoltat sange pt DT, dupa ecografie, sa intreb de rezultate. Au venit si "risc scazut de anomalii fetale", asta cica e de bine 
. Deci acum plutesc, nu ca eram ingrijorata dar e tare bine sa stii ca totul e ok.
In privinta ...
, cum v-am mai zis, eu cu taticul ne vedem la sf. de saptamana si recuperam pt toate zilele trecute ![]()
. Si e bine, bine, doar o stare usoara de greata dupa, cateodata.
In rest, o asteptam pe Clabuc sa vina cu vestile bune.
mamica de fetita si
14+
donna79 spune:
Ziua buna!
Vin si eu cu vesti dupa vizita de ieri la dr. Intepaturile nu erau nimic important, colul e perfect inchis si lung. Toate bune pana aici, dar eu disperata cum sunt am mai cerut o eco si aici nu au mai fost toate asa bune, ca a descoperit usoara asimetrie a plexurilor coroidale si un chist de 2 mm pe stangul. Astea inteleg ca cel mai adesea dispar pana la 24-26 saptamani dar totusi sunt cazuri in care nu se intampla asa. Acum astept cu nerabdare rezultatul de la DT ca sa ma mai linistesc. In plus cordonul ombilical pare sa aiba 2 vase, nu 3. Tare imi doresc sa nu fi cerut ecografia ieri...
Gata, fug la treaba ca nu vreau sa stric atmosfera vesela...
O zi minunata!
Donna
ionela.n spune:
Donna, nu te panica daca nu are rost. Cate saptamani ai?
Daca DT iti iese bine, atunci o sa te mai linistesti.
Am facut si eu DT azi si mi-au zis sa sun cam in 10 zile, poate vine rezultatul 
--------------------------------------------------
13+
crina-s spune:
Oramona felicitari pentru rezultatul la DT!
Donna de ce te chinui singura? Ti-a zis cumva doctora ca sunt riscuri mari daca e cordonul asa? Asteapta cumintica rezultatul si totul va fii bine ai sa vezi.

15+
crina
cu 
crina-s spune:
Fetelor va rog sa ma ajutati: prietena mea cea mai buna ma tot bate la cap sa-i spun ce sa-mi ia de ziua mea care e marti. I-am zis sa-mi ia o crema de gravidute pentru corp si burtica dar nu stiu ce firma sa-i spun. Stiu ca ati mai vorbit de creme acum cateva capitole dar neuronul meu gravid nu mai stie. Ajutati-ma!

15+
crina
cu 
kiti2205 spune:
Buna burtici si prietenute! Ce faceti?
Crina, eu stiu de creme de la Avene, Sanosan si Mustella. Cea de la Avene Trixera nu este special pt gravide, dar poate fi folosita fara pb si este fooarte hidratanta. Sau o crema pe baza de unt de Shea, dar, daca se poate fara parabenzeni.
Donna, sunt sigura ca este ok. Dr a spus ceva clar? Nu te stresa. O sa fie bine, o sa vezi 
Kiti,
13+ si mami de Vlad (15.05.2006)
kiti2205 spune:
Aaa..si uitasem... Clabuc

si daca mai este cineva azi la eco 
Kiti,
13+ si mami de Vlad (15.05.2006)
ionela.n spune:
Crina, e foarte buna intrebarea ta despre creme. O sa fiu cu urechile ciulite sa vad ce folosesc fetele.
Eu personal folosesc ulei Nivea de bebelusi, pt burtica, picioare, sani
si mi se pare foarte buna
13+
ionela.n spune:
Clabuc, bafta multa la eco si sa vii cu vesti cat mai bune 

13+
Klarisse spune:
Pup burticile si Hristos a Inviat!
Am revenit si eu dupa o pauza lungaaa de mancare si leneveala, plus ca saptamana asta sunt in concediu deci mai prelungim starea de bine.
Bun venit noilor burticute, sa aveti sarcini usoare, la termen.
Clabuc multa bafta la eco!!
Vineri merg si eu sa il mai vad pe bebe ca tare dor mi-e..
La creme de corp eu folosesc cu succes uleiul special pentru gravide de la Eucerin, este foarte hidratant si tine mult, plus ca toate prietenele mele l-au folosit si au fost multumite.
Va pup pe toate, ma apuc sa mai citesc ce ati mai facut.

Klarisse
graviduta 13+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png