Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010! (32)
Raspunsuri - Pagina 18
pianna spune:
Salutare fetele!
Eu inca nu mi-am reenit pe deplin dupa sarbatori. Si nu pentru ca am "petrecut", din contra am fost fff relaxata. Am stat mai tot timpu in pat si am bagat cate 2 somnicuri pe zi
. Azi e prima zi de lucru si ma simt de parca m-ar fi batit cineva azi-noapte

.
Maine am si eu programare pt DT. Am niste emotiiiii.
11+
vanyy2009 spune:
Hristos A Inviat!!!!!
toate burticutzele
Bun venit noilor burticutze, sarcini usoare si la termen va doresc

Noi am lipsit cateva capitole dar am citit un pic , am fost bolnava si am stat pe antibiotice pana acum
dar acum sunt bine, sper doar sa nu mi se intoaraca boala.
va
12+

fulguta28 spune:
Azi a venit rezultatul de la DT.
Diseara trag o fuga la clinica sa-l ridic. Am sa va anunt cum a iesit.
uta28 este
13+
vanyy2009 spune:
uffff am uitat sa schimb semnatura, suntem mari acum
Tin pumnii pt fetele ce merg azi la doctor. sa veniti numai cu vesti bune

14+

pianna spune:
Hm, vany m-ai dezumflat. Vazusem ca ai carucior colorat la 12 sapatamani si incepusem si eu sa sper
.
11+
chichiutza spune:
Pianna, eu mi-am colorat carutul ( adica sper sa ramana asa!) la 12s si 2z. Depinde de aparat, de pozitia lui bebe si de ochiul ecografistului. Asa ca nu-ti pierde speranta! Poate cine stie! ![]()
Cristina
14+
kiti2205 spune:
Si eu sper sa se vada ceva marti. Daca nu, banuiesc ca o sa aflu la eco pt TT, pe 23 aprilie. Nu conteaza prea mult ce este, sa fie sanatos/-oasa, dar sunt taare curioasa. Plus ca poate mi se mai lipeste si mie de mana vreun body, ceva si tb sa stiu ce culoare ![]()
Kiti,
13+ si mami de Vlad (15.05.2006)
lucianna_83 spune:
n-am descoperit cum sa fac sa raspund unei anumite postari 
eu am folosit mustella la prima sarcina si acum mi-am luat bubchen lotion pt gravide (miroase super si e cremoasa) si scrie pe ea fara paraben. numai ca nici la prima sarcina nici acum nu sunt mare fan ungerii, ma dau cand imi aduc aminte....si cred ca greseala este deja facuta, ca am ramas cu semne in jurul buricului pt ca am avut o burta imensa si cred ca pielea mea nu era pregatita de la sine si nici eu n-am hidratat-o la timp. :(
11+ si mamica de
22.08.2008
Klarisse spune:
Vineri la eco si eu vreau sa intreb daca a ramas fetita, ca deja m-am obisnuit cu ideea. De cumparat inca nu am cumparat nimic si ma ingrozesc ca trebuie sa o iau de la zero. Nu am decat o camera goala![]()
.
Klarisse
graviduta 13+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png