Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010! (32)
Raspunsuri - Pagina 19
oramona spune:
Offf, voi la 12 sapt v-ati colorat caruciorul iar mie nu mi-a putut nici macar numara degetelele.
. Dar i-am vazut piramida nazala(asa cred ca se cheama). O sa astept sa vad ce va fi la 17-18 sapt, ca atunci va fi urmatorul ecograf. Voi eco morfofetala la cate sapt. aveti de gand sa o faceti?Nu stiti, se face la orice cabinet dotat cu eco 4D sau 3D?
Eu sunt la munca, dar nu ma pot deloc mobiliza saptamana aceasta.Nu mai am nici un chef, as vrea sa treaca mai repede lunile ca sa-mi tin puiutul in brate. Cea mica deja face front comun cu bebe impotriva mea.Ii faceam eu gadi, gadi si ca sa scape a vb cu bebe sa-mi dea un piciorus
, m-am amuzat foarte tare. Apoi s-a razgandit si a zis ca-i suficient si numai o palmuta, sa nu-mi fie foarte rau
, o dulcica.
Va
pe toate.
mamica de fetita si
14+
ionela.n spune:
Chichiutza, tie la 12 sapt ti-a zis deja ce e? Eu am fost ieri la eco, am 13 sapt si o zi si dr a zis ca nu se vede sexul, "data viitoare"![]()
Nu-s dezamagita ca nu am vazut, ma bucur mult ca e bebe bine si sanatos ![]()

--------------------------------------------------
13+
lucianna_83 spune:
kiti si eu sunt la fel ca tine....nu conteaza ce sex are dar sa-l aflu mai repede si sa scap de stresu cu "sa fie sanatos". de fapt obsesia mea mergea mai departe....sunt o gramada de boli care le tot vad la TV (ca de, daca stau acasa am timp sa vad, sa aud si sa citesc mult mai multe decat e necesar cateodata) .....boli care nu se vad la eco pt ca fizic bebe e ok dar pe urma nu e chiar ok....nici nu ma gandesc sa sperii pe cineva dar am si eu un pitic pe creier mare si activ.
si sa revin la sexul lui bb....din comoditatea noastra as prefera sa fie baiat ca le am pe toate bleu si bleumarin si cred ca pana la 1 an n-o sa se observe din carut ca e fetita :))....avem doar 3 camere si o sa vina o vreme cand o sa trebuiasca sa stea separat....etc, etc asa ca pt linistea noastra preferam tot un baiat ![]()
11+ si mamica de
22.08.2008
ionela.n spune:
Oramona, ieri am fost la eco morfologica de 1 trimestru si a fost de vis. Am putut sa ii numaram toate degetelele la maini si la picioare, am vazut inimioara, piramida nazala, ochisorii, gurita. Ce mai, am plecat de acolo aproape plangand de emotie ![]()
La eco morfologica de trim 2, merg la 20 sapt, deja mi-am facut programare, sa fiu sigura ![]()
13+
chichiutza spune:
Da, atunci mi-a zis ca e fetita! S-a uitat si 3D ca sa fie sigur. Eco de morfologie de trim 2 o fac la 22s eu.
Cristina
14+
maya71 spune:
Burtici, va
!
Sunt pe fuga si cu creierul in pioneze, asa ca vin la intalnirea cu voi diseara, cand sunt la orizontala si linistita.
zozela spune:
Salutare!
Laly,hai cu vestile..colorate!![]()

Mai merge cineva azi la eco?
lui Mihai si
cu
!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
fulguta28 spune:
zozela, pe langa cele de baza care se dau pt luarea in evidenta mi-au mai dat ASA:
-Citomegalovirusul, toxoplasmoza, rubeola, clamidia, ureaplasma si microplasma. Inca doua analize care nu imi amintesc acum pe moment.
Eu am ureaplasma si de sapt. viitoare trec pe antibiotice timp de 5 zile. Cica ureaplasma rupe membranele.
uta28 este
13+
ionela.n spune:
Fulguta, eu am mai facut ca si analize:
- listeria
- timpul de coagulare
- transaminazele: TGP, TGO
- exam Papa Nicolau
- analizele uzuale
13+