Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010! (32)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

fulguta

Mai..tare mi-e teama..Brrr..ca si mie mi s-au rupt membranele la 35 sapt.

Ureaplasma,Mycoplasma,Chlamydia se fac din col,nu?

lui Mihai si cu !!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Am si eu lista cu analizele ce le are fulguta, dar nu cred ca le voi face deoarece sunt foarte scumpe si chiar nu imi permit...si asa suntem in criza deoarece ne trebuiesc destul de multe pentru nunta. Daca ar fi fost sa facem nunta cum am vrut eu initial, as fi putut sa fac si analizele astea, dar asa... asa sper sa fie totul ok si sa nu imi para rau ca nu le pot face
Mariuk 14s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Daca nu uit si in seara asta sa imi iau borcanel steril, maine ma duc si eu sa imi iau sange pt IgM Toxoplasmoza, ca nu am anticorpi si pt un sumar de urina. Si ma gandeam sa imi fac si un exudat faringian, ca prea m-a luat tusea aia aiurea in tramvai.

Kiti, 13+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

kiti-dilema!

Daca setezi alarma telefonului la o anumita ora,ca sa-ti aminteasca de amarata de programare la dr. si ea saraca te avertizeaza,dar tu o opresti constiincios si te miri ca curca-n creci de ce-o mai zbarnai si asta asa..ce inseamna?!Doamne-fereste!!

lui Mihai si cu !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

kiti-dilema!

Daca setezi alarma telefonului la o anumita ora,ca sa-ti aminteasca de amarata de programare la dr. si ea saraca te avertizeaza,dar tu o opresti constiincios si te miri ca curca-n creci de ce-o mai zbarnai si asta asa..ce inseamna?!Doamne-fereste!!

lui Mihai si cu !!

Inseamna ca si neuronul care il mangaia pe spate pe cel care vomita s-a dus pe apa Sambetei

Kiti, 13+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Am si eu o intrebare. De la cate saptamani a inceput sa vi se vada burtica?
Eu am ceva burtica (mica) dar imi "apare" intotdeauna dupa ce mananc si se mentine pe toata durata zilei. Dimineata sunt aproape plata c sa zic asa.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

ce de burtici vesele!
ma bucur din suflet sa va gasesc asa, dragele mele! sa aveti in continuare sarcini usoare si sa aduceti pe lume la termen bebei sanatosi, papaciosi si frumosi!
maya esti o persoana deosebita!

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

zozela kitiva pup. Nu va mai bateti in neuroni ca mai sunt si altii care au inceput sa uite rau. Eu in afara de alarme am tot felul de biletele care sa-mi aminteasca diverse.
Mi-am trimis si eu azi sumarul de urina. Sper sa nu fii facut vreo infectie urinara.

15+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Mari, eu zic ca e bine sa mergi sa faci toate analizele pe care ti le recomanda medicul. Pentru linistea ta, cel putin

Fetelor, mie nu mi-a dat sa fac micoplasma sau ureaplasma. Sau astea erau in examenul complet de secretie vaginala? Ala l-am facut dar nu mai tin minte exact ce era acolo

--------------------------------------------------
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

Mari-Mariuka, trebuie sa faci totusi macar Chlamydia si Toxoplasma pt ca sunt foarte periculoase. Analizele astea se fac pe 2 variante: IgG si IgM, adica antigen si anticorpi. IgG iti arata daca ai avut vreodata si deci ai anticorpi, iar IgM iti arata daca ai contactat recent parazitul si daca este activ si deci ai antigen. Unele din ele nu au efecte la adult, insa pt fat sunt foarte periculoase. Daca nu ai bani acuma poti macar sa faci doar IgM-ul ca vezi ca e totul ok.
Si mie mi le-a prescris medicul in prima faza si le-am facut pt prima oara in viata mea. Nu facusem niciodata toxoplasma, sau chlamydia sau herpes. Si am constatat cu stupoare ca am anticorpi si de rubeola, si de toxoplasma si de citomegalovirus (de care nici nu auzisem vreodata pana acuma!!!). Asta inseamna ca la un moment dat am avut contact cu acesti microbi. Dar slava domnului ca Imunoglobulinele IgM au iesit toate negative. Deci nu am nimic activ acuma. Dar am ramas socata ca au putut sa treaca prin mine asemenea microbi fara ca eu sa am habar de asa ceva!
13+

ghiocela13

Mergi la inceput