Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010! (32)
Raspunsuri - Pagina 21
ionela.n spune:
Sunt de acord cu Ghiocela. Cateva analize tot TREBUIE sa faci, Mari
--------------------------------------------------
13+
Mari-Mariuk spune:
Da, trebuie, dar acum chiar nu imi permit si aici sunt al naibii de scumpe si se fac doar la un singur laborator, iar sa merg pana la Constanta pentru a le face e cam greu, tot din acelasi motiv: bani insuficienti... poate voi reusi sa le fac cate 2-3 pe luna si asa sa fie mai usor...
Mariuk 14s
ionela.n spune:
Mari, TOATE analizele, pe mine m-au costat in jur de 500 Ron, dar eu a trebuit sa repet cateva dintre ele.
E decizia ta, desigur
In al
, sunt
in 13+
kitzy spune:
Pianna mie burtica mi s-a vazut bine si dimineata cam dupa 15 saptamani, pana atunci, la fel ca si tie, ziua eram aproape plata si dupa ce mancam zici ca eram in luna a 5-a ![]()
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
ionela.n spune:
Fetelor, eu dimineata inainte sa ma ridic din pat, aveam o umflatura cat un gref cam in jumatatea abdomenului si era tare. Bine, nu era o umflatura, doar ca simteam tare si zona era cam cat un gref. Nici nu stiu cum sa explic
Oare era bb? ![]()
In al
, sunt
in 13+
Mari-Mariuk spune:
Ionela, si aici tot cam atat ma costa sa fac analizele de care spuneam mai devreme, dar pentru mine lunile acestea 500 lei reprezinta o avere...iar eu/noi inca suntem saraci...abia am inceput sa ne miscam mai mult, adica sa mai vedem un ban in casa, el cu ceva munca peste program, eu cu vreo 2 meditatii. Poate ca daca merge treaba asa in continuare, va fi bine si vom putea face mai mult de atat, dar pana atunci...rabdam si speram ca totul va fi ok. De fapt, optimismul ne caracterizeaza ![]()
Mariuk 14s
kiti2205 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionela.n Fetelor, eu dimineata inainte sa ma ridic din pat, aveam o umflatura cat un gref cam in jumatatea abdomenului si era tare. Bine, nu era o umflatura, doar ca simteam tare si zona era cam cat un gref. Nici nu stiu cum sa explic Oare era bb? -------------------------------------------------- In al , sunt in 13+ |
Era uterul
. Am patit si eu de cateva ori asa, duminica dimineata toata burtica mea era mutata in stanga
.La primul bebe pe la 14-15 sapt a inceput sa se vada si dimineata, acum vad ca de vreo cateva zile este rotunjoara si la prima ora. Oricum, la a doua sarcina se vede mai repede decat la prima

Kiti,
13+ si mami de Vlad (15.05.2006)
ionela.n spune:
Mari, optimismul intotdeauna e un plus. Te inteleg ca e greu cu banii si cred ca multora dintre noi ne este greu. Si pentru mine a fost un efort maricel sa fac analizele astea, dar stiu ca e bine sa le fac. Ieri am facut DT si nu-mi vine sa cred ca o jumatate de eprubeta de sange recoltat poate costa atat de mult.
Nici daca nu le faci, iar nu e bine. Daca se naste copilul cu probleme (Doamne Fereste) o sa te invinovatesti toata viata ca nu ai facut analizele cand si care trebuia. Aici nu ma refer neaparat la tine, ci in general - la toate femeile.
Intr-adevar, sarcina presupune si cheltuieli destul de mari.
Stiu ca pe vremea mamelor noastre nu se faceau nici ecografii/ DT / TT sau mai stiu eu ce alte analize.
Dar acum tehnologia a avansat si e pacat sa traiesti cu indoiala in suflet atatea luni.
Asa cred eu...
In al
, sunt
in 13+
lucianna_83 spune:
tocmai mi-am facut si eu somnul de frumusete si revigorare :). de la 6 sapt am o stare somnolenta si sunt la fel ca fi-miu, la pranz trebuie sa-mi incarc bateriile sa fiu iar fresh pt runda 2 de joaca. cica starea de somnolenta e de la sarcina...dar la prima sarcina nu imi venea sa dorm la inceput, doar ca de serv si concentrare nici gand....parca eram intr-o euforie totala ![]()
11+ si mamica de
22.08.2008
ionela.n spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kiti2205
Era uterul . Am patit si eu de cateva ori asa, duminica dimineata toata burtica mea era mutata in stanga .La primul bebe pe la 14-15 sapt a inceput sa se vada si dimineata, acum vad ca de vreo cateva zile este rotunjoara si la prima ora. Oricum, la a doua sarcina se vede mai repede decat la prima ![]() Kiti, 13+ si mami de Vlad (15.05.2006) |
Kiti, multumesc frumos de lamuriri. Azi a fost prima zi cand am simtit mai puternic umflatura
. Si in alte dimineti se simtea, dar nu asa pronuntat ca azi. Deci e de bine, nu are rost sa ma alarmez--------------------------------------------------
In al
, sunt
in 13+