Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010! (32)
Raspunsuri - Pagina 22
lucianna_83 spune:
ca vorbeati de analize, la sange am facut si eu tot ce se poate de sarcina si uzuale si urina....dar inca nu am facut secretiile pt ca m-am dus la cabinet marti (in Sapt Mare) si nu mai recoltau....asa ca pana la sf lunii sper sa fac si asta :)
toxo de obicei se repeta din 2 in luni, pe toata sarcina, dar e ff importanta sa stii cum sta treaba inca de la inceputul sarcinii, mai ales pt cele care intra in contact cu animale, pisici in casa...etc
11+ si mamica de
22.08.2008
geo_s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mari-Mariuk Ionela, si aici tot cam atat ma costa sa fac analizele de care spuneam mai devreme, dar pentru mine lunile acestea 500 lei reprezinta o avere...iar eu/noi inca suntem saraci...abia am inceput sa ne miscam mai mult, adica sa mai vedem un ban in casa, el cu ceva munca peste program, eu cu vreo 2 meditatii. Poate ca daca merge treaba asa in continuare, va fi bine si vom putea face mai mult de atat, dar pana atunci...rabdam si speram ca totul va fi ok. De fapt, optimismul ne caracterizeaza Mariuk 14s |
Salut! - eu am facut analizele astea in Constanta si m-au costat 400 ron, dar cu o specificatie: analizele de specialitate tip cito, toxo, virus hepatic, herpes au costat 380ron, restul de 20 de analize au fost compensate si a mai trebuit sa dau eu 20ron.
geo 17+ un
si o surprize...surprize!
Klarisse spune:
Fetelor voi faceti ceva gimnastica pentru gravide, sau ati facut la sarcinile anterioare? Eu as vrea sa ma apuc de pilates pentru gravide..
Klarisse
graviduta 13+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
kiti2205 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Klarisse Fetelor voi faceti ceva gimnastica pentru gravide, sau ati facut la sarcinile anterioare? Eu as vrea sa ma apuc de pilates pentru gravide.. Klarisse graviduta 13+ ![]() http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png |
Eu sunt lenesa by default. Urasc orice fel de exercitiu. De ce sa te strofoci cand poti sa stai pe banca, la soare

Kiti,
13+ si mami de Vlad (15.05.2006)
Klarisse spune:
Kiti daca as sti sa innot ar fi super.. dar asa imi ramane pilatesul,care sper sa ma ajute si cu scolioza lombara care sigur o sa-mi dea de furca pe masura ce avanseaza sarcina.

Klarisse
graviduta 13+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
Mari-Mariuk spune:
geo_s, aici am facut toate analizele de rutina si nu au costat prea mult, dar sunt inca 5 ce ar trebui sa le fac si alea ma omoara...aici as da aprox 500 lei sa le fac, daca vin la Constanta, plata lor+drum,mancare, etc, tot atat ma costa... eu sper sa reusesc sa ma descurc si aici...plus ca dupa 20 aprilie o sa fac TT si poate tot atunci fac o parte din cele 5...
Mariuk 14s
kiti2205 spune:
Eu nu sunt mare inotatoare, asa ca unul mic imi este de ajuns. Este unul chiar pe straduta unde lucrez eu, la un hotel - Casa Victor. Nu e mare, dar pt mine cred ca este numai bun. Plus ca imi e usor fiind atat de aproape.
Kiti,
chichiutza spune:
Si eu trebuie sa repet toxo si cmv ca n-am anticorpi. Alti bani, alta distractie!
Sport nu fac nici eu, desi a fost o vreme cand zi de zi faceam cate ceva. As inota, dar nu prea stiu nici un bazin apropiat. Apoi...sunt cat o balena...
Cristina
14+
kiti2205 spune:
Si eu ce oi fi? Delfin? ![]()
Lasa, soro, ca acum avem dreptul sa aratam cum vrem noi, da? Prin ce zona lucrezi? Poate este prin apropiere ceva. 
Kiti,