Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010! (32)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

Kiti, in ce zona lucrezi? Eu stiu asa...mai multe bazine prin oras, dar parca nu am curaj sa merg oriunde. stii ca e foarte periculos cu apa. Nu stii niciodata cum o intretin aia!
Dar tare mult as vrea si eu sa inot ca lucram mult si amortesc pe scaun toata ziua.
Chichiuta, tu in ce zona locuiesti? Daca vrei sa mergi in weekend as putea sa vin eu sa te iau ca tare bine ar fi sa ne miscam un pic, si asa nu am cu cine merge. Cred ca face bine si copilului!

ghiocela13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Aoleu! Eu ma plang ca sunt prea slaba....am sperat ca poate reusesc sa ma apropii de greutatea normala pentru inaltimea mea inca din primele luni dar de unde? mai am nevoie de 3 kg. La mine problema e ca slabesc destul de repede, uneori prea repede...Am facut anii trecuti niste analize sa vad ce ar putea fi in neregula si nimic...toate bune si ok, doar ca am arderile rapide...iar dr mea m-a sfatuit atunci sa las asa organismul, sa nu iau vitamine sau alte de-astea deoarece e posibil sa ma ingras si apoi sa plang ca nu pot slabi..
Mariuk 14s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariciu80 spune:

Fetele si Hristos a inviat!

Am revenit si eu dupa o absenta mai lunga. Sunt... ok. Va multumesc din suflet tuturor pt gandurile bune. M-au impresionat pana la lacrimi. Poate candva ma voi putea aduna sa va povestesc cate ceva.

Ariciu in 15+ si mamica de de 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Bine ai revenit ariciule!!!
Speram sa vii mai des pe aici!

Mariuk 14s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2010 spune:

Capitol nou!!

Mergi la inceput