Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010! (32)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Fulguta nu-i prea indicat sexul sexul cand ai placenta jos inserata, poti crea probleme pe acolo, mai bine abtine-te pana iti da dr unda verde.
Io n-am avut chef de zburataceli toata sarcina

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Faza este ca nici unul din medicii mei (am doi) nu mi-au interzis contactul sexual. De informat, m-am informat pe site-urile de specialitate si nu se mai recomanda sexul dupa 21-28 de sapt.

Mie imi tropaie hormonii in mine, dar ma mai informez.

uta28 este 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Fetelor va multumesc mult pentru primire si urari. Imi cer scuze dar in asa scurt timp nu prea v-am retinut numele ....stiti cum e la inceput, sper sa ne acomodam repede. Nu stiam ca trebuie sa scriu 10 mesaje ca sa nu mai fiu moderata, nici macar cu fereastra in care scriu nu-mi e asa de cunoscuta....
Sa speram ca o sa am timp sa intru de mai multe ori pe zi, nu numai la pranz cand doarme piticu....inca stau acasa cu el si voi ramane in continuare, dar e mai rau decat un servici full time .

11+ si mamica de 22.08.2008

Mergi la inceput

fulguta, ca sunt aici pe faza....eu am facut sex la primul copil din prima pana in ultima clipa .....si chiar la 40 sapt, dupa 2 ore mi s-a rupt apa :)) sincer n-a fost nici o problema si nici nu mi-a interzis nimeni....asa ca daca tu te simti confortabil si sotul la fel...urmati impulsul de moment

Mergi la inceput

singurele date care trebuie sa le dau sunt UM si DPN? UM 23.12.2009 dar la prima eco a iesit mai mic cu 4 sapt si vad ca inca se mentine asa, pt ca nu-l am regulat...asa ca pana la sf lui oct cred ca nasc, adica sigur :)). pe 13 apr ma duc la 3D si atunci sper sa-mi spuna mai multe detalii.
si o sa nasc cu Dr Ana Maria Floare in Elias. Tot cu ea l-am nascut si pe Raul dar in Pantelimon. Asta este alta poveste, daca e o spun (scriu) maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Fulguta si eu am placenta joasa. Doctorita mi-a zis sa evit contactul sexual pana la urmatoarea eco sa vedem atunci daca a migrat sau nu in sus. Despre interzicerea dupa 21-28 de saptamani n-am mai auzit niciodata, ba din contra. Daca ai chef e chiar recomandat, multe femei insa nu isi doresc. Daca ai chef( si placenta in pozitie buna) e bine sa faci pana te saturi ca pe urma n-o sa mai ai timp

Fisitq felicitari pentru rezultatul de la DT! Dar de ce mai faci si TT daca DT a iesit bine? Eu am inteles ca ambele ofera aceasi informatie. Intreb de curiozitate ca eu la prima sarcina nu am facut nici macar TT-ul, doctorul a zis ca sunt atat de low risk( varsta si genetic) ca nu are rost sa ne batem capul cu el.

fianna cu printisorul Matei

12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna dimineata, burticute! Va invit sa bem impreuna cafeluta, ceaiul sau lapticul , fac cinste cu ce vreti voi.
Despre , noi nu avem interdictie , asa ca profitam, chiar daca apoi mai am stari de greata.Oricum cel mai bine, ca sa fie totul ok, e sa faci cum zic doctorii.

mamica de fetita si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

Buna dimineata cosanzene-insarcinate!!!
Eu sunt la serv si nu prea pot sa scriu ca avem mult lucru, insa citesc din cand in cand cu mare atentie forumul pt ca ma energizeaza si ma binedispune!!!
Apropos de subiectul de aseara...., declar deschisa sesiunea de sex salbatic pentru toata lumea!

Asa ca...dragi cosinzene-rotunjoare, sunteti rugate sa onorati, pe rand, invitatia impreuna cu consortul din dotare!!!

O zi minunata si usoara va doresc la toate!!!!
13+

ghiocela13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Buna burtici
Nici mie nu mi-a zis nimic dr. ca nu ar fi indicat sexul. Cred ca fiecare cum simte si cum se simte

--------------------------------------------------
13+

Mergi la inceput

Buna dimi!
nu am spus ca singura perioada care am tinut-o fara sex a fost cea de dupa nastere, 40 zile, sufeream cand mai aveam putin si trebuia sa nasc si ma gandeam la cele 40 zile :)), dar ca sa fiu sincera nici n-am stiut cand au trecut, eu am avut probleme dupa ce am nascut si copci in interior mi-a scos dr pana la 5 sapt dupa nastere (asa multe erau si locul nu se vindeca chiar usor) si chiar si cand ne-a dat unda verde tot nu eram pregatita....parca eram virgina si ma tot suceam si invarteam pana am prins curaj :))

O gramada de pers mi-au spus ca la al2lea bb e mult mai usor si sunt mult mai relaxata....dar eu am o gramada de emotii si chiar mi-e frica de starea lui. nici optimista nu mai sunt, parca vad totul naspa, deja am facut 2 eco la care am stat cu sufletu la gura pana am auzit ca totul e ok.

La primul am facut DT, cu toate ca nu era nevoie, dar din curiozitate l-am facut, acum nu mai am nici o curiozitate ca stiu ca e doar un sondaj si eco conteaza mult daca e facuta cum trebuie. daca are cineva argumente contra chiar as vrea sa le aud, ca sapt viitoare fac eco de 12 sapt si poate ma sucesc si fac si acum DT . Apropos de eco, pt fetele din Buc, pe la ce dr le faceti?

Mergi la inceput