Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010! (32)
Raspunsuri - Pagina 14
ionela.n spune:
Am revenit cu vesti bune ![]()
Ecografia a fost ok, toate bune si frumoase. Am putut sa numaram degetelele de la maini si picioruse, are TOT ce trebuie doar ca nu s-a putut vedea daca e fetita sau baietel. Oricum m-am linistit cand am vazut ca se dezvolta normal.
Si... se pare ca eu calculasem gresit, nu aveam 12 sapt si 4 zile ci 13 sapt si o zi ![]()
N-am facut DT azi pt ca plecasera cei de la laborator, asa ca o sa merg maine dim.
Pentru eco morfologica de trim 2, trebuie sa merg la medlife la dr. Steriu. A fost cineva la ea? Cum e?
Pentru DT-interpretare, o sa revin la dr meu peste 1 luna.
Pana atunci, pot sta linistita. Toate analizele au iesit bine 
13+
Fistiq spune:
Felicitari Ionela! Nu se putea sa fie altfel decit bine!
-------------------------------------
cu burticuta bleo de 14 +
crina-s spune:
IOANA ma bucur ca ai adus vesti bune de la eco.Sa auzim numai vesti din acestea si de acum incolo.
Ma bucur tare mult pentru tine.

15+
crina
cu 
ionela.n spune:
Multumesc fetelor, am fost foarte emotionata. Mi-au dat lacrimile cand a zis doctorul "acum face tumbe" ![]()
E ingerasul meu mic care creste frumos 
Intr-adevar, sunt sentimente de nedescris 

--------------------------------------------------
13+
Fistiq spune:
Mmm, da, cred ca stiu si eu sentimentul pe care il descrii ![]()
Pina acum am fost sigura la ecografii, taticul fiind ocupat. Data viitoare nu mai are scapare, deja l-am anuntat sa rezolve cum vrea sau cum stie si la ora 12 sa fie cu mine. Asta mai ales pt ca l-am vazut cum a reactionat la poze: cu un mare oaaau si o expresie pe masura!! Asa ca vreau sa traiasca pe viu sentimentul pe care tocmai il descriai, Ionela 
-------------------------------------
cu burticuta bleo de 14 +
oramona spune:
Ionela, ma bucur mult pentru tine.Si nazdravanul nostru se rotea pe toate partile si a fost tare frumos. Pt tine
.
Clabuc, iti tinem si tie pumnii pentru maine si sa te intorci tot numai cu vesti din cele mai bune 
Luciana, bun venit si sa ramai alaturi de noi pe parcursul celor 40 de saptamani. Sa fie cea mai frumoasa odisee, din cate au existat.

a toate burticutele.
mamica de fetita si
14+
ionela.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Fistiq Mmm, da, cred ca stiu si eu sentimentul pe care il descrii Pina acum am fost sigura la ecografii, taticul fiind ocupat. Data viitoare nu mai are scapare, deja l-am anuntat sa rezolve cum vrea sau cum stie si la ora 12 sa fie cu mine. Asta mai ales pt ca l-am vazut cum a reactionat la poze: cu un mare oaaau si o expresie pe masura!! Asa ca vreau sa traiasca pe viu sentimentul pe care tocmai il descriai, Ionela ![]() ------------------------------------- cu burticuta bleo de 14 + |
Azi a fost si sotul meu cu mine si incercam sa nu ma uit la el ca imi dadeau lacrimile cand vedeam ca e emotionat. Ma bucur mult ca a mers si el, stiu ca i-a placut mult
Am si facut programare pt eco viitoare, sa stau linistita, sa nu mai trebuiasca sa ma apuce nervii ca nu reusesc sa gasesc programare la ora care imi convine mie
--------------------------------------------------
13+
Mari-Mariuk spune:
Buna seara burtici!
E frumos cand se aud vesti bune legate de analize! Eu abia maine o sa intru in posesia rezultatelor la sange deoarece am fost plecata. Intre timp am reusit sa ,,prind" o mica raceala...ma supara nasul si fruntea...e sinuzita de vina...sper sa treaca repede cu ceaiuri.
Ma bag sub plapuma acum si ne ,,auzim" maine.
Mariuk 13+
maya71 spune:
Burtici, va
pe toate si ma bucur ca v/am regasit (de vestile bune nici nu mai zic) asa sa fie mereu...
Madutza, Yoni... gadilici si
cat cuprinde.
Madutza, cum ziceai ca se numeste forumul acela... 'Aspirante...'?
Vroiam sa 'arunc un ochii' dar cred ca maine...
... sa va gasesc tot asa in fiecare zi!
de noapte buna!
fulguta28 spune:
Am o intrebare pentru toate burticutele.
La ecografia morfofetala, cate dintre voi au fost "diagnosticate" cu placenta joasa. Cunosc faptul ca placenta poate migra la locul ei, dar pana atunci, se poate face sex? Io nu mai pot sa stau asa pe uscat.
uta28 este
13+