Licurici de ianuarie - februarie 2009 (100)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

stiu andreea de back up, cumva ne-om putea imparti, o ora unu, o ora altul

noi avem si bunicii nostri - da-s batrani, toti peste 80. da na, la nevoie mare mare ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Sarbatori Fericite!! Eu pot sa va zic deja... HRISTOS A INVIAT!!

La Multi Ani Cristi!! De ziua toate visele sa ti se indeplineasca!
La Multi Ani Venarata!! Multa sanatate si tot ce-ti doresti!!

La mine a aproape 2am... Am stat cu Tati la un dvd.
Va pup si va urez la toate numai bucurii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

----------------------------------------------------------------------------
citat din mesajul lui alinuk

Citat:
citat din mesajul lui ariya

...barbata-miu s-a deghizat ,numai sa-i atraga atentia,numai ca am ras doar eu si fi-mea...
amedeo 12ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

daca mai citesti fii atenta la alta tehnica (evident si cine se mai confrunta cu schema asta)

noi aplicam varianta 'aerosoli cu trompetele'
la Andu caci acum Teo face parte din formatia de trompetishti aburitori
(la el daca are nevoie nu ma doare capul, isi face singur aerosolii)
deci musai sa ai in casa una bucata folie de plastic sau aluminiu..din alea de sunt pe un sul de carton si se folosesc la acoperit ....

deci acea tzeava folosita pe post de trompeta asigura (cel putin la noi) succes maxim, evident si cu talentul actorilor
Teo si tati sufla prin ele si fac in diverse feluri (nu vreau sa stiu ce parere o avea cineva care trece intamplator pe la usa ) de e bebe Andu plin de uimire si surpriza pret de aprx 10 min cat e sedinta ....
la noi tzine!

va uram bafta si insanatosire grabnica!

Asparagus si tie multa sanatate iti doresc.
Bine ca vine mami!

Eu am impresia ca mereu voi fi un copil mare...cand sunt bolnavioara si vine mami la mine, parca mi-e mai usor, imi trece mai repede... nu stiu cum sa explic.

In alta ordine de idei, vreau sa va zic ca zilele astea am fost bucatar ajutor pt Cami ...ea m-a onorat cu acest rang...
prin messanger, ce credeatzi!?...adica eu cu heirupul o tineam de vorba si ea harnicutza prepara bucate gustoase

draga noastra Dzeu sa te rasplateasca si sa te binecuvanteze pentru inima ta mare,

negresit sa vii cu vesti

zi linistita va dorim!

-----------------------------------------------------------------------------------

poate acum se va modera mai repede si ajungeti sa cititi
acest mesaj scris la pg 6 de dimi si aparut cand erati la pg 9

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

un vis pentru ei, pentru micutzii mai putin norocosi

www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Seara buna,

Ma alatur si eu grupului de "insangerate" de pe aici si pe Razvi il inscriu din nou in grupul muciosilor...ii curga garla nene si tuseste de zici ca a tutunit o viata de om

Aspiram, facem aerosoli, poate trec

Maine mergem la socrii la masa...o sa am un gentoi cat casa cu siropele, nebulizator & co.

Sper sa-i treaca ca joi trebuie sa facem si noi ROR-ul...daca nu trece, nu fac nimic

Multa sanatate bolnaviorilor

Sarbatori fericite fetelor

gascha

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Pentru ca maine nu mai pot sa intru va doresc ca Sfintele Sarbatori de Paste sa va aduca pace in suflet, armonie si fericire in familie si multa multa sanatate!

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Mai ce-i cu toata trupa asta de "insangerate" exact acum de Sarbatori? Eu nu merg la biserica... dar tot as fi preferat sa fiu "sans scutece" ca avem si noi cateva zile de vacanta si eu mi-s ... Niagara Falls down there

Mi-am luat netbook (si telefon Samsung Tocco) - acum se joaca tati cu el adica instaleaza una-alta. Mister doarme... ca era tare obosit (a refuzat sa faca ziua nani si acum poti taia lemne pe el) arca vad ca la noapte o sa mearga la culcare tarziu de tot.

Irina, daca nu puteti merge la rude de sarbatori - nu puteti si gata! Si neamurile.. fie la ei acolo! Pai cum, Andreitza intentionat a racit sa le strice lor Pastele? Poftim treaba!!

Inca o data, multa sanatate la toata lumea!!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Dark pai asteptam pozici dupa ce instaleaza tati toate cele necesare

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koruccia spune:

Vin si eu in ultimul ceas (da am scuze ca am muncit pe branci azi, ca de, eu las totul pe ultima suta). Deci:

La multi ani Cristi!Sa ne traiesti si sa fii fericita si implinita alaturi de ai tai!

La multi ani Venerata!

Ioana, imi pare tare rau ca ai facut pana la urma boala, stiu ca nu e floare la ureche la varsta adulta. Ma bucur ca reuseste mama ta sa vina la tine si va urez sa aveti totusi sarbatori linistite, atat cat e posibil!

Irina, imi pare rau pentru raceala lui Andrei. Zic si eu sa faci ce e mai bine pentru copil. Si noi suntem cam tot pe acolo, ca si Cati a luat minunatul virus de la mine, azi noapte a fost cosmar (da o-nteleg, ca in prima noapte de virus nici eu n-am dormit), iar azi e chinuita, maraita, mucioasa etc, asa ca am renuntat sa mergem la inviere, desi socrii se oferisera sa vina sa stea cu ea (eveniment rar la noi). Asa ca mergem maine pe rand la cate o slujba eu si Ste, iar luni, cand era programat un picinic de Pasquetta stam frumos loco..important e sa se faca gaza bine.
Multa sanatate lui Andrei!

mara, crisspy, sanatate si puilor vostri!
Sper sa nu fi uitat pe cineva ca nu am mai recitit din urma!

Ah, sa va zic..eu antitalent la bucatarie m-am chinuit iar cu cozonaci (da Ledi, nu ma las dupa cum vezi:))), da macar de data asta au iesit comestibili (prima data au mers la gunoi si a doua oara am mancat numai eu). Well, dupa ce m-am chinuit eu toata ziua, seara mi-a sunat la usa vecina din Iasi de care v-am mai zis, care mi-a adus ditai cozonacul, pasca si ouale rosii, ca la ei se da pentru morti si de Paste (se pare ca ne-au luat de suflet). Daca as fi stiut nu ma dadeam de ceasul mortii eu toata ziua sa cozonacesc si sa inrosesc oua (evident si aici a iesit cu pierdei colaterale, da macar am poza sa-i arat la mami).

Va doresc sa aveti o noapte cu lumina si pace si ne auzim maine pentru urari.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Deci,noi avem primul semn de buna purtare,desi eu sper sa nu ramana semn deloc..dar..
Azi,fix cand sa-l scoata ta-su afara,s-a impiedicat si a cazut cu capul in caloriferul electric.Sa turbez..Nu aveam nici apa oxigenata in casa..si nu mi-a dat prin cap ca-l pot da si cu betadina..Bun,are o crestatura in frunte..Nu va zic ca am sarit din pat intr-o fractiune de secunda si l-am luat de jos in brate,uitand ca-s operata..Pana a fost tati jos dupa apa oxigenata l-am tot tinut,ca plangea frate..si evident ca apoi m-au luat toate durerile.
Deci,stiu ca mamicile care au bebei mai mari sunt invatate,dar eu nu..m-am speriat si-mi venea sa plang de nervi,ca a cazut sub ochii mei.!

A venit si Rox 2min,se cam rusineaza de ea..dar ii place totusi:)))

A venit si Camelia cu sotul si Antonia.I-am multumit si atunci,ii multumesc si acum..si evident tuturor fetelor care ne-au facut aceasta frumoasa surpriza(Gabi va multumeste si el).Copiii au fost tare fericiti..unu alerga,altu pe jos..fii-miu e cam brutal asa la mangaiat.,dar il invat eu mai incolo cum trebuie sa te porti cu o fata.
Sotul Cameliei l-a impartasit pe David,care a cam marait,ca deh,asa facem noi cand ii dam tratamentul..unul in tine si altul cu lingura la gurita lui si era speriat saracutul..
O mai las si pe Camelia sa spuna..
Va pupam si va dorim Paste fericit!

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Irina,multa,multa sanatate lui Andrei.Si eu zic ca fetele,copilul e pe primul plan,asa ca nu te mai stresa si nu mai plange.Boala nu te intreaba daca poate veni,daca se supara unul sau altul..Hai,fruntea sus!

Crisspy,tortul meu unde-i?L-ai ornat macar?Ce face Razvi?Va dorim si voua multa sanatate.

Dark,sa stapanesti sanatoasa lucrusoarele.

Alinuk,metoda cu cantatul si scalambaitul si dansatul si alte minuni,merge pe perioade scurte si doar uneori.Am experimentat=o si noi o vreme..cand tati dansa si se maimutarea,iar copilul statea mut de uimire cu ochii pe el.Insa,cum faceam doua ture,una dupa alta,la sfarsitul celor 2 sedinte nu stiam pe cine sa adun de pe jos..pe David,k urla deja la tura nr 2,sau pe ta-su lesinat de atata maimutarit
Acum nu mai merge nimic din pacate..reclamele uneori..rareori..

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Mergi la inceput