Licurici de ianuarie - februarie 2009 (100)
Raspunsuri - Pagina 10

deliafairais spune:
 va urez si eu o duminica de pasti minunata!!! sa invieze Hristos si in vietile noastre si sa ne faca parte de speranta vietii vesnice pe care a adus-o invierea Lui!

crisspy spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui Leditia Crisspy,tortul meu unde-i? ![]()  | 
E pe vine
Razvi doarme, abia respira saracutzul...ma mir ca a mancat bibele de lapte ca respira pe gura...in rest peste zi nu a stat o clipa da' e marait...vrea numai in brate, se da cu capu' de toate cele...
Or trece ei si mucii astia odata
 la familia in frunte cu David...sper sa nu ramaneti insemnati
Crisspy,
 fericita de 
 Razvi

Leditia spune:
 Foloseste prastia mai..cum te-am invatat.![]()

tzumpilicul bolnavior sa treaca repede,repede.
POZE CU NOI
 de  David Christian

Speranta si incredere pentru David 
Bazar general

crisspy spune:
 Tocmai a varsat tot ce a mancat....s-a innecat si a dat afara tot...

S-a speriat ingrozitor ca i-a venit si pe nasuc...abia am putut sa-l calmam 3 pers: eu, Adi si mami
Acus' incearca sa-l adoarma...
Crisspy, 
 fericita de 
 Razvi

Leditia spune:
 Offf..Crisspy,nu-l aspirati inainte de a-i da papica?Noi asa faceam,tocmai sa nu verse...
Multa,multa sanatate.Va pupam si va imbratisam cu drag.
POZE CU NOI
 de  David Christian

Speranta si incredere pentru David 
Bazar general

Anculet spune:
 Vroiam sa spun si eu: "Paste fericit!",ca doar sunteti cumva o parte din familia mea
Noi suntem bine,Alexandra n-a avut nicio reactie la ror (facut luna trecuta pe 17),are in schimb 11650 gr,de inaltime nush cat sa va spun,pt ca n-a mai masurat-o,papa super bine,dar se trezeste de nspe mii de ori noaptea,si are doar 6 dinti
Ma inscriu si eu in clubul celor vizitate de rushi
,chiar ca e epidemie aici
.
Hristos a Inviat!
fetele vesele
Alexandra Maria- 02.02.2009

ingrid70 spune:
 Si noi aspiram bebelul inainte de laptic 
.IrinaC, eu le-as spune sec ca e copilul bolnav si nu mai mergem niciunde si ca ei se pot duce cu microbuz, autobuz, taxi, tren sau cu ce vor ei, unde si cand vor ei. Dar cred ca tu vei pune copilul pe drumuri pentru a nu-ti sari familia in cap, ca sa esti tu, nu vrei sa se supere nimeni. Eu zic sa te gandesti la Andreita ca e bolnavior si nu cred ca o sa-i faca bine o "excursie" acum.Asa m-as duce la Inviere, dar nu-l putem lasa pe alex singur ca el se mai trezeste noaptea....

IRA_LIZA spune:
 Cristos a inviat! va imbratisam pe toti, sa fiti sanatosi si sa aveti un an extraordinar!
Ira, mamica Elizei

ingrid70 spune:
 Cristos a inviat! Paste Fericit! Sanatate multa si noroc de un an frumos, luminos, extraordinar! 

cris30 spune:
 Hristos a inviat!!!!

Crisspy, sanatate multa lui Razvi!!

Daria-Julia (21 decembrie 2008)
 http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png