Licurici de ianuarie - februarie 2009 (100)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Mara, cum e flavi?dar andru?

Vlad vad ca e mai bine deocamdata, sa speram ca va fi si in continuare

Mami puiutului Vlad Mihai

Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axis spune:

Salutare tuturor1

La multi ani Crisspy si Cristi!

Saptamana asta Ana a cazut pe scari - s-a rostogolit de vreo doua ori, intocmai ca o papusa de cascadorie, dar s-a ridicat nevatamata - nici macar un cucui! Ma gandesc cate lucruri grave ar fi putut sa se intample...dar nu s-au intamplat! Minuni exista. :)

Pyc, eu si sotul meu ne-am dat demisia si ne-am mutat din Bucuresti imediat dupa ce am nascut-o pe Ana. Nu merita sa ramanem la un job care ne lua toata energia, in conditiile in care aveam de crescut un copil. A fost o decizie dificila, urmand ca noi sa incepem practic o noua viata, dar nu regretam nici un moment aceasta alegere. Buna ideea cu cortul, am sa-i fac si eu Anei!

Ledi, am vazut pe blog ca esti interesata de terapiile alternative. Cu sistemul medical in cadere libera si cu o presiune crescanda din partea populatiei, a carei morbiditate creste de la an la an, poate va trebui sa cauti solutii de vindecare, altele decat cele traditionale. Daca vrei, pot sa ma interesaz si eu.

Porumbita, un copil nu plange niciodata fara motiv.

Bebelusi, ai vazut c-a trecut ?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Sanatate multa la toti bolnaviorii!!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

La multi ani Cristi!
La multi ani Venerata!

sa va zic??cum ieri am muncit ca o tampita si toata sapt am alergat sa fie totul bine si sa petrecem si noi..sa terminam cu casa etc etc si azi noapte dintr o data bang a mrr toata noaptea pt ca ca A RACIT!Are muci cat cuprinde nu sunt doar aposi, inca e afebril pe la 37.7 dar mucii colcaie si el are o stare modificataSi io ce fac acum ca tot neamu merge maine la Pitesti??acum l am culcat pap ceva si bagam si noi..deci curat ghinion am plans de ciuda.ASEARA NU AVEA NIMIC...offffffffffffff dc am fi fost numa noi 3 era una asa soacra mea ne asteapta , ai mei asta stiau ca facem is pregatioti, fratele lui Radu la fel, plus ca toti depind de masinile noastre, Radu tbuia sa conduca Dacia si prietena lui Cosmin loganu' ..Asa ma enerv ca noi in mod normal ar tbui sa stam acasa si toti au niste fete si niste voci ofilite nu zice unu" saracu Andrei " toti ca " le stricam Pastele"

Ma duc in pat ca s franta

Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Irina, sanatate multa, sper sa se faca repede bine Andreiutzu. Sfatul meu este sa te intereseze numai de copil, daca e spre binele lui sa stati acasa, stati cu el acasa...lasa rudele sa se supere daca e cazul, nu conteaza decat ca Andrei sa se faca repede bine

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

selene io intreb pe cele care de la 2 ani nu au de ales. adica io merg la lucru si cu el ce sa fac?

Pai era "NU" si daca mergeam la lucru, cristi... Adica o lasam cu soacra, cred... Cu instructiuni exacte...

Alta e situatia cand nu ai incotro.

La mine e asa de cald, ca azi am iesit afara in tricou. Eu si tati, adica, Daria in rochita.

Matusa i-a trimis Dariei haine de firma My Little Bear, cumparate din Real cu niste preturi de am cazut pe spate... Si o papusa-bebe care inoata, tremura si stranuta cand o scoti din apa, incepe sa rada daca o invelesti in prosopel, zice "mama-dada" daca o apesi pe burtica...

Nebuneli...

Un puc mititel / Face numai ce vrea el!

Daria Nandini

http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png

Lucrusoare de daruit

Particip la bazaruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

ai nostri toti lucreaza

nu am cu cine sa il las

si am mai mare incredere in gradi sau cresa decat in bona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axis spune:

Irina, de ce am eu oare senzatia ca nici de data asta nu vei pune piciorul in prag?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Am intrat rapid sa urez tuturor un Paste Fericit!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Irina, copilul e prioritar. Vor mai fi si alte sarbatori de Paste.
Nici noi nu ne vedem cu nimeni. Suntem cu boli de o luna de zile. Urasc gradinita.
Cristi, n-am citit discutia, dar sa stii ca trebuie sa ai si back up la gradi/cresa, mai ales in primul an. Cum spuneam, noi plimbam virusi intre noi de o luna de zile, sursa fiind gradi. Cea mai noua e o otita diagnosticata ieri, in vinerea mare, lumea mergea la biserica, noi la urgente .

Va pup,
Revin cand voi fi mai libera.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput