Licurici de ianuarie - februarie 2009 (100)
Raspunsuri - Pagina 7
Leditia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui deliafairais aici ninge cu fulgi maaari de desi! merry eastern! mamica de pui zambaret david din 4 ian 2009 |
wow,ce nasol..si aici s-a innorat si-mi facusem sperante ca dupa amiaza il scoate si pe David putin afara ,ca ieri a dormit pana la 6 ..de la 4Evident ca distractia s-a prelungit pana pe la 10,30..ca doar era fresh,nu?Apoi s-a trezit pe la 1 ca-i era fomica..dar nici nu indraznesc sa ma plang eu pt o trezire(mai ales ca acum merge barbata-miu la el),cand Porumbita draga de ea,se trezeste de n ori pe noapte.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
Leditia spune:
Micola,tu esti Cosmina?
POZE CU NOI
de David Christian
Bazar general
micola spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Leditia Micola,tu esti Cosmina? |
da, pui, mai mult Lavinia, decat Cosmina, dar, da, eu sunt.
micola spune:
La multi ani Cristi!Sa fii sanatoasa, fericita, iubita, implinita alaturi de toti cei dragi inimii tale!!!
Fetelor, eu cred ca in curand il invat pe olita ca nu mai sta deloc la schimbatstiu ca nici pe olita nu va sta, ca l-am incercat o data, dar si de cearceafuri pline de kkci de-al lui m-am saturat, mai ales ca eu am huse de pat, cu elastic si ma omoara sa le tot schimb
Dar sa vedem cum fac, am zis ca zilele astea il urmaresc cam pe la ce ore face, desi nu prea cred in chestia asta, ca doar nici eu nu fac la ore fixe
iar a adormit in scaunul de masa
fug sa fac salata si eclerele
deliafairais spune:
si david se trezeste de un milion de ori pe noapte...acum il dezvat de titi incet incet. deja ziua nu ii mai dau deloc de cateva zile, iar de noaptea trecuta am inceput sa ii dau ceai. si coincidenta sau nu, s-a trezit doar de 2 ori. sper sa functioneze ceaiul si pt a opri trezitul de noapte, ca ma simt f obosita...nu am mai dormit o noapte intreaga de cand eram insarcinata prin luna 9 si nu mai puteam dormi confortabil nicicum (dar macar burtoiul nu plangea:))
ledi, am vb cu sotia pediatrului meu (e si asistenta). ei au un caz de fibroza, un baietel de 4 ani. au depistat de cand avea o luna. mi-a zis ca niciodata nu au avut probleme cu pulmozyme pt ca astia de la brasov isi organizeaza banii ca sa fie in primul rand medicamente pt bolile astea. zicea ca luna trecuta, chiar au sunat-o pe mamica baietelului sa mearga la bv sa ia toate fiolele pt luna respectiva ca ce ramane vor sa exporte. e naspa ca sunteti inscrisi la casa de asigurari din constanta... in fine, a zis ca iti recomanda din tot sufletul sa mergi la timisoara. mamica baietelului de care ziceam a invatat f f multe chestii acolo, a zis ca baiatul sare pe o saltea, umfla baloane, face f multe lucruri faine ca sa isi solicite plamanii. si a mai zis ca e asa de bine dezvoltat incat nu ai cum sa-ti dai seama ca e bolnav. sa dea Dumnezeu sa fie asa si cu David!
micola spune:
bafta, delia. Eu as zice ca mai bine ii dai apa ca ceaiul am observat ca pana dimineata se strica..
azi-noapte a fost prima data cand nici nu l-am mai ridicat din patut...s-a trezit pe la 4 jumate, s-a ridicat el in picioare, i-am dat repede apa ci cana cu pai si l-am asezat pe burtica, mangaiat pe spate si sh-sh-it si gata, nani pana la 9 jum
gata, chiar ca la treaba
Leditia spune:
Delia,daca e doar un caz,evident ca banii alocati sunt mai putini si altfel stau lucrurile.
Oricum eu am de gand sa fac o scrisoare catre toate institutiile vizavi de problema asta.Stiu din start ca va fi doar o picatura intr-un ocean,dar macar stiu ca am incercat-o si pe asta.
Aa si ma bucur ca baietelul e bine..Depinde de forma,de evolutie,de multe..
Eu am fost sunata intr-o zi(a trecut ceva vreme de atunci) de tatal unui baietel care la nici o luna fusese operat de mega-colon la Gr Alexandrescu si l-au operat degeaba ca de fapt nu avea..si i-au descoperit apoi FC.In fine,o intreaga poveste trista,foarte trista..un tatic speriat de moarte..
Dr din Tm,imi daduse nr unei familii cu un copil cu FC in Cta,insa mi-a fost aiurea sa sun la familia respectiva si bine am facut,ca Dzeu l-a luat la el..
Evident ca voi merge cu el la Tm..dar nu acum,caci nu pot acum,dar cum ma pun pe picioare si pot face efort fara a risca vreo minune,voi pleca cu el.
POZE CU NOI
de David Christian
Bazar general
DarkBendis spune:
LA MULTI ANI CRISTI!!
LA MULTI ANI VENERATA!!
Asparagus, multa sanatate sa treaca varsatul de vant Ce ghinion, acum sa prinzi boala! Uuufff! Bine macar ca poate veni mama ta.
Bebelusi, multa sanatate la Vladut si tie, of course... sa treaca problemele de la picior.
Spor la treburi si gatit... noi imediat iesim la cumparaturi (sper sa-mi cumpar netbook-ul ala pe care mi l-am promis de nu's'cata vreme).
La noi nu ninge da' e cam friiig
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"