Licurici de ianuarie - februarie 2009 (100)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

asparagus multa sanatate

la multi ani venerata, mai treci pe la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Asparagus imi pare asa de rau ca te-ai imbolnavit, bine macar ca poate veni mama ta

Vlad de ieri e mucios, a vomitat dupa laptele de dimineata, e marait are un pic de febra . Ii dau nurofen cu paracetamol si ii dau cu solutie mandel. Daca mai aveti vreo idee va rog sa imi spuneti. Cum toata iarna nu a prea iesit, a dat de aer si gata....ufff

Mami puiutului Vlad Mihai

Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Asparagus imi pare asa de rau ca te-ai imbolnavit, bine macar ca poate veni mama ta

Vlad de ieri e mucios, a vomitat dupa laptele de dimineata, e marait are un pic de febra . Ii dau nurofen cu paracetamol si ii dau cu solutie mandel. Daca mai aveti vreo idee va rog sa imi spuneti. Cum toata iarna nu a prea iesit, a dat de aer si gata....ufff

Cutiuta cu bijuterii

Sanatate multa lui Vlad Ce e solutie mandel? Pune-i si in nasuc ceva pt mucisori, eu la ultimii muci l-am curatat cu spray cu apa de mare si a fost f bun.

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Asparagus, ce ghinion! Bine ca poate mama ta veni! Insanatosire grabnica!Bebelusi, nu cred ca are legatura cu iesitul/neiesitul iarna! A dat Vald de un virus si asta e! Noi am iesit toata iarna afara si intr-o zi, a batut mai tare vantul, ce-o mai fi fost, am dat de un virus si am racit! Pediatrul care sta cu noi pe scara chiar a zis ca toata iarna a fost pe afara si nu a racit, dar a racit cand s-a incalzit! Pai daca au inviat si virusii, ce sa facem, nu-i putem tine in bol de sticla... Nu te necaji, ca nu e din cauza ta.... Nu stiu ce sfat sa-ti dau, noi am facut temp 38,8 in fundulet si am luat antibiotic recomandat si de pedi si de dr. de fam (care nu e si pedi, de aia cerem doua pareri daca avem dubii). Vladutu' sa se faca bine!Eu ma bag la cozonacei, baigli cu nuca avem in program (ca se fac usor si au multa nuca) si am mai facut o salata cu sunca si porumb, oua rosii si maine am luat o pulpita de un kil si ceva de miel cu salata verde si ajunge.Sunt si un pic suparata ca am observat ca bubitele lui alex s-au intins pe gatut, barbie, nas, frunte si pleoape, pe brate si picioruse. Imediat dupa pasti, iar la dermato si daca nu schimba ceva la tratament cautam altul. Dermatita i-a aparut de Craciun ca sa mi-l strice, acum de pasti iar ma supara....of!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Anna solutia mandel e ceva pentru gat cu care sa il badijonezi, el fiind f mic ii pun un pic pe suzeta..

Ingrid ce sa ii faci, nu vezi ca bolile astea vin numai de sarbatori....Sa speram ca nu e nimic grav. Colac peste pupaza, ieri m-am impiedicat putin si mi-am sucit putrin piciorul....nu m-a durut toata ziua si aseara nu mai puteam calca in el, nu puteam adormi de durere. Nu stiu ce naiba a fost, vad ca azi sunt mai bine, dar incerc sa nu ma sprijin asa mult pe el.

Cutiuta cu bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

La multi ani Cristi
La multi ani Venerata.

Asparagus multa sanatate.
Bebelusi sa va faceti repede bine.

Fetelor va urez din suflet ca sarbatorile sa va aduca liniste si Lumina!Paste fericit!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariya

...barbata-miu s-a deghizat ,numai sa-i atraga atentia,numai ca am ras doar eu si fi-mea...
amedeo 12ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

daca mai citesti fii atenta la alta tehnica (evident si cine se mai confrunta cu schema asta)

noi aplicam varianta 'aerosoli cu trompetele'
la Andu caci acum Teo face parte din formatia de trompetishti aburitori
(la el daca are nevoie nu ma doare capul, isi face singur aerosolii)
deci musai sa ai in casa una bucata folie de plastic sau aluminiu..din alea de sunt pe un sul de carton si se folosesc la acoperit ....

deci acea tzeava folosita pe post de trompeta asigura (cel putin la noi) succes maxim, evident si cu talentul actorilor
Teo si tati sufla prin ele si fac in diverse feluri (nu vreau sa stiu ce parere o avea cineva care trece intamplator pe la usa ) de e bebe Andu plin de uimire si surpriza pret de aprx 10 min cat e sedinta ....
la noi tzine!

va uram bafta si insanatosire grabnica!

Asparagus si tie multa sanatate iti doresc.
Bine ca vine mami!

Eu am impresia ca mereu voi fi un copil mare...cand sunt bolnavioara si vine mami la mine, parca mi-e mai usor, imi trece mai repede... nu stiu cum sa explic.

In alta ordine de idei, vreau sa va zic ca zilele astea am fost bucatar ajutor pt Cami ...ea m-a onorat cu acest rang...
prin messanger, ce credeatzi!?...adica eu cu heirupul o tineam de vorba si ea harnicutza prepara bucate gustoase

draga noastra Dzeu sa te rasplateasca si sa te binecuvanteze pentru inima ta mare,

negresit sa vii cu vesti

zi linistita va dorim!

HELP! moderati-ma si pe mine va rog... ca asa nu mai apuca nimeni sa-mi citeasca mesajul

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

un vis pentru ei, pentru micutzii mai putin norocosi

www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

la multi ani, cristi!

asparagus, vindecare usoara!

bebelusi, pupam baiatu' , sa-i treaca! vindecare usoara si tie!

flavi a facut temperatura 40,1, apoi vreo 2 zile a tot recidivat.sunt cu ochii pe andru sa nu faca si el, dar de obicei nu rateaza.

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Pasiune de Bijoux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Cristi
Venerata
Multa sanatate si fericire!

Cristi,daca vrei sa-l dai la cresa,caci la 2 ani e mic pt gradinita si nu ti-l ia,decat la una particulara..poate..ar trebui sa mergi deja si sa te interesezi,sa duci "una,alta" pe la directoare,ca am vazut ca asa se poarta.Multa bafta.

Bebelusi,multa sanatate.

Mara.multa sanatate va doresc si voua.

asparagus,offf,imi pare rau..multa sanatate si voua.
Si de fapt doresc multa sanatate tuturor celor ce sunt bolnaviori/bolnavioare in perioada asta.

Spor la pregatiri tuturor!
Fii-miu doarme..pe mine ma doare operatia ca m-am chinuit sa-l schimb pe el(si schimbatul se lasa cu lupte greco-romane nene,nu asa..),sa-mi fac baie..Ma dadusem de dim cu betadina si la dush tot curgea si m-am speriat ca nu stiam ce curge de la operatie..

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

aici ninge cu fulgi maaari si desi! merry eastern!

Mergi la inceput