Licurici de ianuarie - februarie 2009 (100)
Raspunsuri - Pagina 5
anna-mama spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sdcristian voi cand inscrieti copiii la gradinita? ca din ianuarie tre sa-l duc pe acesta si cand ar trebui sa merg? |
Cristi, stiu doar ca nu au inceput inscrierile oficial, dar parintii deja s-au dus pe la directoarele de gradinta cu "ceva" pt a li se pastra un loc la gradinita.
e simplu, doar sa vrei!
ariya spune:
alink,da,despre acel campulung e vorba...vorbim...eu ma declar rupta-n 4320 milioane bucati...m-am batut cu tanarul sa-i fac aerosoli si m-a spart...barbata-miu s-a deghizat ,numai sa-i atraga atentia,numai ca am ras doar eu si fi-mea...
Ledi m-am gandit la tine cand ma luptam cu el si nu vreau sa-mi imaginez prin ce treci zi de zi,obligatoriu...
off!sper sa doarma in noaptea asta ca maine am o groaza de treaba...bai,frate,da' e epidemie de ciclu pe forumu asta ?!ca si eu ma declar...inroshita!
ma duc sa ma depun ca nu stiu ce ma mai asteapta-deocamdata respira bine...puuuuuuuuuup!
amedeo 12ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009
sunt o mama implinita!
cami_antonia spune:
si eu tot inrosita
acu am vazut
ahahha
chiar epidemie
micola poti merge linistita in biserica
doar sa nu atingi lucrurile sfinte
icoane , impartasania, vesmintele preotesti
etc
azi antonia parea ca adoarme repede
tocmai vb cu cuscra la tel
si pe la 21 deja dormea
cand in juma de ora a inceput sa planga
ca nu stiu ce are da maraie mult in somn
si a plans atat de rau
ca nu m-am dus la ea
de a vomat tot ce mancase
asa de mult ii place sa tuseasca
asta e modul ei de a aarata ca e suparata
nu e prima data cand face asa
da nu a mai facut de mult
asa ca abia acu am readormit-oooooooooooo
fug si eu la naniiiiiiiiiiiii
puppppppp
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sdcristian voi cand inscrieti copiii la gradinita? ca din ianuarie tre sa-l duc pe acesta si cand ar trebui sa merg? |
Pentru moment, raspunsul meu este "nu". Am o prietena care are un baietel de 4 ani si o fetita de 1 an, cea mica a fost bolnava non-stop din cauza virusilor adusi acasa de fratior de la gradinita. Prin urmare, l-a retras de la gradinita. Si eu nu am uitat de miere, de cate ori l-a inscris pe Aidan la cresa, de atatea ori a patit-o nasol de tot.
Un puc mititel / Face numai ce vrea el!
Daria Nandini
http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png
Lucrusoare de daruit
Particip la bazaruri
ingrid70 spune:
Doamne Yashi, prin ce ati trecut! Sa speram ca nu se mai intampla si Luis va fi sanatos si bine!Ledi, . Ce bine ca s-au organizat fetele! Noi nu am mai iesit afara din casa de doua saptamani. Maine vom iesi toti pana la piata, de-abia astept. Si azi am iesit pe terasa. Stiu ca poate puteam iesi, dar nu am vrut sa ma risc. Alex nu mai racise niciodata si dermatologul ne spusese ca la prima raceala e posibil sa faca bronsita astmatiforma (teren alergic mostenire de familie) si am avut ceva emotii, dar pana la urma se pare ca am scapat, desi mai mucim, dar nu rau. Oricum a batut vantul mai mereu, sper sa fie frumos maine.Crisspy, la multi ani fericiti!Corina, Alex inca nu merge singur in picioare, dar nu ne grabim deloc. Singura chestie care ma deranjeaza este ca pe 10 trebuie sa mergem la un botez in Buc si-l vom lua cu noi (n-am cu cine sa-l las acasa atata timp) si cum nu mai vrea in brate, cred ca va merge in patru labe printre invitati . Ma cam streseaza chestia asta si as fi preferat sa mearga pana la botezul asta, dar asta e! El oricum si in parc vrea sa mearga in patru labe .Wow, Bee, bine ca ai fost repede la medic si ai rezolvat problema cu ochiul! Cum o fi intrat bucatica aia de metal? Eu inca ma mai resimt de la raceala, adica ma mai dor muschii si mai tusesc, dar a zis med ca-mi va trece intr-o saptamana.
Bee, noua dr. derm. ne-a zis ca atunci cand va manca pt prima data ciocolata s-ar putea sa i se agraveze alergia, ca cioco e alergenica. Daca Alexia deja a papat poate sa fie alergia de la cioco?
Acum am citit de analize, sa speram ca nu e nimic care nu se poate repara cu pastilute si multa sanatate!IrinaC, nici lui alex nu-i plac plusurile deloc, desi eu ii mai pun pe langa el ca am primit si noi destule. Cu dermatita tot asa, tratament, dar degeaba, ne gandim sa mai cerem si alte opinii. Ii apare si ii dispare (se atenueaza, nu dispare de tot) cam de doua ori pe zi. De obicei cand se enerveaza sau plange sau face efort, cand e linistit ii dispare, alt trigger nu am observat. Si afara e mai rau decat in casa. Si desi dr ne-a zis ca dupa trei ani ii va aparea pe corp mie mi se pare ca pe picioruse si pe gat parca incep sa apara ceva bubite. Multa sanatate parintilor tai!Of, Porumbita, sanatate lui Robert si multa putere si tie in continuare ca imi pare ca esti cea mai nedormita mamicuta de la noi din gasca! Deci Pyc, care va sa zica asa! De aia ii zic eu sora-mi sa faca copii si ea zice ca e prea tanara (are 30 de ani) ca prietenul ei e francez si sta in Franta cam 4-5 luni pe an. Sunt impreuna de cinci ani si nici tu maritat, nici tu copii! Sa ne spui ce decizi cu serviciul! Nici eu nu inscriu la gradi pana la 3 ani si 7 luni tot din cauza de boli. Vreau sa fie mai mare si sistemul imunitar cat de cat format. Pentru cine nu are incotro, asta este! Eu ma gandesc sa mai stau un an acasa, pana face alex 3 ani, a scapat de pampers, vorbeste bine, etc. sa-l pot lasa cu mama mea. Mi se parea cel mai bine pt el! Dar pana atunci mai este si poate planul se mai schimba, ca, deh, nu stii niciodata ce aduce ziua de maine, bun sau rau!Sunt rupta de somn ca alex are si el program nocturn asa ca va si va urez noapte buna!
IRA_LIZA spune:
Hehe, epidemie! curat epidemie! si io sunt "atinsa", fix ce-mi lipsea zilele astea cu carat, ridicat, stat pana tarziu, toate cele...
...intre timp, pasca 3 e aproape gata, mai e de copt cozonacelul si am terminat pe azi. O sa iasa un cozonac mic-mic, cam cat un baton, asa.
Vad k vorbeati de jocuri & comportamentul copiilor in societate. Well, Eliza mea e total pasionata de tot ce are rotzi, intoarce capul dupa scutere, motoare, masini, biciclete. Cand nimereste prin baie face ce face si intoarce galeata de sters pe jos k sa dea cu degetul pe rotitele ei. Are o omida cu cantecele pe care a inceput sa o taraie prin casa sa o vada cum se misca. De papusi nici vorba! se uita la ele doar daca au beculetze & melodii, altfel n-are treaba.
In parculetz fura cu entuziasm jucariile altor copii, dar macar nu se indeparteaza de locul faptei, ci ramane langa "victima" sa se joace de zor, asa k frecvent are loc urmatoarea scena: pagubitul incepe sa bazaie iar Eliza se uita la el cu o privire senina de genul "probleme, Gogule?" Deocamdata e generoasa cu propriile jucarii, k sunt si alti copii care vin la lopatelele ei. O scena ieri: si Eliza si alt copil, un baietel, voiau sa se joace in acelasi timp cu jucaria unui al treilea copil (un telefon de jucarie de la K's Kids) si sa te tzii bazaiala, care mai de care mai suparat - vreau sa spun Eliza si baietelul respectiv, cel de-al treilea copil nici nu stiu cine era...O bunica imi spune ieri: "fetita dvs e mascota parcului, e cea mai vioaie!" - ma to gandesc daca o fi fost un compliment...
App de sterpelit: doamne fereste sa intram prin piata sau prin Careffour si sa nu fiu atenta incotro isi intinde mainile! k uite-asa m-am trezit k cerceta voioasa o oja, un plic de piper macinat, un castravete...veselie totala!
Ira, mamica Elizei
sdcristian spune:
selene io intreb pe cele care de la 2 ani nu au de ales. adica io merg la lucru si cu el ce sa fac?
asparagus spune:
Buna dimineata fetelor!
Cu intarziere LA Multi Ani, Crisspy!
La Multi, Truth!
iar pentru azi
La Multi, Cristi!
La Multi, Venerata!
Sa fiti sanatoase, fericite si mereuinconjurate de cei dragi!
Eu din pacate n-am mai ajuns in Romania. De joi dupamasa am oficial varsat de vant, si nu e tocmai floare la ureche.
Febra, dureri de muschi, de cap, etc.
Bubite am peste tot pe fata, gat, trunchi, in gura, gat, etc.
Sunt deja sute si mai urmeaza.
I-a luat de urgenta mamei bilet si vine in dimineata asta, e deja in avion.
Din pacate tata a ramas de Paste singur, si nu-l vede nici pe Lucas, offf!
VA pup pe toate si vA urez un Paste fericit, plin de lumina si caldura!
Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009
http://www.foto-la.de/Lucas/
anna-mama spune:
Asparagus, vindecare rapida, offf, imi pare asa de rau Iti trimit multi pupici sa depasesti usor momentul!
e simplu, doar sa vrei!