Licurici de ianuarie - februarie 2009 (100)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

ledi, faza cu nerespiratul nu am experimentat-o la niciunul, dar habar nu am ce ar tb sa fac.nu stiu cum as reactiona.

la taietura mai adanca am folosit betadina, apoi contratubex, crema ptr cicatrice.

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Pasiune de Bijoux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Adevarat a inviat!
Eu am bagat in mine zilele astea....la greu...pastrama, mici, pui, salata, prajituri...si mai bag, ca abia plecam la ai mei...si mami se supara ca ea a stat sa gateasca si noi nu mancam....
Ieri am fost in oras, tot la porumbei, ca si Davidut, i-am alergat ..eu aruncam cu covrigei, ei se strangeau toti pe langa Aexutu, si el fugea dupa ei, cu mici pauze, sa adune cate un covrigel sa pape si el, desi ii dadeam si lui in manuta, dar pe aia ii arunca la porumbei..
pun poze pe mail imediat.
Apoi am fost in parc, la leagane, a ras in continuu, s-a dat cu Vladut pe tobogane, alerga de la un leagan la altul
Azi am repetat faza cu leaganele :)
Anna, imi pare rau de Vladut, mititelul, toate odata pe el acum...
Ledi, mie tocmai mi-a zis zilele trecute o vecina ca atunci cand face asa sa nu-l misc, ca atunci nu mai respira...chiar vroiam sa intreb pe Irina sau cine mai stie daca e sau nu adevarat...eu tomai atunci il iau in brate si-l lipesc de mine, sau il duc la geam, cu geamul deschis, zic eu ca sa ia aer...dar nu stiu daca o fi bine nici asa...
pun poze si mai citesc din urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Micola,eu nu ascult de vecina..uite citeam acum despre asta pe net,o s-o intreb si pe drita lui despre asta.Uite,tocmai vbeam cu frate-miu pe mess,despre asta si aflu ca puiul lui,care-i mai mare cu o luna decat David, a lesinat,in urma unei crize de plans(tot asa,nu a mai respirat,s-a invinetit si a lesinat).Deci,daca pana acum nu am fost ingrijorata,acum sunt..David nu a ajuns chiar la lesin,dar nici nu vreau zau!Si nah,la noi is reprize de plans..ba cade,ba nu i se da ceva sau nu e lasat undeva,ba la aerosoli!Nu mereu face crize din astea ,dar totusi..nu mi se pare ok sa ramai asa secunde bune fara aer..
Concret..ce am facut eu?L-am dus la geam,am suflat pe el,il strigam si incercam sa-i distrag atentia astfel incat sa nu lesine,ca se invinetea.
PS:eu am lesinat cand eram mica,din cauza unui scaun nenorocit!Mama mi-a zis sa-i aduc un scaun,frate-miu i l-a dus el si de frustrare am plans asa tare ca am lesinat!

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Mergi la inceput

gand la gand..
si eu vorbeam, tot pe mess, cu o prietena cu un baietel de 6 ani. mi-a zis ca la un vaccin de cand era bebe si el a lesinat din cauza plansului, si dra l-a scos la aer...deci faceam si eu bine.Sper sa mai vina si celelalte fete cu alte idei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Este spasmul hohotului de plans, e benign si da, trebuie sa le distragi atentia.Vor inceta sa mai faca dupa 3 ani, cam asa.

Noi suntem toti 3 loviti, am fost da intr-adevar ieri la curte,dar am revenit pe seara acasa.A nu e mai rau ca ieri, desi mucii sunt garla si mai si tuseste.Asta e, a cules unul adevarat,un virus sanatos.Multumim pt incurajari.El nu sta defel la nebulizari l-ar ajuta ...da deh.

Pupici la toata lumea si multumesc pt urari

Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita

Mergi la inceput

multumim, Irina, pentru precizari. Deci nu e bine sa-l las in pace sa-i treaca...vecina zicea ca fi-sa stie de la spital ca e asistenta unui pediatru...Dar la fel imi zicea sa-i du si gluga jos din cap ca e soare, desi batea vantul...Mama lui de virus, tocmai acum cand sa stati si voi mai mult impreuna...Multa sanatate!

AAaaaa, a inceput si Alexutu sa dea din cap mai mult si mai des...si cand merge pe afara sau in casa, da din cap, si, normal, cade. Sper s-o uite repede pe asta ca nu-mi pace deloc...
Insa are alta care imi place de mor: alearga cu bratele deschise, si in sus, asa, si rade, se bucura, nu neaparat spre cineva, ci asa, chiar daca nu e nimeni in fata lui...dar e asa de dulce
gata,ma bag si eu un pic in pat, cat mai doarme si printulici...

Mergi la inceput

revin doar s-o laud pe domnisoara Daria de Selene...din ce in ce mai frumoasa..si pare mai mare :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui micola

revin doar s-o laud pe domnisoara Daria de Selene...din ce in ce mai frumoasa..si pare mai mare :)

mamici si licurici

Am o din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!

Un puc mititel / Face numai ce vrea el!

Daria Nandini

http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png

Lucrusoare de daruit

Particip la bazaruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

micola, ledi, si alte fete care va mai confruntati cu asta
este vorba, cum spune Irina despre spasmul hohotului de plans

am o prietena buna care are o fetitza cu o luna mai mare decat Andu si care a avut cateva episoade de genul asta

de la ea am auzit, si va zic si voua o varianta de distragere a atentiei de la asta:

vreo 10 banuti pe care ii aruncati pe o supraf metalica, pe jos, in tava de la cuptor etc...zgomotul acela metalic si puternic le deturneaza plansul!

noi ne-am luptat zilele astea cu o enteroviroza
ne-a cam dat planurile peste cap, dar ii venim noi de hac!!

pup cucuiete!

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

un vis pentru ei, pentru micutzii mai putin norocosi

www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

sanatate tutror bolnaviorilor
sa va faceti bine repede
noi am fost azi la socrii
a fost frumos
am dus-o pe antonia la gaini si cocosi unde a plans de numa
am ras de ea .... era o scumpa .... radea ca ii placeau da cum ii auzea ca tipa tipa si ea ... ahahahahha
in rest muci curgatori nu am mai avut
ieri am fost robínet
azi nici unul
asa ca speram sa fi depasit hopul si sa fi fost o simpla si mica raceala
mai bagam apa de mare si colargol
noi nu avem nebulizator
dar cred ca ne vom lua pe viitor
va pupiiiiiiiiiii
ne auzim maine daca vom avea timp

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput