Licurici de ianuarie - februarie 2009 (100)
Raspunsuri - Pagina 14
crisspy spune:
'Neata,
Hristos a inviat!
Ioana multa sanatate si putere
...off sa treaca repede bubitzele...e bine totusi ca a reusit mama ta sa vina sa stea cu Lucas
Multa sanatate licuricilor muciosi si bolnaviori
.
Noi tot cu mucii in barba, acum ii aspir, acum sunt iar in barba
...nu stiu frate de unde atatia muci
. M-am si certat cu Adi aseara cand ii faceam lui Razvi nebulizari ca cica chinui copilu' (care by the way nu mai sta deloc la nebulizari). De parca eu as fi inventat nebulizatorul dintr-o placere morbida sa chinui copilu'
...pai daca e asa i-l las si neaspirat, si neschimbat si dezbracat, ca si la astea urla si se zbate...
E plin de energie si de nervi fratilor...in 2 zile a scos untul din mine, pe bune. Ori nu sunt eu obisnuita, ori se intampla ceva cu el...daca nu-i faci pe plac, face ca toate alea. Si ai vostri tot asa nervosi sunt? Ma gandeam ca o fi asa nervos ca l-am adus la Buc si l-am scos din mediul lui, dar se pare ca ii place aici...l-a si zgariat pisicul, dar tot nu se lasa.
Eu sunt la munca azi si am un chef nebun 

...
O zi usoara si fara muci
gashca
Crisspy,
fericita de
Razvi
mara95 spune:
crisspy, si andru e la fel de nervos!doar ca nu ii fac pe plac. daca e necesar sa-i fac ceva, ii fac si gata, nu ma induioseaza cu miorlaielile lui.se mai tavaleste, se arunca pe spate, urla, tipa, da' ii trece.de obicei ii distragem atentia.noi nu avem nebulizator, doar batista bb.acum s-a invatat si vine singur la aspirat muci. noi de la 2 copii am fi putut deschide o fabrica de muci si daca s-ar fi vandut, am fi fost extrem de bogati
Mara
, mami de Flavi (7 dec 2005)
si Andru (8 ian 2009) 
Pasiune de Bijoux
Naty spune:
Hristos a inviat!
Ce faceti dragelor, sper ca ati petrecut bine.
Noi am avut sarbatori linistite, in familie. Si am dormiiiit mult.
cristi eu nu o dau pe Nadia la gradi. Daca vrei sa-l inscri pe acela, cred ca ar trebui sa te interesezi de acum, sa mergi sa vezi gradinita, sa vorbesti cu directoarea. La stat il dai sau la particulara?
In orice caz, cum zicea si Andreea, trebuie sa ai solutie de back-up pentru zilele cand va fi bolnavior.
In ce priveste bonele, am mai spus-o si o mai spun - e greu sa gasesti una OK, dar dracul nu e chiar asa de negru. Ioana a fost crescuta de bona de la 8 luni iar Nadia de la 5 si in afara de mici chestii nu foarte importante nu am avut ce sa le reprosez (bonelor, desigur).
asparagus offf, sanatate multa!
andreea sanatate puilor!
irina multa santate lui Andrei! Nu te mai supara. Va trebui sa te obisnuiesti cu chestiile astea, cand ai copil de multe ori socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ. Nici nu-mi mai aduc aminte cate petreceri/vacante nu am stricat din cauza nenumaratelor raceli ale Ioanei. La un moment dat inveti sa-ti faci planuri fara sa ai convingerea ca se vor realiza. 
crisspy cum e Razvi? Sanatate si voua!
anna si voi? Offf. Sanatate lui Vladut!
ledi eu ii dau Nadiei Lantingen. Poti sa mi-l trimit mie si-ti trimit repede banutii pentru el. Noi mai avem o tura de facut, saptamana asta suntem in pauza.
In alta ordine de idei, Ioana facea des asa cand era mica, de bebelush a inceput. Este vorba de "spasmul hohotului de plans" (sau cel putin asa era la ea). Cum facea? Plangea tare si deodata ramanea blocata, cu gura cascata si nu mai respira, cateva secunde. Si eu m-am speriat tare la inceput dar apoi m-am obisnuit. I-a trecut dupa 2 ani.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
sdcristian spune:
naty la particular, ca il ia cu pampers si de la 2 ani, la stat nu cred ca se poate decat de la 3 ani
anna-mama spune:
Buna dragele mele,
Vladut e mai bine, multumim pt gandurile bune
Mai tuseste si are mucisori, dar mult mai rari. Asta imi place la puiul meu ca are un organism puternic care in cate zile da gata bolile
Daca as stii ce sa fac sa-l mentin asa...
Cu arsura e f bine, de fapt nu mai e deloc. Pe moment i se innrosise pielicica pe o suprafata mare, dar noroc ca nu m-am panicat, nici nu stiu cum l-am dezbracat si l-am dat cu sprayul pt arsuri, a calmat si a trecut repede roseala
Oricum, dupa ce l-am vazut ca e bine am inceput sa tremur...neglijenta mea a fost, dar eram chioara de oboseala si amortita 
Ledi, ma intrebai ce-i cu socrii, nici eu nu stiu sa explic..pur si simplu nu prea-i place Vladut. Acum vreo doua saptamani au venit la noi sa-l vada, a plans Vladut in continuu pana au plecat, saptamana trecuta a venit doar soaca-mea, cum a vazut-o ca a intrat pe usa s-a pus pe plans de a plecat soacra-mea imediat, nu a mai intrat. El pe afara este exagerat de sociabil, intinde mainile sa fie luat in brate de persoane necunoscute. M-am gandit ca poate nu e obisnuit cu persoane straine in casa la noi, dar a venit la noi sor-mea cu prietenul ei pe care nu-l cunostea Vladut si cum l-a vazut a vrut la el in brate
Deci chiar nu stiu ce are cu ei si mi-e mila de ei ca se chinuie sa-i faca pe plac. Ieri se imbracasera ca 2 "clovni"
, ii pregatisera diverse jucarii...cred ca 1 ora i-a luat lui Vladut ca sa-i accepte, dar mai de la distanta, sa nu-l ia in brate 
Si Vladut plange puternic, dar numai cand se loveste sau se sperie de socrii
, si nu a ajuns niciodata la a nu putea sa respire de plans. Trebuie sa fie tare greu pt tine Ledi cand face David asa, cred ca stai stresata...ufff.. Trebuie sa gasesti o metoda cu care poti mereu sa-i distragi atentia. Eu il opresc din plans cu camera video sau cu covrigi, asta il calmeaza.
Crisspy, stai linistita, toti fac crize de nervi. Vladut cand nu-i convine ceva incepe sa tipe, sa dea din picioare...si cand vede ca eu nu cedez si nu are sanse sa i se faca in voie schimba tonalitatea tipatului in cantat, ca si cum el doar canta, nu isi manifesta nervii. Ca sa vezi si tu cata smecherie are in fundulet
oricum, incerc sa nu ma las induplecata de "isteriile" lui, ii explic de ce nu facem respectivul lucru... Imi pare tare rau ca nu i-au trecut mucisorii

Irina, sanatate multa 
Micola, faza cu datul din cap cand mergea a avut-o si Vladut, si la fel patea, isi pierdea echilibrul. E trecatoare
Cred ca e un scump Alexutu cum se bucura el 
e simplu, doar sa vrei!
alinuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sdcristian naty la particular, ca il ia cu pampers si de la 2 ani, la stat nu cred ca se poate decat de la 3 ani |
in Bucuresti exista si crese
adica in unele gradi sunt grupe de pici de la un an, un an juma la trei
tanti care ne mai face noua curatenie in casa e ingrijitoare la una din ele, se afla in zona Cismigiu si e cumva gradi armatei am inteles
ma tot bate la cap sa i-l duc pe Andu ca ii place tare de el
dar eu nu am nevoie... ca am doua bunici si bona
(as putea renunta la bona!?
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
un vis pentru ei, pentru micutzii mai putin norocosi
www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
CADIA spune:
ADEVARAT A INVIAT!!!
Ne-am intors si noi din preumblari
: nasi, bunici, fini, prieteni.Timp in care ne-au trecut mucii (pentru moment)si ne-a mai iesit un dintzisor;balosim in continuare, deci cred ca mai urmeaza inca unul (ca sa ajungem la 8)
Saptamana trecut a fost si doctoritza pe la noi: avem la 1 an si 2luni, 10kg si 400g si inaltime 78.
In rest eu am in continuare gretzuri
dar am reusit sa mananc cate ceva de sarbatori, nu ma plang.
ANNA, am citit ingrozita episodul cu cafeaua.Si eu am in casa spray pentru arsuri (ca sunt patita pe pielea mea de cateva ori).Bine ca sunteti Ok.
LEDI, ma bucur ca sunteti mai bine si ca te-a salvat David de plasture
Ai vazut ce baiat mare si curajos ai?

ALINUK, chiar te gandesti sa renunti la bona?
7+ Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
sdcristian spune:
alinuk la noi e o singura cresa de stat pe oras, asa ca iti dai seama cum sunt inscrierile acolo. plus ca e fix in partea cealalta de oras. dar este la biserica gradi particulara de la 2 ani ii ia, cu pampers si costa 200 de lei, si e chiar langa noi. este si gradi particulara cu 800 de lei, in afara orasului, da e peste posibilitatile noastre momentan.
as mai avea varianta cu bona part time, ca mama lui cristi lucreaza de la 2, si sa vina de la 1 la 5.
as prefera gradi ca asta mic are nevoie de socializare, tare ii lipsesc copiii.
Porumbita spune:
ledi as mai face si robert; mi s-a spus ca e din cauza spasmului hohotului de plans ; si pediatra lui si doc de la Gomoiu mi-au zis asta
tr sa il lovesi usor la talpa/mana, sa faci ceva sa respire iar; gasesti mai multe pe net
anna cum e piticul? bine ca ai avut spray in casa (eu nu am da o sa iau zilele astea)
asparagus imi pare tare rau ca ai facut minunea; dar bine ca putut veni mama
ta
mai stie cinvea ceva de miere, de lisa?
irina.c cum e andrei? vad ca si pe voi v-a luat; tr sa inveti si tu sa zici "nu " rudelor tale
dark sper sa nu inceapa si la voi trezirile
axis ai dreptate; fara motiv nu plange el... doar ca nu mereu reusesc sa identific motivul
Porumbita spune:
alinuk imi pare rau ca si voi ati luat entoroviroza... robert si-a revenit din fericire 100%
pyc bine ai revenit; e drastica o astfel de decizie; tr cantarita bine;
crisspy nu cred ca e mare incurajare sa iti spun ca si robert are energie cant 4 adulti la un loc; si la bulgari acum am fost 30 de adulti si 12 copii (din care 5 sub 3 ani si ai caror parinti spuneu care mai de care ce copil dificili au si cum ii storc de energie
)
cristi e adevarat cu socializarea dar e si cum zice alinuk, sa ai solutie de back up