Licurici de ianuarie - februarie 2009 (100)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Hristos a inviat!

Noi am fost aseara cu totii si am luat Lumina.andru s-a comportat exemplar. azi a fost mai somnoros!
nasii ne-au facut o surpriza si au adus Iepurasul copiilor!
in rest e bine sa stai!

Petrecere frumoasa in continuare!

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Pasiune de Bijoux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

paste fericit si de la noi!
se pare ca irinac a plecat pana la urma la curte de nu a mai scris!
sava distrati frumos draga cuscra!

da fetele!
ieri am vazut davidutul!
e un super licurici!
se zbenguie, alearga, e zglobiu ... ce sa mai ... un baiat de baiat si cu niste carlionti de invidiat!
mami ledi e cu ochii pe el si cu mana pe operatie ... iar tati gabi e un harnicut!
cei mici s-au jucat intr-una si au fost tot un zambet ... antonia pe jos ... de-a busilea ... david pe sus alerga ... si uite asa ... amandoi dadeau din cap de fericire .... ahahahaha ... e frumos cand se intalnesc copii de aceeasi varsta!
ii pup pe toti si speram sa pastram legatura!
mi-a placut intalnirea doar ca a fost ffffff scurtaaaa
iar eu f obosita
iar bebe antonia cu ceva muci
si eu crizata ca inghite rotite de masinute!
deh daca nus obisnuita cu masini de baietei!
of mama nebuna!

sanatate tuturor bolnaviorilorrrrrr
si tie asparagus

pupici lui alinuk care m-a sprijit moral

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

ADEVARAT A INVIAT!
Dragele mele, sper ca ati avut o zi de Paste minunata. Noi, ca de obicei pe la sarbatori, prin vizite la parinti unde este mancare din belsug si mereu cineva doritor sa stea cu copilul
Desi fata mea se culca de cele mei multe ori dupa ora 12 noaptea, aseara la 11,30 dormea bustean pe canapea, imbracata de mers la inviere. Nu s-a trezit nici cand i-am pus puloverul, geaca, caciulita si pantofii. Asa ca am mers sa luam lumina cu copilul adormit dupa noi.
Aseara am asezat si noi intr-un cosulet pe masa cateva oua vopsite. Thea a fost foarte incantata cand le-a vazut, i-am explicat ca sunt oua si de cate ori avea drum pe acolo arata cu degetul si spunea: "oooo" Astazi bineinteles ca a ciocnit cu placere, cu toata familia

Sanatate multa tuturor puiutilor bolnaviori

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

Paste fericit si de la noi!

Multumesc de gandurile bune!
Eu nu sunt bine deloc. Fetelor, faceti-va analizele daca nu stiti daca ati avut sau nu varicela si in caz ca nu vaccinati-va. E cumplit!! Si poate sa fie rau si la copilasi. Eu aveam de gand sa-l vaccinez pe Lucas, dar n-am mai apucat, ca tot a fost bolnavior.
Oricum, la mine e mult mai rau ca la Lucas. De 5 zile sunt la pat, am febra continuu, ma dor toate rau de tot, am mii de bube, fara exagerare, numai pe fata am sute...care dor, si mai ales dau o stare cumplita de mancarime. Noroc cu medicamentele de alergie ale sotului meu, antihistaminice, care m-au ajutat enorm.
Arat ca o leguma, sau mai bine ca un cozonac bleg. Deocamdata nu pot crede ca voi mai arata candva normal.

Mama a venit de sambata, Dumnezeu sa-i dea sanatate! Nu stiu ce ne faceam fara ea. Lucas o adora, desi nu s-au vazut de 2 luni jumatate, a recunoscut-o pe loc si de atunci se joaca cu atata drag, ca nu-ti vine sa-ti mai iei privirea de la ei.
Plange inima in mine, ca trece pe langa camere mea si plange si vrea la mama, iar eu nu-l pot lua in brate, nu-l pot pupa. Offf!
Am reusit sa stau si eu la masa ieri vreo 20 de minute, dar am oosit asa de tare...ca si acum de altfel.
Va las, dragelor, si mai intru cand mai pot.

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009

http://www.foto-la.de/Lucas/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Of, Ioana, imi pare tare rau ca esti bolnava, mai ales acum de sarbatori. Asa e cu bolile astea de copilarie facute la varsta matura, sunt tare greu de dus. Insanatosire grabnica iti doresc.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Hristos a inviat!

Eu sunt f obosita. Vladut a racit, cum a reusit...nu stiu. Are muci garla si tuseste, macar nu face febra. Ieri toata ziua am fost la aer la un gratar. Aseara am ajuns pe la 22.00 acasa si m-am culcat pe la 1.00, iar fi-miu s-a trezit si la intervale mai mici de o ora toata noaptea In plus, de dimineata a varsat cana de cafea pe el si l-a oparit i-am dat repede pe piept si pe manute cu spray pt arsuri si vad ca acum e bine. Si ca sa cumulez ziua proasta trebuie sa mergem la masa la socrii unde ma astept ca Vladut sa planga ca de obicei cand ii vede
Mi-as lua azi concediu fara plata, dar cine-mi aproba?

Asparagus, imi pare tare rau, off, sper sa treca mai repede

Cum mai sunt bolnaviorii nostri, Razvi, Andreiutu, Antonia, Andru??? Ii pup pe toti si le doresc sanatate

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Ioana, imi pare tare rau ca ti-e atat de rau... Bine ca e mami tau sa stea cu Lukas! Iti doresc insanatosire rapida... fara prea multe mancarimi!! Si eu am facut cand aveam 18 ani, de Craciun... tare greu mi-a fost si mie...

Multa sanatate bolnaviorilor!! Cum s-a incalzit un pic... cum au inviat toti virusii...

Cine are parola de la user-ul ianfeb2009, o rog din tot sufletul sa mi-o trimita...

Multi pupici!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Ioana,imi pare tare rau ca te simti asa slabita..offf.Insanatosire grabnica iti doresc.
Eu am facut varicela cand am fost mica,de fapt a fost singura boala a copilariei pe care am facut-o,asa ca mie mi-e tare frica de altele,ca stiu ca la varsta adulta sunt foarte periculoase..Totusi la analize a iesit ca am anticorpi si pt rubeola,desi eu stiu sigur ca nu am facut-o..poate am fost vaccinata.Desi am mers la camin(ca asa era pe vremea aia)singurele nenorociri pe care le aduceam acasa au fost paduchii.(nu radeti da?)In rest,nush,am avut o imunitate beton,nu am avut spitalizari,nu prea se prindeau racelile de mine..rar raceam si zau ca iarna ajungeam in casa uda fleasca de la atata stat in zapada si tavalit.eh..ce vremuri nene,ce vremuri:))In schimb,din ce mi-a povestit mie soacra-mea,barbata-miu a fost tare bolnavicios si foarte strangator de virusi si minuni(a facut absolut toate bolile copilariei)..Mi-as fi dorit ca David sa semene cu mine,dar cu FC,nu prea mai conteaza,ca ei au sistemul imunitar slabit,chit ca am bagat in el toata iarna imunostimulatoare.

Chiar..DA CINEVA LA COPIL LATINGEN B? Am doua cutii,una este doar desigilata,ca nu am apucat sa-i dau din ea..la noi e contraindicat.L-am luat in toamna la recomandarea dnei dr Culcer si i-am dat doar o luna, vazand rezultatul de la testul genetic l-am oprit imediat..in FC este contraindicat..Prin urmare,daca da cineva la copil,le ofer cu draga inima.

Ana,imi pare tare rau ca si voi sunteti bolnaviori.Eu sper sa ne fereasca Dzeu de raceli acum,ca la David e complicat si pe cuvant daca mai am puterea necesara pt asa ceva.Multa sanatate va doresc.
Co fara plata iti dau eu..De ce nu-i place lui Vladut la bunici?

Eu mi-am mai revenit putin,ca dupa ziua in care l-am ridicat pe David in brate si l-am tinut..am avut niste dureri...ca voia barbata-miu sa ma duca la spital ieri sa-mi faca eco.Prin urmare am incetat sa zic "au" sa ma lase in pace cu spitalul.
David a fost ieri in parc cu ta-su,a ras in hohote la porumbei si i-a alergat..
Eu am cam zacut ieri,dar vad ca azi sunt mai bine..slava Domnului.
Va pupam si va dorim o zi linistita.
Si multa,multa sanatate celor bolnaviori.

POZE CU NOI
de David Christian

Bazar general

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

singurele nenorociri pe care le aduceam acasa au fost paduchii.(nu radeti da?)

POZE CU NOI
de David Christian

Bazar general

De ce sa radem?? Io mergeam anual in tabara la Navodari in copilarie si... anual veneam cu mici cadouri saritoare de pe acolo Dar... n-as da pe nimic amintirile care le am de atunci... nici macar pe durerea de scalp cand ma spala mama cu gaz din lampa sa moara miscatorii
Multi pupici si inzdravenire grabnica!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Anna,am uitat sa-ti zic,ca-mi pare rau ca s-a ars Vladut..e ok?S-a ars rau?Uff,sper sa fie bine.. sa treaca .
Mai,mie mi-este frica de taieturi si arsuri..deci pe moment eu actionez,nu ma crizez,nu nimic,fac totul din instinct calma,dar apoi dupa ce realizez..pff,mi se taie genunchii zau..s-a innecat de n ori in fata mea si nu mai respira..nu mai vorbesc cand a fost bolnav si-l bagam cu capul in congelator sa-si revina si sa-l vad ca respira..
Uite ca eu nu am spray pt arsuri..nu aveam nici apa oxigenata in casa,dar pe cuvant ca am cutii mari pline cu alte medicamente si pe deasupra inca 6 sertare..Doar ca nu am nimic pt situatii din astea de urgenta..arsuri,taieturi..Deci musai sa-mi cumpar si din astea.

Ah o alta chestie pe care o experimentam noi si prima data m-am speriat ca nu stiam ce are copilul..plange si nu mai respira!sta cu gura cascata si-l vad ca nu respira si nu stiu ce sa-i fac sa respire frate..deci prima data cand mi-a facut asta m-a speriat teribil,ca nu stiam ce are si de ce nu respira.Sunt secunde bune in care el nu respira,iar eu nu stiu ce sa-i fac si ce sa-i arat sa-l calmez si sa-si revina.Ai vostrii fac la fel?

POZE CU NOI
de David Christian

Bazar general

Mergi la inceput